Header Ads

  • Breaking Green News

    ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΑΛΑΦΟΥΖΟΥ ΧΑΝΕΙ ΦΕΤΟΣ ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ Ο ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ

    Τα βλέπουμε και τα βλέπετε, φέτος που η μπόχα των λιμανίσιων έχει εξαλειφθεί σε μεγάλο βαθμό, ο Αλαφούζος άφησε ξεκρέμαστη την ομάδα...

    Τόσα χρόνια μπροστάρης στην κάθαρση και φέτος το έβαλε στα πόδια, γιατί τον συμβούλευσαν λάθος για άλλη μια χρονιά οι γλάστρες του, Παναγόπουλος και Μπαλωμένου και τα κομματικά κολλητιλίκια του.

    Να έφευγε ναι, αλλά να έκανε πράξη αυτό που είχε πει στον Ουζουνίδη, να τηρούσε το λόγο του σαν άντρας, οτι θα στηρίξει οικονομικά την ομάδα μέχρι να βρεθεί επενδυτής, τον άδειασε όμως και αυτόν όπως και τον κόσμο, μιλάμε για την απόλυτη αχαριστία και προδοσία!

    Φέτος βλέπουμε μέχρι τώρα, ένα πρωτάθλημα που γίνεται προσπάθεια να παιχτεί στο 50-50, όλοι χάνουν από όλους, αυτό δηλαδή που έπρεπε να γίνεται πάντα! Στο φέτος λοιπόν, η ομάδα έχει το καλύτερο ρόστερ και τον καλύτερο προπονητή. Βλέπουμε τις άλλες ομάδες που είναι ένα μάτσο χάλια, τα ρόστερ των άλλων τριών πέρα από κάποιες μονάδες, είναι πολύ κάτω του μετρίου.

    Τι εστί Οτζιτζα; Έγκελς; Εμενικε; Τζουρτζβιτς; Ζιλε; Πλάκα κάνουμε τώρα; Παίκτες που το βιογραφικό τους είναι από Παρτιζάν μέχρι Άντερλεχτ, χωρίς κοράκια είναι ένα τίποτα! Άλλο τι σανό τους έριξαν. Όσο για τους άλλους δύο, από που να το πιάσουμε κ που να τελειώσουμε, αλλά σε καλύτερη μοίρα από τους λιμανίσιους, ούτε για σχολιασμό...

    Τι λείπει φέτος από τον Παναθηναϊκό, μέχρι τώρα τουλάχιστον σε σχέση με τους άλλους τρεις; Η διοικητική σταθερότητα! Αν είχε αυτό ακόμα και στον περσινό βαθμό, το πρωτάθλημα θα το διεκδικούσε εύκολα, ακόμα και τώρα στο -7 από Κουλα, -6 από Παοκ και -2 από γαύρο. Κάτι πολύ σημαντικό επίσης, ο Παναθηναϊκός δεν έχει παίξει ούτε τα ντέρμπι με τους παραπάνω, άρα η διαφορά θα έφτανε σε πολύ χαμηλά επίπεδα.

    Άλλη μια αρνητική ευθύνη που θα ακολουθεί τον Αλαφούζο από εδώ και πέρα και τις κατηγορίες του κόσμου φυσικά! Ακόμα και έτσι όμως θα το παλέψουμε και όπου βγει και για να μην σκάσει από οικονομικό κραχ η ομάδα μέχρι το τέλος της σεζόν και για να πάμε όσο πιο ψηλά στο πρωτάθλημα!


    Δεν υπάρχουν σχόλια

    Post Top Ad