Header Ads

  • Breaking Green News

    ΦΑΠΑ x3 ΓΙΑ ΤΟΝ ΓΑΥΡΟ!

    Στις 28/10 ο γαύρος έχανε από το πρωί μέχρι το βράδυ από τον Παναθηναϊκό, σε όλες τις ηλικίες ομάδων...

    Παραμάζωμα παντού για την ομάδα της μπόχας, από την Κ15 το πρωί έγινε η αρχή, το μεσημέρι η Κ20 και το βράδυ η 1η ομάδα τους, πέρασαν μια μέρα πράσινης υπεροχής.

    Το πρωί η Κ15 όχι απλά τους γλέντησε, αλλά τους ξεφτίλισε, σε κάποιο σημείο του αγώνα, οι πράσινοι νικούσαν με 5-1, μετά χαλάρωσαν και το είδαν στην πλάκα, με τελικό σκορ 5-4, με την κορυφή να παραμένει πράσινη στο πρωτάθλημα  Κ15!

    Το μεσημέρι πάλι πράσινη υπεροχή, στα του πρωταθλήματος Σούπερ Λιγκ Κ20, οι πράσινοι έκαναν το καθήκον τους, επιβλήθηκαν εύκολα επί των γαύρων 1-0, παρά το μικρό σκορ, η εικόνα των πράσινων ήταν για παραπάνω γκολ, η νίκη αυτή τους κράτησε στην κορυφή του πρωταθλήματος Κ20!

    Αξίζει να τονίσουμε εδώ, πως παρά τις απόπειρες των γαύρων για παιδομάζωμα των πράσινων παιδιών στις ακαδημίες επειδή έχουμε με διαφορά τις καλύτερες ακαδημίες. Λόγο των οικονομικών προβλημάτων στην ΠΑΕ, πολλές φορές πήγαν να εκμεταλλευτούν την κατάσταση για "πλιάτσικο" αλλά τις περισσότερες φορές έφαγαν πόρτα, έτσι οι πράσινοι παραμένουν ανταγωνιστικοί με πολλές προσπάθειες και δουλειά από το τιμ του Τάκη Φύσσα.

    Όσο για την 1η ομάδα πάλι πατήσαμε την πέτσινη ομάδα του λιμανιού, αντί για 3-0 τη γλύτωσαν χάρη στο γνωστό αιώνιο φάρδος τους. Ομάδα και κόσμος έδωσαν πολλές απαντήσεις προς κάθε κατεύθυνση, πως κανείς δεν μπορεί να μας κερδίσει αν δεν έχει τα κοράκια...!

    Editorial: (greenarea team)


    Δεν υπάρχουν σχόλια

    Post Top Ad