Header Ads

  • Breaking Green News

    ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΗΣ ΣΥΜΜΑΧΙΑΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΠΡΑΞΗ ΤΟ PROJECT ΤΗΣ ΦΕΓΕΝΟΡΝΤ!

    Ο DeepGreen γράφει για την ίσως πιο ιδανική λύση: Είναι επιτακτική ανάγκη, άμεσα να γίνουν εκλογές στην Παναθηναϊκή Συμμαχία, για το καλό της ομάδας... 

    Να παραιτηθούν μέλη του Δ.Σ και να προκηρυχθούν εκλογές, ώστε να προκύψουν νέα άτομα για το 9 μελες Δ.Σ, άφθαρτα από την επιρροή Αλαφούζου, τίποτα δεν πρέπει να μείνει από την προδοσία του κατά του Παναθηναϊκού!
    Είναι απαίτηση και της Θύρας 13, ώστε άμεσα και από την πλευρά της να τρέξει τις εξελίξεις για ανεύρεση πόρων για τον Παναθηναϊκό μας!

    Η Παναθηναϊκή Συμμαχία, ως οντότητα αλλά και ρυθμιστής στην ΠΑΕ, μπορεί να γίνει το μέσω ώστε να εισρέουν κεφάλαια προς την ΠΑΕ, χωρίς να γίνονται φορολογικές παρακρατήσεις, πάρα πολύ σημαντικό αυτό, επίσης βασικό τα άτομα που θα είναι στη διοίκηση της να μην έχουν καμία σχέση με τον Αλαφούζο, γι αυτό πρέπει να είναι άτομα πλήρης εμπιστοσύνης ώστε τα χρήματα που θα μπουν να πηγαίνουν προς το ταμείο της ΠΑΕ Παναθηναϊκός!

    Είναι λοιπόν ένα μέσω που μπορούν να γίνουν πολλές προσπάθειες, ριζικές για τη σωτηρία του συλλόγου, μπορεί να γίνει πράξη το project της Φέγενορντ, που το 2010 βρέθηκε μία ανάσα από την διάλυση λόγο χρεών προς τράπεζες όμως, κάτι που δεν ισχύει για τον Παναθηναϊκό, αλλά δεν παύει να είναι και αυτό χρέος, μάλιστα ήταν πολύ μεγαλύτερο της Φέγενορντ τότε από ότι τώρα του Παναθηναϊκού, υπάρχει και ένα άλλο κοινό με την Ολλανδική ομάδα, έχουμε ιδρυθεί το ίδιο έτος, 1908!

    Τι είχε γίνει το 2010; Ένα τρελός οπαδός της Φέγενορντ, αποφάσισε να κάνει ότι μπορεί για να σώσει την ομάδα της καρδιάς του, στο επάγγελμα Πολιτικός Μηχανικός, όχι κανένας μεγιστάνας ή Εφοπλιστής. Μόνος τους και αναζητώντας συμπαραστάτες, μάζεψε άλλους 29 οπαδούς της ομάδας που είχαν ένα επάγγελμα επιπέδου σαν το δικό του, βρήκε λοιπόν και άλλους συναδέλφους του, επίσης γιατρούς, δικηγόρους και μικροεπιχειρηματίες. Αυτά τα 30 άτομα μάζεψαν 30 εκατομμύρια ευρώ μέσα σε 2 εβδομάδες, δεν τα έδωσαν όμως για το χρέος, γιατί δεν είχαν εμπιστοσύνη της τότε διοίκησης της ομάδας, τι έκαναν; Τα έδωσαν για την αγορά του πλειοψηφικού πακέτου μετοχών της ομάδας της καρδιάς τους!

    Διοίκησαν με απόλυτη συνεργασία την ομάδα, όρισαν αυτοί οι 30 μεταξύ τους τον πρόεδρο και τα άλλα μέλη του Δ.Σ, πήραν της σωστές αποφάσεις, η ομάδα δεν έπεσε κατηγορία, γιατί επικοινώνησαν σωστά με ειλικρίνεια την κίνηση τους για την ομάδα, ο κόσμος τους στήριξε στον απόλυτο βαθμό, γέμιζε σε κάθε αγώνα το Ρότερνταμ Αρίνα, η ομάδα έκανε συντηρητική πολιτική στο ρόστερ στα 2 πρώτα χρόνια, με παίχτες ακαδημίας και ελεύθερους έμπειρους παίχτες με ποιότητα, δηλαδή χωρίς μεταγραφές αγοράς για να μην αυξηθούν τα έξοδα.

    Η προσπάθεια τους απέφερε καρπούς μετά το 2012 η διοίκηση των οπαδών, συνέχισε την ίδια τακτική, προσθέτοντας ακόμα μεγαλύτερη ποιότητα στο ρόστερ με στοχευμένες κινήσεις ελεύθερων παιχτών χωρίς να αυξηθεί το μπάτζετ ούτε να κάνει και πολλές πωλήσεις γιατί θα αποδυνάμωναν την ομάδα.

    Σήμερα η Φέγενορντ 7 χρόνια μετά είναι το πιο υγιές κλαμπ στην Ολλανδία, πρόπερσι κυπελλούχος, πέρσι πρωταθλήτρια με την διοίκηση των οπαδών της. Φέτος παίζει στο Τσάμπιονς Λιγκ, επίσης το 2019 θα είναι έτοιμο και το ολοκαίνουργιο ποδοσφαιρικό της γήπεδο 60 χιλιάδων θέσεων, καθώς αυτό που χρησιμοποιείται τώρα είναι πολύ μικρό για να χωρέσει την τρέλα τους για την ομάδα.

    Ο Παναθηναϊκός μας κύριοι δεν μπορεί άλλο να ταλανίζεται κάθε τρεις και λίγο με άχρηστες διοικήσεις (εκτός λίγων εξαιρέσεων όπως του Πατέρα), κομπλεξικών και ανίκανων ατόμων, πρέπει να έχει μόνιμη και ισχυρή διοίκηση με άτομα που την αγαπάνε και πονάνε την ομάδα, όπως αυτοί οι τρελοί (με την καλή έννοια φυσικά) της Φέγενορντ που έσωσαν την μεγαλύτερη αγάπη της ζωής τους!

    Νομίζετε κύριοι ότι δεν υπάρχουν 10-15 ή και περισσότεροι οπαδοί του Παναθηναϊκού με επαγγέλματα όπως αυτών της Φέγενορντ; Σίγουρα υπάρχουν! Σίγουρα επίσης υπάρχουν και επιχειρηματίες μεγάλοι όπως ο Σπύρος Θεοδωρόπουλος, αλλά και μικροί που ακόμα και τώρα προσφέρουν χρήματα(αυτό σας το γράφουμε με πλήρη γνώση!) στην ομάδα με ανιδιοτελή στήριξη πράσινης αγάπης, χωρίς επιζητούν καμία δάφνη βράβευσης και διαφήμισης.

    Αυτό που θέλουν και περιμένουν όλοι οι παραπάνω, είναι να ξέρουν με διαφάνεια, πόσα και που χρωστάει η ομάδα, επίσης με την στήριξη της Θύρας 13 και του απλού κόσμου, να βγουν μπροστά και να σώσουν τον Παναθηναϊκό μας από τον γκρεμό!

    Μπόρεσαν οι της Φέγενορντ, μπορούμε και εμείς, ας ζούμε σε μια χώρα που μπάζει διαφθορά και ανηθικότητα σε πολλούς θεσμούς, ακόμα και έτσι μπορούμε! Γιατί είμαστε ο μεγαλύτερος σύλλογος της Ελλάδας, με εκατομμύρια οπαδούς που ζουν και ονειρεύονται για την μεγαλύτερη ΙΔΕΑ που λέγεται ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ!!!


    Δεν υπάρχουν σχόλια

    Post Top Ad