Header Ads

  • Breaking Green News

    ΑΜΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΒΑΛΕΙΣ ΟΥΤΕ ΤΙΣ ΒΟΛΕΣ...

    Η καταστροφολογία δεν κάνει καλό, αλλά ο Εξάστερος Παναθηναϊκός έχει χτυπητές αδυναμίες...

    Από την αρχή της σεζόν οι πράσινοι δεν βγάζουν σιγουριά στο παιχνίδι τους, δεν νίκησαν καμία σοβαρή ομάδα η κρίσιμο ματς με άνεση και που αυτό να φαίνεται και στο σκορ. Με την αεκ κανείς δεν περίμενε να είναι εύκολο, αλλά περιμέναμε εύκολα ή δύσκολα θα πηγαίναμε τελικό, δεν έγινε όμως χάνοντας έτσι τον πρώτο τίτλο.

    Μεγάλη διαπίστωση φέτος, είναι τα πολλά λάθη, επίσης τρομερή αδυναμία στους ψηλούς, ο Βουγιούκας ήταν μια πρόχειρη λύση της στιγμής, που κακώς έγινε, ακόμα και ο μέτριος Μπουρούσης πέρσι φαίνεται η απουσία στο φετινό ρόστερ, ακόμα μεγαλύτερη διαπίστωση δεν παίζουν ακόμα τά "βαριά χαρτιά" σου, δηλαδή Σιγκλετον και Ρίβερς, ίσως λόγο του ότι είναι αρχή σεζόν και δεν έχουν βρει το ρυθμό τους ή δεν τους βγαίνει το σύστημα, κάτι φταιει πάντως, ο Λοτζεσκι από την άλλη τον περιμένουμε να βρει και αυτός ένα σταθερό ρυθμό.

    Στο παιχνίδι με την αεκ, αποτέλεσμα τις φετινής αδυναμίας, ήταν και οι χαμένες βολές, 21/32, χάθηκαν 11, τις μισές από αυτές να έβαζε θα είχε νικήσει. Η συνολική χασούρα στις βολές σε 11 επίσημα ματς σε όλες τις διοργανώσεις από την αρχή της σεζόν είναι 85 βολές χαμενες, δεν είναι μικρός ο αριθμός, πως να πάρεις παιχνίδι αν χάνεις και τις βολές; Δεν γίνεται...

    Υ.γ: Περιμένουμε να μπει ένα τέλος στα παραπάνω αρνητικά και την Παρασκευή να γίνει μια νέα αρχή μέσα στο Εξοχικό!

    Editorial: (greenarea team)


    Δεν υπάρχουν σχόλια

    Post Top Ad