Header Ads

  • Breaking Green News

    ΛΑΘΟΣ ΝΟΟΤΡΟΠΙΑ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΛΑΘΗ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΛΛΑΞΟΥΝ ΑΜΕΣΑ

    Μία κρύο μία ζεστή για την ομάδα, δεν έχει βρει ακόμα την σωστή νοοτροπία για κάθε αγώνα ξεχωριστά... 

    Είχε γίνει γνωστό σε όλους στην ομάδα πως το ματς με τη Λαμία ήταν επιβεβλημένη η νίκη, αντί αυτού η απαράδεκτη εμφάνιση των παιχτών στο πρώτο ημίχρονο έφερε την ομάδα σε αρνητική θέση, πόσο μάλλον όταν είσαι πίσω στο σκορ από αστείο αυτογκόλ λίγα λεπτά πριν τελειώσει το ημίχρονο.

     Τα λάθη ήταν συνεχή από την άμυνα και την ανάπτυξη προς την επίθεση, εναλλαγές στη μπάλα δεν μπορούσαν ούτε στα 5 μέτρα, η πίεση στις γραμμές χαλαρή έως αδιάφορη θα λέγαμε, συνδυασμοί λάθος, το πάθος και το πείσμα που είχαν στο ματς με τη Λάρισα ούτε για δείγμα δεν έβγαλαν οι παίχτες, έτσι δεν πας πουθενά.

    Ήταν εξοργιστική η εικόνα, είτε το έβλεπες από το γήπεδο ήταν από την τηλεόραση. Παρ όλο που ο κόσμος ήταν αρκετός για να τους στηρίξει, αυτοί έπαιζαν αρνητικά. Πέρα για πέρα λογική η αντίδραση του Ούζουνιδη στο ημίχρονο, δεν γίνεται να μην κατανοούν την κατάσταση που υπάρχει, δείχνοντας νοοτροπία μη επαγγελματίκη, δεν υπάρχουν περιθώρια για απώλειες.

    Μπορεί στο δεύτερο ημίχρονο να βελτιώθηκε η ομαδα να έφτασε στην ισοφάριση με ωραίο πλασέ του Μολινς, αλλά η επιπολαιότητα στην επίθεση ήταν εμφανής, με αποτέλεσμα η νίκη να μην έρθει.

    Όσο για την απίστευτη ατυχία που έχουν η πράσινοι; κρατάει από τον τρόπο που μπήκαμε στο γκρουπ των αδυνάτων στο Γιουρόπα Λιγκ, από την κλήρωση, από τους τραυματισμούς, από από από...μέχρι και το δοκάρι που μας στέρησε την πρώτη εκτός έδρας νίκη εδώ και μήνες.

    Καταλήγοντας, οφείλουμε να αφήσουμε πίσω το παιχνίδι με τη Λαμία, γιατί έρχεται αγώνας κυπέλλου μεσοβδόμαδα και το μεγάλο ντέρμπι με τους πέτσινους πρωταθλητές στη Λεωφόρο το Σάββατο, εκεί όπου ζητείτε άμεση βελτίωση, ώστε ομάδα και κόσμος, να νικήσουμε!

    Editorial: (greenarea team)

    Δεν υπάρχουν σχόλια

    Post Top Ad