Header Ads

  • Breaking Green News

    ΝΙΚΗ-ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑ ΜΕ ΠΟΛΛΑ ΠΕΡΙΘΩΡΙΑ ΒΕΛΤΙΩΣΗΣ!

    Το να νικάς τους πελάτες μέσα στο Εξοχικό με κάθε τρόπο, εχει γίνει ρουτίνα πλέον... 

    Είμαστε Παναθηναϊκός και δεν μας αρκεί απλά το καλό, αλλά κοιτάμε πάντα το καλύτερο και η ομάδα έχει σαφώς πολλά περιθώρια βελτίωσης όπως δήλωσε και ο Τσάβι Πασκουαλ.
    Οι στόχοι μας φέτος δεν είναι μόνο εγχώριοι, αλλά με στόχο το τρεμπλ!

    Σαφώς η ομάδα δεν είναι έτοιμη ακόμα, που να ήταν δηλαδή, η νίκη όμως δίνει αβαντάζ πλεονεκτήματος από τώρα. Λάθη έγιναν αρκετά επίθεση και άμυνα, πολλά επιπόλαια σουτ, που αντί ανοίξουν το ματς υπέρ μας από νωρίς, κρατούσαν τους γαύρους κοντά στο σκορ γιατί ήταν άστοχα.

    Στην 4η περίοδο για παράδειγμα πολλά τρίποντα ενώ ο χρόνος ήταν αρκετός, δεν μας πίεζε ο χρόνος, πήγαιναν στεφάνι, αντί να πηγαίναμε σε σουτ δύο πόντων, μέσα στη ρακέτα, πιο σίγουρη λύση, πήγαμε το ματς πόντο-πόντο, θα μπορούσε να χαθεί, αλλά ο Ρίβερς τους το ξέκοψε με σερί τρίποντα.

    Η ομάδα γύρισε το ματς μετά το 35' λεπτό που ήταν στο -9, κομβικό σημείο. Το 68-71 τελικό σκορ, με πρωταγωνιστές, τους Ρίβερς, Καλάθη, Γκίστ, Σίγκλετον.

    Σίγουρα περιμένουμε πολύ βελτίωση, γιατί σε λίγες μέρες αρχίζει και η regular season της Euroleague, μια διοργάνωση δύσκολη μετά τις περσινές αλλαγές, αλλά εκεί ειναι που ποντάρουμε φέτος περισσότερο για παρουσία μας στο Final 4, μετά από χρόνια, έχουμε δυνατό ρόστερ και έχουν δέσει οι παίχτες από πέρσι, γενικά περιμένουμε ωραία πράγματα από την ομάδα μας.

    Τα δεκάλεπτα του αγώνα: 16-15 | 40-36 | 54-52 | 68-71|

    Editorial: (greenarea team)

    Δεν υπάρχουν σχόλια

    Post Top Ad