Header Ads

  • Breaking Green News

    ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΟ ΚΛΙΜΑ, ΝΙΚΗ ΨΥΧΟΛΟΓΙΑΣ ΚΑΙ ΚΑΛΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ!

    Μία ωραία ατμόσφαιρα ήταν όλοι στη Λεωφόρο, στο ματς με τον ΠΑΣ Γιάννενα... 

    Σε μια σχεδόν γεμάτη Λεωφόρο, πάνω 14 χιλιάδες κόσμου, δημιουργώντας τρομερή ατμόσφαιρα για τους παίχτες του Ουζουνίδη και αρνητική για τον αντίπαλο, που από πολύ νωρίς δέχθηκαν 2 γκολ μέχρι το 13' λεπτό, σημαντική η αύρα του κόσμου, έδωσε άλλον αέρα στους πράσινους και αυτό φάνηκε.

    Σκόρερ οι Χίλιεμαρκ με κεφαλιά και ο Μόλινς με εξαιρετική εκτέλεση φάουλ!

    Στο δεύτερο ημίχρονο σαφώς πιο χαλαροί, χωρίς άγχος οι παίχτες του Ουζουνίδη, έδωσαν θέαμα στον κόσμο, τρίγωνα, τακουνάκια, ένα-δυο και γρήγορες εναλλαγές στη μπάλα, ειδικά η φάση που ο Χιλιεμαρκ, δεν έπιασε καλά το σουτ, μόνος του στο σημείο του πέναλτι, αν σκόραρε θα μιλούσαμε για το γκολ της αγωνιστικής, αφού η δημιουργία ήταν "μαγική".

    Από τους MVP, του αγώνα ο Χίλιεμαρκ, αλλά πολύ καλοί σε απόδοση ακολούθησαν οι Σιλά, Μολινς, Μολεδο, Κουλιμπαλι και Βιγιαφάνιες. Αξίζει να σημειωθεί, πως η άμυνα του Παναθηναϊκού έχει να δεχθεί γκολ από τις αρχές του χρόνου, όπως επίσης δεν έχει ήττα στον αγωνιστικό χώρο (στα χαρτιά έχει), με τον Ουζουνιδη στον πάγκο σε αγώνες πρωταθλήματος και κυπέλλου!

    Κερδισμένος αυτή την αγωνιστική ο Παναθηναϊκός, μετά και τα αποτελέσματα των άλλων 3ων, αφού όλοι έχασαν βαθμούς, η διαφορά μας μειώθηκε και αυτό θα συνεχιστεί...!

    Πλέον ακολουθεί διακοπή λόγο Εθνικής ομάδας για δύο εβδομάδες, ευκαιρία για ανασύνταξη, δουλειά στις τελικές και επιστροφές, όπως του Τσάβες και Καμπέσας.


    Δεν υπάρχουν σχόλια

    Post Top Ad