Header Ads

  • Breaking Green News

    Η ΑΛΗΘΙΝΗ ΟΜΑΔΑ ΝΙΚΗΣΕ ΤΗΝ ΑΠΑΤΗ!

    Δεν μπορούν με τίποτα τα παιδιά του ψευτοπρωταθλητή, το 50-50 τους πονάει, με αυτό δεν υπάρχουν στις 4ις γραμμές του γηπέδου... 

    Αυτό είδε όλος ο κόσμος το Σάββατο το βράδυ στην Λεωφόρο! Ο Παναθηναϊκός ήταν είναι και θα είναι πάντα η καλύτερη ομάδα στην Ελλάδα, σε όποια κατάσταση και αν βρίσκετε, η φανέλα ζυγίζει τόνους και όσο καμία άλλη!

    Είδαμε πάλι την ομάδα απάτη του ελληνικού ποδοσφαίρου, να μην κάνει κλασική ευκαιρία για 80 λεπτά (πέρσι ούτε μια), στο πρώτο ημίχρονο ούτε σουτ, αυτοί είναι, ένα τίποτα!

    Οι πράσινοι άξιζαν το γκολ από νωρίς στο πρώτο ημίχρονο, άσχετα με τη φάση πέναλντι, υπήρχαν ευκαιρίες για γκολ που με λίγη συγκέντρωση στο τελικό σουτ το κοντέρ θα έγραφε 1-0 από το ημίχρονο.

    Στο δεύτερο ξεκινήσαμε πιο αποφασιστικοί με την βοήθεια και του μοναδικού κόσμου μας, έγινε εκπληκτικά το 1-0, μετά από ωραίο συνδυασμό 3ων παιχτών η μπάλα φτάνει στον έναν από τους λίγους διακριθέντες παίχτες στη δημιουργία, τον Βιγιαφανιες, ακολούθησε πανικός σε γήπεδο και εξέδρα, όλοι ένα κουβάρι.

    Στη συνέχεια η ομάδα, μετά το 75', παρά τα περίεργα φάλτσο σφυρίγματα του Παπαπέτρου και του επόπτη (αυτού ναι που είχε vip θέση στη σουίτα του λυόμενου) που έσπρωχνε τους γαύρους στην εστία του Βλαχοδήμου, δεν απολύθηκε ιδιαίτερα και έμεινε η πέρα για πέρα δίκαιη νίκη για τον Παναθηναϊκό!

    Απόλυτο κάστρο η Λεωφόρος, εκεί καμία ομάδα δεν έχει τύχη! Πως θα μπορούσε άλλωστε η ομάδα βόθρος-ψέμα με τα εκατομμύρια της ΟΥΕΦΑ λόγω κάλπικων, να νικήσει τον Παναθηναϊκό; Με τα κοράκια θα μπορούσαν και με φάρδος, τις περισσότερες φορές έχει γίνει με το πρώτο, ποτέ όμως δεν μας έχουν νικήσει στα ίσια, εμείς τους έχουμε νικήσει και με διαιτησία κατά μας, μόνο εμείς, μόνο ο Παναθηναϊκός μάγκικα και στα ίσια!

    Υ.γ. Πρέπει να καταλάβουν επιτέλους όλοι οι επιφανείς Παναθηναϊκοί, ότι είναι κρίμα και άδικο, ενώ μπορούμε με το παρόν ρόστερ να τους πάρουμε εύκολα το πρωτάθλημα, να μην βγαίνει ένας να στηρίξει οικονομικά την ομάδα του Μαρίνου Ουζουνίδη!

    Editorial: (greenarea team)

    Δεν υπάρχουν σχόλια

    Post Top Ad