Header Ads

  • Breaking Green News

    ΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΟΣ: ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΩ ΤΟ ΒΟΛΕΙ ΚΑΙ ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ ΟΛΑ ΤΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΗ

    Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος σε ραδιοφωνική του συνέντευξη, μίλησε για την Ευρωλίγκα, τις εξελίξεις στον ποδοσφαιρικό Παναθηναϊκό αλλά και την είσοδο του σε τμήματα του ερασιτέχνη ΠΑΟ...

    Επεσήμανε επίσης την άριστη συνεργασία του fund που εκπροσωπεί με την κυβέρνηση για το Athens Alive που θα πάρει κάποιο χρόνο για να πέσουν οι υπογραφές. Την σωστή κίνηση της κυβέρνησης που είχε εναλλακτική λύση για τον ποδοσφαιρικό Παναθηναϊκό μέσω του fund που εκπροσωπεί ο Ταϊλανδός Πάιροτζ, αλλά και το plan b που έχει ο ίδιος για την Λεωφόρο ώστε να γίνει εκει γήπεδο μπάσκετ, αλλά και εγκαταστάσεις για πολλά τμήματα του ερασιτέχνη.

    Αναλυτικά η συνέντευξη:
    Για την κίνηση του να αναλάβει το τμήμα βόλεϊ,είπε:
    «Για όλα τα τμήματα του Ερασιτέχνη. Δεν γίνεται από την μία μέρα στην άλλη, προτεραιότητα είναι το βόλεϊ και μετά σιγά σιγά όλα τα τμήματα».

    Για τις συζητήσεις στο Athens Alive,είπε: 
    «Για μένα χρειάζεται το Pao Foundation και η κοινή στέγη. Οι συζητήσεις για το Αthens Alive πάνε πολύ καλά. Υπάρχει συνεχής διαβεβαίωση ότι με νόμιμες διαδικασίες θα μπορέσει να προχωρήσει και να υλοποιηθεί ένα τεράστιο αθλητικό κέντρο για όλο τον κόσμο. Εφόσον "κολλήσει", υπάρχει plan b με γήπεδο μπάσκετ στην Λεωφόρο. Να αναβαθμιστούν οι υπόλοιποι χώροι και τα υπόλοιπα τμήματα ώστε να μπορέσουμε να προχωρήσουμε.
    Υπάρχουν διάφορες ομάδες εργασίες και τεχνικά επιτελεία. Οι συζητήσεις είναι στο τελικό στάδιο, για να υπογραφεί ΜοU. Πρέπει να αλλάξουν κάποια πράγματα βάσει νόμου, να γίνει βιώσιμο το έργο, ώστε να επενδύσουν οι κολοσσοί που έχουμε δίπλα μας. Είναι στα χέρια της κυβέρνησης και των αρμόδιων υπουργών. Περιμένουμε το ΟΚ του πρωθυπουργού για να προχωρήσουμε. Είμαστε σε αυτό το στάδιο, να ξεπεράσουμε νόμιμα τις δυσκολίες».

    Για τον Γιάννη Αλαφούζο,είπε: 
    «Ως προς εμένα είναι αναξιόπιστος. Με ενημέρωσε αν έχω κάποια πρόταση γιατί είχε την κίνηση του κύριου Πιεμπονγκσάντ. Δεν είχαμε διάθεση για ρίσκο 40 εκατομμυρίων. Το Athens Alive αναλαμβάνει όλα τα χρέη εξ ολοκλήρου, όμως δεν έχουμε δεσμεύσεις από την κυβέρνηση. Πρότεινα να αναλαμβάνω το μάνατζμεντ και πίστευα ότι με την συμμετοχή του κόσμου και τα έσοδα θα αποπληρωνόταν ένα μέρος από τα 47 εκατομμύρια χρέη και θα τον βοηθούσα να βγει από τα φώτα της δημοσιότητας. Αν δεν προχωρούσε, θα είχε μία εταιρεία με λιγότερα χρέη. Ο κύριος Αλαφούζος πήρε μία απόφαση. Ο χρόνος θα δείξει αν έκανε λάθος. Κάναμε διαπραγματεύσεις, ανέβαιναν κάθε μέρα τα χρέη. Του εξήγησα μέχρι πού θα έφτανα. Ζήτησα να πάρω την διαχείριση φέτος, νομίζω ότι ήταν καλή πρόταση. Πρέπει να είναι για το καλό του Παναθηναϊκού».

    Για την κυβέρνηση,είπε:
    «Η κυβέρνηση από την πρώτη στιγμή θέλησε να βοηθήσει έναν μεγάλο σύλλογο της χώρας. Καλώς έπραξε να εξετάσει κάθε λύση και περίπτωση. Είναι άδικο να έχω παράπονο από την κυβέρνηση. Αν ο κύριος Γιώργος Τσίπρας έκανε συνοικέσιο, δεν το γνωρίζω. Το έχω διαβάσει και δεν έχει διαψευστεί. Πολύ καλά έκαναν και έχουν διάθεση να βρουν επενδυτές. Για εμένα ο Βοτανικός δεν έχει ολόκληρο τον σύλλογο μέσα, γιατί δεν έχει το μπάσκετ. Το Athens Alive είναι χιλιάδες φορές καλύτερο, μπορεί να στεγάσει τον Παναθηναϊκό».

    Για το ενδεχόμενο συνεργασίας με το fund του Πάιροτζ,είπε:
    «Δεν έχει υπάρξει καμία επικοινωνία με το fund, αν εκείνοι θεωρούν ότι μπορεί να προχωρήσει συνεργασία, θα είναι χαρά μας. Σκοπός μας είναι να είναι αυτοχρηματοδοτούμενος. Οφείλουν να υπάρχουν σχήματα και ομάδες με δικά τους γήπεδα για να μην έχει ανάγκη κανέναν επενδυτή. Στην κατάσταση που είναι η ΠΑΕ και σκεπτόμενος σαν οπαδός από όπου και αν προέρχονται τα χρήματα είναι σημαντικό να φέρουν αποτελέσματα».

    Για την κατάσταση του Τριφυλλιού γενικά, είπε:
    «Όλοι τους την ζωή ο Παύλος κι ο Θανάσης έχουν προσφέρει στον Παναθηναϊκό. Έχω μεγαλώσει μαζί τους, έχω αγαπήσει τον Παναθηναϊκό σαν οπαδός. Ίσως έχουν γίνει λάθος διοικητικές αποφάσεις αλλά είναι προσωπική άποψη που θα κρατήσω για τον εαυτό μου».

    Για την κόντρα με την Euroleague,είπε: 
    «Είμαστε δυσαρεστημένοι από τον τρόπο διαχείρισης και το κομμάτι του σεβασμού που είναι Νο. 1. Και αγωνιστικά και πειθαρχικά δεν μας αντιμετωπίζει με σεβασμό. Την ύστατη στιγμή να βρεθεί κάποια λύση και ο κύριος Μπερτομέου να καταλάβει το λάθος του και να το διορθώσει. Αν αλλάξουν πρόσωπα, θα δοθεί μία λύση σε όλα τα επίπεδα αλλά δεν είναι απαραίτητο. Απαραίτητη είναι η αλλαγή αντιμετώπισης. Απαιτούμε σεβασμό και αλλαγή συμπεριφοράς. Να διορθωθούν οι ασέβειες προς όλη την οικογένεια. Μετά από τα άσχημα σχόλια για την οικογένειά μας, καλώς ή κακώς την υπερασπίστηκα. Πρέπει να διορθωθεί η λάθος δράση και μετά θα διορθωθεί και η αντίδραση. Θα κρατήσουμε τον Παναθηναϊκό στο υψηλότερο επίπεδο. Αν δεν υπάρχει εμπάθεια, θα βρεθεί λύση».

    Για τα πλέι οφ, το φινάλε της χρονιάς και τον Πασκουάλ,ειπε: 
    «Έπρεπε να πάρουμε τα δυο ματς στο ΟΑΚΑ με τη Ρέαλ. Δεν τα καταφέραμε. Είδαμε τι έγινε και στη Μαδρίτη. Δεν θέλω να επεκταθώ. Έπρεπε να ήμασταν στο Final-4 και πιστεύω ότι θα το παίρναμε. Πάμε να πάρουμε το πρωτάθλημα. 25 χρόνια παίρνουμε έναν τίτλο κάθε χρόνο. Έχουμε την καλύτερη ομάδα, δεν ανησυχώ για το πρωτάθλημα. Είμαι πεπεισμένος. Έχω μεγάλη εμπιστοσύνη στον Πασκουάλ και πιστεύω ότι μαζί θα χτίσουμε τον Παναθηναϊκό του μέλλοντος. Για τους παίκτες, ρωτήστε τον προπονητή τι θα γίνει».

    Για την επιτυχία της ΑΕΚ,είπε:
    «Χάρηκα πολύ με την ΑΕΚ. Το πανηγύρισα λες και το πήρε ο Παναθηναϊκός. Μας έκανε υπερήφανους η ΑΕΚ».

    Για το ποια ομάδα υποστηρίζει από το εξωτερικό, είπε:
    «Είμαι φανατικός Γιουβέντους από μικρός».

    Για το εάν θα κρατήσει τον Τζέιμς επειδή είναι και εκείνος με τη Γιουβέντους,είπε:
    «Η μοναδική περίπτωση που έκανα παρέμβαση για παίκτη, ήταν ο Καπόνο. Έκανα λάθος και από τότε δεν έκανα ποτέ παρέμβαση στο έργο του προπονητή».

    Για το εάν το γεγονός ότι μπορεί να διοργανωθεί στην Αθήνα το Final 4 του 2019 θα μπορούσε να παίξει ρόλο στην απόφασή του,είπε:
    «Υπάρχει διάθεση για Final-4 στην Αθήνα το 2019. Είναι βέβαια μια ακριβή διοργάνωση βέβαια. Υπάρχει θέληση από εμάς να λυθεί το θέμα με την Ευρωλίγκα».

    Για την πρόβλεψη του σχετικά με το Final 4 της Ευρωλίγκας.είπε: 
    «Η Φενέρ έχει τον καλύτερο προπονητή της Ευρώπης. Ο Σαρούνας θα έχει τεράστιο μέλλον. Εξαιρετικός προπονητής και ο Ιτούδης. Πολυνίκης η Ρεάλ, ελπίζω να το πάρει ο καλύτερος».

    Δεν υπάρχουν σχόλια

    Post Top Ad