Header Ads

  • Breaking Green News

    ΝΙΚΗ ΣΤΟ ΦΙΝΑΛΕ ΜΕ ΤΡΙΠΟΝΤΑΡΑ ΤΟΥ ΠΑΠΠΑ! (Vids)

    Η νίκη ήταν το πιο σημαντικό σε ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι απέναντι στην αρμάδα του Ζοτς...

    Ήρθε στο παρά 5" δευτερόλεπτο με τρίποντη βολίδα του Παππά μπροστά σε άμυνα, έδειξε ξανά πως όταν θέλει μπορεί να πάρει μόνος του ένα ματς ντέρμπι.

    Απέναντι σε ομάδα του Ζοτς πάντα είναι δύσκολο, ντέρμπι κάθε δεκάλεπτο, τα τρία πρώτα για τον Εξαστερο έκλεισαν με πίσω στο σκορ αλλά όχι με μεγάλη διαφορά, στο 4ο δεκάλεπτο έγινε "ρουλέτα" το ματς και πήγε καλάθι με καλάθι, ειδικά στα τελευταία δευτερόλεπτα, το φινάλε όμως ήταν πράσινο χάρη στο τρομερό τρίποντο του Παππά!

    Γενικά οι πλειοψηφία των πράσινων παιχτών κινήθηκαν χαμηλά σε πόντους, ο πιο πολύτιμος φυσικά ο Νικόλας Παππάς με 24 πόντους, ενώ ακολούθησε ο Νικ Καλάθης με 12, με αφοσίωση στα αμυντικά του καθήκοντα λόγο και τις ποιότητας των αντιπάλων.

    Η νίκη πανηγυρίστηκε έντονα από τον κόσμο που γέμισε σε μεγάλο βαθμό το ΟΑΚΑ, με τον τρόπο που επιτεύχθηκε και στο χρονικό σημείο, λογική η έκρηξη χαράς από παίχτες, κόσμο και προπονητικό τιμ.

    Με την νίκη αυτή ο Εξαστερος Παναθηναϊκός έκανε το 2-2 σε ένα μαραθώνιο πρωτάθλημα για την τελική 4αδα που θα μας δώσει και το πλεονέκτημα έδρας στα πλέι-οφ!

    Μπορεί οι παίχτες του Τσάβι να μην έβγαλαν σε τελική σούμα πολλά εύστοχα καλάθια, αλλά έβγαλαν ψυχή και τον πάλεψαν μέχρι το τέλος και δικαιώθηκαν, με ώθηση σαφώς και την ενέργεια που έδινε ο τρομερός κόσμος που εμψύχωνε μέχρι το τελευταίο δευτερόλεπτο. Περιμένουμε καλύτερα αποτελέσματα από την ομάδα, θέλει όμως και το χρόνο της μέχρι να δεθεί και ως σύνολο, μόλις γίνει θα δούμε καλύτερα πράγματα στο άμεσο μέλλον παιχνίδι με παιχνίδι, μέχρι τότε πίστη και στήριξη γιατί το αξίζουν οι παίχτες και ο προπονητής.

    -Δείτε παρακάτω το βίντεο από τον "κεραυνό" νίκης του Παππά:

    The clutch bucket from Pappas to lead @paobcgr to the victory 🔥#7DAYSMagicMoment pic.twitter.com/mAJH2m8nyX

    -Τα καλύτερα στιγμιότυπα του αγώνα:


    Editorial: (greenarea team)

    Δεν υπάρχουν σχόλια

    Post Top Ad