Header Ads

  • Breaking Green News

    Η ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΟΥΛΗΘΕΙ ΑΜΕΣΑ

    DeepGreen γράφει για τις εξελίξεις στην ΠΑΕ που πρέπει να τρέξουν: Όσο καθυστερεί η επόμενη μέρα στον ποδοσφαιρικό Παναθηναϊκό, το πιο άσχημες θα είναι οι καταστάσεις... 

    Αυτή τη στιγμή έχουμε δύο επίσημες προσφορές προς τον Γιάννη Αλαφούζο, τα δύο funds, ένα με τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο και το δεύτερο με τον Ταιλανδο μεγιστάνα, Πάιροτζ  Πιεμπονγκσάντ.

    Ο Αλαφούζος άμεσα έστω και τώρα στις τελευταίες του μέρες στον Παναθηναϊκό, να σοβαρευτεί, να άφησει τα πολιτικά παιχνίδια και να παραδώσει στον επόμενο την σκυτάλη της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, σε ένα από τα δύο επιχειρηματία funds.

    Για τον κόσμο και για εμάς εδώ στο σαιτ, το ιδανικό θα ήταν να περάσει και η ΠΑΕ στα χέρια της ιστορικής οικογένειας του Παναθηναϊκού, της οικογένειας Γιαννακόπουλου, να αποκατασταθεί μια αδικία δεκαετιών, αφού στα τέλη της δεκαετίας του 70' έκλεψαν την ΠΑΕ από τον Παύλο Γιαννακόπουλο.

    Όμως ο χρόνος δεν περισσεύει, ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος πρέπει να αναλάβει άμεσα πρώτα την ΠΑΕ και εν συνεχεία να τρέξει το project "Athens Alive", όλος ο κόσμος είναι μαζί του, σε όλο αυτό, όμως δεν αντέχει άλλο να τραβάει αυτή η ντροπή και ξεφτίλα που βιώνει από τον Αύγουστο του 2017 με την προδοτική στάση του Αλαφούζου.

    Από την άλλη υπάρχει το fund "PAN Asia", με επικεφαλή τον Ταϊλάνδο μεγάλο επιχειρηματία, με επενδυτικές κινήσεις σε όλο τον κόσμο, αλλά και στο ποδόσφαιρο, όπως στην Πρέμιερ Λιγκ, μια πολύ σοβαρή πρόταση, που φαίνεται να έχει προχωρήσει πολύ, αφού ήδη υπήρχε συνάντηση και καλό κλίμα, περιμένουμε τις επόμενες μέρες την κατάληξη του.

    Σαφώς πιο εύκολο να προχωρήσει της PAN Asia, αφού δεν περιμένει τίποτα από την κυβέρνηση, πρώτα θα κινηθεί για την απόκτηση της ΠΑΕ και εν συνεχεία θα τρέξει το πλάνο για νέο ποδοσφαιρικό ιδιόκτητο γήπεδο, Βοτανικό ή Γουδί, όπως και να έχει τονίζουμε ξανά, πως άμεσα πρέπει ο Παναθηναϊκός να αλλάξει σελίδα και να κινηθεί πάλι οργανωμένα στη σωστή βάση, προς την κορυφή στην Ελλάδα και την επιστροφή στην Ευρώπη σε τοπ επίπεδο, δηλαδή εκεί που ανήκει...!


    Δεν υπάρχουν σχόλια

    Post Top Ad