Header Ads

  • Breaking Green News

    Ο ΜΠΕΡΤΟΜΕΟΥ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΣΤΗΜΕΝΗ ΜΑΡΙΟΝΕΤΑ ΤΩΝ ΧΟΡΗΓΩΝ ΚΑΙ ΤΡΕΙΩΝ ΟΜΑΔΩΝ!

    Πέρα από αποτυχημένος, ανίδεος και θρασύς, είναι και πουλημένος ο Τζόρντι Μπερτομέου...

     Όταν οι 11 μέτοχοι της Euroleague σε έχουν βάλει πρόεδρο της κορυφαίας διοργάνωσης της Ευρώπης για το μπάσκετ και εσύ είσαι μονομερώς υπέρ λίγων ομάδων του ενός χεριού και όχι του συνόλου, τότε δεν κάνεις για εκτελεστικός διευθυντής αυτής διοργάνωσης!

     Όλα τα χρόνια της θητείας του Μπερτομεου, μόνο σκάνδαλα είδε η διοργάνωση, από που να ξεκινήσουμε, από την "κρυφή" συμφωνία της διοργάνωσης με την τουρκική αεροπορική εταιρεία, που δεν υπάρχει στην φανερή; Την αβάντα που έχουν οι τουρκικές ομάδες; Ότι μέχρι πέρσι απροκάλυπτα συμμετείχαν στην διοργάνωση 4 τουρκικές ομάδες; Αν δεν γινόταν ο χαμός αντιδράσεων ακόμα θα υπήρχαν ως θέσεις και τώρα που το λέμε...αξίζει η τουρκική Λίγκα να έχει 4 ομάδες στην Ευρωλίγκα; Ούτε 3 ομάδες αξίζει, ούτε 2, αυτή είναι η αλήθεια! Ας μας πουν τα κριτήρια, πόσες ομάδες της Λίγκας στην Τουρκία έχουν Ευρωπαϊκά τρόπαια και πόσα;

    Τι να πούμε για τους υπεύθυνους διαιτησίας; Αυτόν τον τύπο που έχει βάλει τις τελευταίες σεζόν, δεν τον ξέρει ούτε η "μάνα" του, άσχετος με το μπάσκετ και ποτέ διεθνής διαιτητής, αλλά και εδώ υπήρχε το βύσμα...είναι τούρκος.

    Τα τελευταία 5-6 χρόνια, τρεις ομάδες έχουν την απόλυτη αβάντα από τη διαιτησία, η Φενέρ,ο γαύρος και η Ρεάλ, λίγο πιο πριν την είχε και η ΤΣΣΚΑ, αλλά τα κοζια άλλαξαν για τους Ρώσους μετά την απομάκρυνση του Ρήγα.

    Ο Εξάστερος Παναθηναϊκός, η πιο πετυχημένη ομάδα της Ευρώπης την τελευταία 20ετια και το top brand της Ευρώπης, αντιμετωπίζεται από τον Μπερτομεου και την παρέα του ως ομάδα χωρίς ιστορία στο Ευρωπαϊκό μπάσκετ, αυτό είναι απαράδεκτο, δεν μπορεί να συνεχιστεί αυτή η αδικία κατά του Παναθηναϊκού, η μόνη αδικημένη ομάδα, η αρχή είχε γίνει από την απίστευτη σφαγή στο Final 4 της Κωνσταντινούπολης το 2012 στον ημιτελικό αγώνα με την ΤΣΣΚΑ, όπου στέρησαν από τους πράσινους το 7ο αστέρι, γιατί όπως ομολόγησαν οι πάντες τότε, στον τελικό θα έκανε περίπατο με τους γαύρους, για αυτό και δεν μας άφησαν...!

    Να φτάσουμε στο τώρα, ο Παναθηναϊκός ως βασικό μέλος και μέτοχος, ζήτησε στο Δ.Σ των μετόχων της διοργάνωσης, την παραίτηση Μπερτομεου, για τρεις πολύ σοβαρούς λόγους, την οικονομική αδιαφάνεια της εταιρείας Euroleague, την αποτυχημένη λειτουργία της διοργάνωσης σε θέμα μάρκετινγκ, διαιτησίας και την μονομερή εύνοια υπέρ συγκεκριμένων ομάδων.

    Ο Παναθηναϊκός δεν θα μείνει σε αυτό το στημένο φιάσκο αν δεν γίνουν άμεσα σοβαρές αλλαγές προς την σωστή λειτουργία της διοργάνωσης. Ο Παναθηναϊκός θα φτάσει στα άκρα με ότι αυτό συνεπάγεται...!!!

    Editorial: (greenarea team & ANTIred)

    Δεν υπάρχουν σχόλια

    Post Top Ad