Header Ads

  • Breaking Green News

    ΓΙ΄ΑΥΤΟ ΕΙΜΑΣΤΕ Η ΚΟΡΥΦΑΙΑ ΟΜΑΔΑ ΠΟΥ ΑΝΕΔΕΙΞΕ ΠΟΤΕ Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ!

    Δίκαιος πρωταθλητής Ελλάδας για 37η φορά ο Παναθηναϊκός, αφού επικράτησε εύκολα στον 5ο τελικό με το 84-70 επι του γαύρου...

    Πραγματικά αυτά που έχει καταφέρει αυτή η ομάδα, είναι ασύλληπτα για τα ελληνικά δεδομένα και για τα παγκόσμια θα λέγαμε!

    6 ευρωπαϊκά, 18 κύπελλα και 37 πρωτάθλημα, πολλά από αυτά σερί και το απίστευτο ρεκόρ που έγινε διεθνή αναφορά, τα τελευταία 23 χρόνια σερι κατακτά τουλάχιστον ένα τίτλο, είτε πρωτάθλημα, είτε κύπελλο είτε ευρωπαϊκό, πολλές φορές και τα τρία μαζί σε μια χρονιά, πραγματικά τρομερό, ενώ στη 2η θέση είναι η Μακάμπι και 3η ΤΣΣΚΑ, ενώ οι γαύροι είναι στην 9η θέση. Είναι και αυτός ένας από τους πολλούς λόγους που ο Παναθηναϊκός είναι ότι κορυφαίο έχει αναδείξει ο Ελληνικός αθλητισμός όλων των εποχών και ο Ευρωπαϊκός θα λέγαμε εμείς, τα τελευταία 20 χρόνια! 

    Το πρωτάθλημα αυτό είναι κρυστάλλινο, μάγκικο, πολλές φορές συνάντησαν και κόντρα διαιτησία, όπως στο 4ο ματς, που θα μπορούσαν να κάνουν το 3-1 μέσα στο Εξοχικό όπως πέρσι. Ότι και να λένε οι γαύροι, άγνωστες οι δικαιολογίες για να δικαιολογήσουν τα αδικαιολόγητα και να ρίξουν στάχτη στους οπαδούς...που δεν μπορούν να πάνε ούτε 5 χιλιάδες κόσμος σε ματς τελικού, όπως το 4 που έγινε μέσα στο σπίτι τους, αυτοί είναι η κατάντια τους και θα έπρεπε να το βουλώσουν αντί να λένε για διαιτησίες κλπ.

    Αυτό το πρωτάθλημα, είναι αφιερωμένο στον Παύλο Γιαννακόπουλο και τα επόμενα φυσικά, ένα δεν αρκεί, για όλα αυτά που έχει προσφέρει στον Παναθηναϊκό και στον σύλλογο γενικά. 

    Παράλληλα με το ρεκόρ που συνεχίζει η ομάδα μπάσκετ, απέτρεψε και ένα άλλο ιστορικό αρνητικό ρεκόρ, γιατί αν δεν κατακτούσε αυτό το πρωτάθλημα, θα ήταν η πρώτη μετά από σχεδόν και μισώ αιώνα που κανένα τμήμα του συλλόγου δεν θα κατακτούσε ούτε ένα τίτλο, ευτυχώς όμως κάτι τέτοιο δεν έγινε και πλέον με την παρουσία του Δημήτρη Γιαννακόπουλου και στον Ερασιτέχνη, θα επανέλθουν όλα τα τμήματα της "Μάνας του Λόχου", δυναμικά προς την κατάκτηση τίτλων όπως μέχρι και το 2011-2012!

    Συμβολή σε αυτόν τον τίτλο είχε φυσικά και η Θύρα 13, για πολλοστή φορά ζήσαμε συγκλονιστική ατμόσφαιρα στον 5ο τελικό αλλά και στα άλλα δύο ματς στο ΟΑΚΑ! Πολλά μπράβο λοιπόν σε παίχτες, διοίκηση και κόσμο, από του χρόνου ακόμα καλύτερα με περισσότερους τίτλους!

    Editorial: (greenarea team)

    Δεν υπάρχουν σχόλια

    Post Top Ad