Header Ads

  • Breaking Green News

    ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ ΕΙΚΟΝΑ ΣΤΑ ΕΚΤΟΣ ΕΔΡΑΣ

    Δεν υπάρχει πραγματικά αυτό το άδειασμα των παιχτών προς τον κόσμο, όταν παίζει εκτός έδρας...

    Έχουμε πει και σε προηγούμενα άρθρα πως η νοοτροπία στα εκτός είναι εντελώς λάθος, η προσέγγιση, το πάθος των παιχτών και η διαχείριση.

    Κερδίζεις τον γαύρο εύκολα...και πας και χάνεις από τον Αστέρα με ένα αστείο γκολ! Έχεις πάνω από 2.000 οπαδούς του Παναθηναϊκού φωνάζουν από το πρώτο λεπτό και αντί να μασάς σίδερα, παρουσιάζεις ηττοπάθεια, αυτό έβγαλαν οι παίχτες του Παναθηναϊκού σε ένα ακόμα εκτός έδρας.

    Η χρονιά δεν μπορεί να φέρει καρπούς με νίκες μόνο στα εντός, τα εκτός θα δώσουν το κάτι παραπάνω στη φετινή προβληματική χρόνια για τους γνωστούς λόγους. Οι πράσινοι έπρεπε να πάρουν αυτό το παιχνίδι, μετά την ψυχολογική τόνωση από την νίκη επί του γαύρου, να πηγαίναμε στη διακοπή με δύο σερί νίκες, είναι σαν να ακυρώνουν οι ίδιοι οι παίχτες την προσπάθεια τους με την άθλια εικόνα που έβγαλαν στην Τρίπολη.

    Τώρα για δύο εβδομάδες λόγο Εθνικής ομάδας, δεν θα υπάρχει πρωτάθλημα, πρέπει να διορθωθούν πολλά, να γίνει όμως, γιατί και στις προηγούμενες διακοπές λόγο Εθνικής επίσης, δεν είδαμε τη βελτίωση που έπρεπε, στα σκαμπανεβάσματα πρέπει να μπεί ένα τέλος.

    Ας μην ξεχάσουμε όχι ο κόσμος μόνο, αλλά και οι παίχτες, πως ακολουθεί το ντέρμπι με την Αεκ στη Λεωφόρο, ελπίζοντας όλοι πως αυτό θα είναι αρχή μιας καλύτερης αγωνιστικής ανάκαμψης για την ομάδα και στα εκτός έδρας που θα ακολουθήσουν, στα λόγια όμως δεν θα βγει κάτι, μόνο στην πράξη!

    Editorial: (greenarea team)

    Δεν υπάρχουν σχόλια

    Post Top Ad