Header Ads

  • Breaking Green News

    Η ΠΑΡΑΜΟΝΗ ΤΟΥ ΝΙΚ ΚΑΛΑΘΗ ΘΑ ΚΡΙΝΕΙ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ

    Το πρωτάθλημα κατακτήθηκε, σίγουρα σχεδόν όλοι οι παίχτες είχαν τη συμμετοχή τους σε αυτό, αλλά κάποιοι ξεχώρισαν περισσότερο...

    Ένας από αυτούς ο Νικ Καλάθης, το πλέι μεκερ της ομάδας, ο άσσος που λέμε και αυτός που συνεχίζει στα βήματα όσο μπορεί του μεγάλου Δημήτρη Διαμαντίδη, στην άμυνα και γενικά στην οργάνωση του παιχνιδιού, ο συνθετικός κρίκος της μηχανής του Εξάστερου.

    Το συμβόλαιο του τελειώνει και ήδη οι δυο πλευρές τα είπαν, το κλίμα είναι στην αναμονή, ο παίχτης ακόμα δεν έχει απαντήσει, η πρόταση που έγινε στον παίχτη είναι για 3 χρόνια, με ετήσιες αποδοχές περίπου στα 2,2 μύρια το χρόνο + κάποια μπόνους. Είναι επιθυμία και του Νικ να έχει ένα συμβόλαιο με διάρκεια, για αυτό ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος είναι διατεθειμένος να κρατήσει τον παίχτη, όμως ζητάει 2 μύρια παραπάνω, δηλαδή κοντά στα 8 εκ για 3 χρόνια.

    Η διοίκηση ξεκίνησε νωρίς για τον σχεδιασμό της επόμενης χρονιάς, γιατί ο Πασκουάλ ζήτησε να κλείσει άμεσα το θέμα Καλάθη και να πάρει σειρά ο Τζέιμς, που ίσως είναι πιο δύσκολη περίπτωση γιατί ήδη συζητάει με την Αρμάνι Μιλάνο χωρίς ακόμα να έχει συμφωνήσει, ο μάνατζερ του τρέχει αυτή την μεταγραφή, ο παίχτης όμως δεν θα είχε πρόβλημα να συνεχίσει στους πράσινους, σημαντικό σύν στην διάθεση του Τζέιμς για παραμονή του στο Τριφύλλι, θα παίξει ρόλο και η παραμονή του Καλάθη, ο Αμερικανός ξέρει πολύ καλά πως ο ρόλος του Καλάθη σε τόσο κρίσιμη θέση, δύσκολα θα καλυφθεί με επιτυχία αν αποχωρίσει, άρα δεν θα θέλει και ο ίδιος να παίζει με μια ομάδα που δεν θα έχει ηγετική μορφή στην ομάδα.

    Αν δεν απαντήσει θετικά στην πρόταση ο Νικ, τότε η διοίκηση θα κινηθεί για άλλες λύσεις, ο ίδιος ζήτησε χρόνο. Για αυτό τονίζουμε πως η παραμονή η μη του Καλάθη θα παίξει μεγάλο ρόλο, στις ανανεώσεις και στις μεταγραφές που θα γίνουν και αυτές δεν θα είναι λίγες, θα είναι πολλές και λίγες οι ανανεώσεις που έχει επιλέξει να κρατήσει ο Πασκουάλ για τη νέα σεζόν.

     Μην ξεχνάμε πως πάντα η ομάδα ξεκινάει για τη διεκδίκηση τριών τίτλων, Πρωτάθλημα, Ευρωπαϊκό και κύπελλο, οι κινήσεις που θα γίνουν θα είναι για να κατακτηθούν αυτοί οι τίτλοι!

    Editorial: (greenarea team)



    Δεν υπάρχουν σχόλια

    Post Top Ad