Header Ads

  • Breaking Green News

    ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΜΕ ΠΑΙΧΤΕΣ ΜΑΧΗΤΕΣ, ΠΑΡΑ ΜΕ ΠΑΙΧΤΕΣ ΜΙΣΘΟΦΟΡΟΥΣ!

    Ο Trifilatos γράφει: Ο Παναθηναϊκός καλείτε πλέον να βαδίσει μέχρι το καλοκαίρι, όπως το 2012/13, με ρόστερ έκτακτης ανάγκης...

    Με παίχτες δικά του παιδιά, πολλούς Έλληνες και κάποιους ξένους πιο έμπειρους, που θα μείνουν για να παλέψουν μέχρι το τέλος. Έτσι έχει η κατάσταση, μια κατάσταση που προδοτικά έφερε ο Γιάννης Αλαφούζος. Έτσι αναγκαστικά ο Μαρίνος Ουζουνίδης, θα στήσει μια ομάδα που θα προσπαθήσει τους επόμενους 5 μήνες να κερδίσει ότι απ' έμεινε, δηλαδή το πλασάρισμα μέσα στην 5αδα, που θα μας επιτρέψει να διεκδικήσουμε την έξοδο μας στο Europa League, για επιπλέον έσοδα του χρόνου, αλλά και για το γόητρο-ιστορία μας, γιατί έχουμε πέσει πολύ κάτω στην ειδική βαθμολογία συλλόγων της ΟΥΕΦΑ.

    Εξάλλου δεν συμφέρει κανέναν να μην διεκδικήσουμε την έξοδο μας στην Ευρώπη, ούτε τον άνθρωπο που θα θελήσει να αναλάβει τον Παναθηναϊκό το καλοκαίρι, θα είναι στα θετικά λοιπόν τα επιπλέον έσοδα της ΟΥΕΦΑ.

    Το ρόστερ μέχρι το καλοκαίρι, σίγουρα δεν θα έχει την ποιότητα που είχε στις αρχές της σεζόν, αλλά θα έχει περισσότερο νεύρο και ψυχή, θα είναι περισσότερο ομάδα στο σύνολο. Σε αυτό το σύνολο, η παρουσία του κόσμου ως 12ου παίχτη είναι απαραίτητη, με μπροστάρη τη Θύρα 13, όλοι οφείλουμε τους επόμενους 5 κρίσιμους μήνες να κρατήσουμε τον Παναθηναϊκό μας όρθιο κόντρα σε όλους και σε όλα!!!

    Ήταν ξεκάθαρος και ο Ουζουνίδης προς τους παίχτες, λίγο πριν τις διακοπές των Χριστουγέννων, "οποίοι θέλουν να μείνουν, θα παλέψουν μέχρι τέλους, όσοι δεν θέλουν να αποχωρήσουν, γιατί η ομάδα χρειάζεται παίχτες με το μυαλό στα παιχνίδια και όχι μόνο στους τραπεζικούς λογαριασμούς"!

     Σίγουρα είναι "επαγγελματίες" όλοι οι ποδοσφαιριστές και ζουν από αυτό, πρέπει να αμείβονται, αλλά και αυτοί δεν πρόσφεραν αυτά που μπορούσαν από την αρχή της σεζόν ώστε σήμερα η ομάδα να είναι σε καλύτερη αγωνιστική θέση, έχουν μεγάλο μερίδιο ευθύνης, επίσης ποτέ κανείς δεν έχασε λεφτά από τον Παναθηναϊκό, απλά περνάει μια προσωρινή πολύ δύσκολη κατάσταση, όπου οι παίχτες του έπρεπε να βάλουν πλάτη και όχι να ακούνε τους διάφορους μάνατζερ.

    Το 2018 ξεκίνησε με το δεξί, με καλό ποδόσφαιρο και καθαρή νίκη επί του Πλατανιά, η συνέχεια πρέπει να έχει ακόμα περισσότερη ψυχή αλλά και ευστοχία στις τελικές ευκαιρίες προς τις αντίπαλες εστίες, επειδή το επιθετικό πρόβλημα είναι πολύ σοβαρό, θα προβληματίζει μέχρι το τέλος της σεζόν λόγο έλλειψη βασικού επιθετικού, έτσι λοιπόν κάθε επιθετικογενής παίχτης θα πρέπει να κάνει την καλή ευκαιρία γκολ, έτσι θα φτάσουμε στις σημαντικές νίκες εντός και εκτός έδρας.

    υ.γ. Καλή Χρονιά, με κουράγιο, υγεία και πίστη στο Τριφύλλι!

    Δεν υπάρχουν σχόλια

    Post Top Ad