Header Ads

  • Breaking Green News

    2017: Η ΧΕΙΡΟΤΕΡΗ ΧΡΟΝΙΑ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΠΟΧΩΝ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΟ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟ!

    Μια χρονιά που αφήσαμε πίσω μας και δεν θέλουμε να ξανά έρθει ποτέ! Ελπίζουμε το νέο έτος να φέρει την αναγέννηση του Συλλόγου... 

    Απίστευτα όσα έχει περάσει ο Παναθηναϊκός το 2017 αλλά και γενικά μετά το 2011, φτάνοντας στην αθλιότητα που βιώνει ο μεγαλύτερος σύλλογος της χώρας, εξαιτίας λάθος χειρισμών, προδοσίες, αχαριστίες, πίκρες, ντροπές κλπ, από άχρηστους ανθρώπους, λίγοι να βρίσκονται στην προεδρία του Παναθηναϊκού.

    Πάντως είναι και κάτι άλλο πραγματικά απίστευτο, οι αντοχές που έχει αυτή η ομάδα παρά τα τόσα προβλήματα που βιώνει, ο κόσμος της ομάδας, που αντέχει και δεν τα παρατάει, συνεχίζει η ομάδα να παλεύει με τον κόσμο δίπλα της, το λέμε αυτό γιατί αν συνέβαιναν σε άλλη ελληνική ομάδα όσα τραβάει ο Παναθηναϊκός, θα είχε διαλυθεί από το χάρτη με κάθε βεβαιότητα, ειδικά αυτές τις εποχές οικονομικής κρίσης, ο Παναθηναϊκός όμως είναι ακόμα εδώ και δεν θα κάνει τη χάρη σε κανέναν ξεφτίλα εχθρό, είτε αυτός βρίσκεται εντός είτε εκτός!

    Αφήνουμε λοιπόν το καταραμένο 2017 και βαδίζουμε το 2018 με βάση την ελπίδα και την αισιοδοξία, φτάνοντας μέχρι το καλοκαίρι αλώβητοι και από εκεί και μετά σίγουρα θα αρχίσει ένα καλύτερο μέλλον. 

    Στον Ερασιτέχνη επίσης τα πράγματα είναι πολύ δύσκολα, εκεί που ήμασταν κάθε χρόνο από 5 έως 10 τίτλους, σε γνωστά αθλήματα, αυτή τη στιγμή παλεύουμε οικονομικά και αγωνιστικά για πολύ λίγα, είναι κρίμα η πηγή του συλλόγου να βρίσκεται σε αυτή την παρακμή, λόγο οικονομικών προβλημάτων αναγκαστικε η διοίκηση του ερασιτέχνη να μην κατεβάσει ομάδες σε εθνικά πρωταθλήματα, ομάδες που τα προηγούμενα χρόνια ήταν στην κορυφή, ελπίζουμε πως και στον Ερασιτέχνη θα έρθουν καλύτερες μέρες, αφού θα επηρεαστεί θετικά από τις εξελίξεις που θα υπάρξουν το καλοκαίρι.

    Αφήσαμε τελευταίο το μπάσκετ, γιατί είναι το τμήμα του συλλόγου, που κρατάει ψηλά τη σημαία, με σερι πρωταθλήματα, κύπελλα και ευρωπαϊκό ελπίζουμε φέτος στο Βελιγράδι, για το 7ο αστέρι!

    Editorial: (greenarea team)

    Δεν υπάρχουν σχόλια

    Post Top Ad