Header Ads

  • Breaking Green News

    ΤΟ 20-0 ΚΑΙ Η ΔΥΝΑΜΙΚΗ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ!

    Επιβλητικός ο Εξάστερος Παναθηναϊκός στο πρώτο παιχνίδι της σειράς των Play Offs με τη Ρεαλ... 

    Το ξεκίνημα ήταν σαρωτικό στη κυριολεξία, αλλά και παγκόσμιο ρεκόρ ταυτόχρονα μπορούμε να πούμε, αφού 20-0 σε τόσο υψηλό επίπεδο ομάδων και διοργάνωσης δεν έχει ξανά γίνει, 20-0 στο πρώτο 5 λεπτό, ακούγεται απίστευτο, αλλά είναι αληθινό και το κατάφερε η αρμάδα του Τσάβι Πασκουάλ.

    Τρομερό θέαμα από τους πράσινους για 40' λεπτά, είναι αυτή η αύρα πού βγάζει η φανέλα που μαζί με τον κόσμο δημιουργούν έναν μοναδικό κράμα που δεν μπορεί να αντιμετωπιστεί από τους αντιπάλους, αυτό έγινε γίνει πολλές φορές!

    Κόσμος και ομάδα λοιπόν, ΕΝΑ, οι 20 χιλιάδες φανατικοί που γέμισαν το ΟΑΚΑ, έδωσαν απίστευτη δυναμική και ώθηση προς τη νίκη, όχι μια απλή νίκη, αλλά επιβλητική, που αν οι πράσινοι δεν κατεβάζανε ταχύτητα, θα έφτανε κοντά στους 40 πόντους η διαφορά.

    Δεν τελείωσε τίποτα όμως, δεν χρειάζεται έπαρση για κανένα λόγο, το 1ο ματς έγινε, θέλουμε δύο νίκες ακόμα για να πάμε Βελιγράδι, ξ δεύτερη νίκη μπορεί να έρθει την Πέμπτη πάλι στο κατάμεστο ΟΑΚΑ, εκεί πρέπει να γίνει ότι και στο πρώτο ματς, να είμαστε σαρωτικοί μέχρι το τέλος, δυνατή άμυνα παντού και ελάχιστα λάθη, αν γίνουν αυτά το 2-0 είναι εύκολο να έρθει.

    Οι παίχτες πρέπει να έχουν καθαρό μυαλό, διάρκεια και ρυθμό + τη βοήθεια του μοναδικού πράσινου κόσμου, όλα θα πάρουν το δρόμο τους, όλα για το 2-0, μετά βλέπουμε, θα είναι αλλιώς και καλύτερα τα πράγματα για εμάς και χειρότερα για τους αντιπάλους και στο ψυχολογικό κομμάτι.

    Πάμε Τριφυλλάρα!

    Editorial: (greenarea team)

    Δεν υπάρχουν σχόλια

    Post Top Ad