Header Ads

  • Breaking Green News

    ΕΤΣΙ ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΜΙΑ ΔΥΝΑΜΙΚΗ ΚΑΙ ΑΞΙΟΠΡΕΠΗ ΧΡΟΝΙΑ Ο ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ

    Ο Τριφυλλάτος γράφει: Το διπλό στην Ξάνθη ήταν η αρχή, είχε πολλά οφέλη, αγωνιστικά, ψυχολογίας, πάνω απ' όλα έδωσε στον ταλαιπωρημένο κόσμο του τριφυλλιού, ξανά ελπίδα...

    Μετά ήρθε η νέα επιβλητική νίκη 3-1 των πράσινων "μπέμπηδων" του Δώνη, στο αχανές ΟΑΚΑ, επί της Λαμίας, συνεχίζοντας τις καλές εμφανίσεις κυρίως στο δεύτερο ημίχρονο, όπου καθάρισε και τη νικη, πάλι με το τρομερό ταλέντο τον Μπουζουκη, αλλά και τον Εμμανουηλίδη που σκόραραν.

    Μετά ήρθε το 3χ3 στη Λάρισα, εν συνεχεία πάλι των καλών εμφανίσεων της ομάδας, από τους Μπουζουκη, Χατζηγιοβαννης και τον Γιόχανσον να βρίσκει ρυθμό, βγάζει τον παίχτη που βλέπαμε στην Άλκμααρ.

    Μετά ήρθε το 4χ4 με τον Λεβαδειακό, επιβλητική εμφάνιση με 3-0, όργια πάλι από Χατζηγιοβαννη, Εμμανουηλίδη και Γιόχανσον μετά από τρομερό τακουνάκι πάρε βάλε από τον Μακεντα!

    Στο πιο δύσκολο ματς που πολλοί αλλόθρησκοι, ήθελαν να χάσει ο Παναθηναϊκός, μετά την χαρά τους από το κακώς μετρημένο γκολ του ΠΑΣ, ήρθε η πίκρα, αφού οι πράσινοι με Παναθηναϊκή ψυχή έκανε και την πρώτη του ανατροπή στο σκορ, με δύο γκολάρες, κεφαλιά ψαράκι του φορμαρισμένου Χατζηγιοβαννη και τρομερό γκολ με τη μία του Μακεντα, έβαλε την υπογραφή του για το μάγκικο 5χ5, το πρώτο γκολ του Ιταλού φέτος και σίγουρα αυτό το γκολ θα τον βοηθήσει ψυχολογικά για τη συνέχεια, όπου πάμε για το πρώτο δύσκολο εκτός έδρας ματς στην Τρίπολη, με την συμπαράσταση βέβαια και των οπαδών μας που θα κάνουν κατάληψη στο πέταλο του γηπέδου.

    Το λυπηρό που σε εξοργίζει, είναι ότι με 5 σερί νίκες η ομάδα αντί για 15 βαθμούς και πρώτη, έχει μόνο 9, εξαιτίας των απαράδεκτων και αντί παναθηναϊκών τακτικών του Αλαφούζου και των υπαλλήλων του στην ΠΑΕ.

    Αυτά τα νέα παιδιά του Νταμπίζα και Δώνη, μαζί με τους παλιούς, πάει να γίνει ένα δυνατό κράμα ψυχής, Παναθηναϊκης ψυχής, που θα τα δίνει όλα σε καθε γήπεδο για τη νίκη.

    Το μέλλον είναι παιδιά σαν τον Γιάννη Μπουζουκη και Χατζηγιοβαννη, αλλά μαζί με έμπειρους όπως ο Κουρμπέλης, Μουνιε και Μακεντα, όλοι πρέπει να έχουν ομαδικό πνεύμα, για το Τριφύλλι όλα, να βγει αυτή η δύσκολη χρονιά.

    [Ακολουθήστε μας και στην επίσημη σελίδα του σαιτ στο Instagram, κάνοντας κλικ εδώ]

    Η χρονιά που έρχεται λόγο των δυσμενών καταστάσεων που μας έφερε η διοίκηση Αλαφούζου, είναι πολύ κρίσιμη...
    Καταρχήν το πρώτο και κάτι που πρέπει να γίνει, είναι να αποχωρήσει οριστικά ο Αλαφούζος και να έρθει νέος επενδυτής.

    Από εκεί και πέρα, για να επιστρέψει η κανονικότητα, πρέπει να γίνουν τα αυτονόητα που πέρσι χάθηκαν εντελώς.

    Το θέμα με τον Ταϊλάνδο, έχει κουράσει τον κόσμο, με τις αναβολές επί αναβολών, πρέπει να δούμε πράξεις, να πέσει το χρήμα που έχει υποσχεθεί, να εξηγήσει γιατί δεν αποκτήθηκε κάποιος πιο ανώτερος του Μακεντα(δεν κρίνουμε τον παίχτη, που μπορεί να βγει δεύτερος Μπερκ), να γινόταν η οικονομική υπέρβαση, αυτό θα ήταν ένα μικρό δείγμα στον κόσμο πως η νέα διοίκηση θα κάνει ότι μπορεί να να βγει η ομάδα από τους περιορισμούς το Γενάρη, ώστε να μην βγει μέχρι το καλοκαίρι χωρίς μεταγραφές μιας κάποιας ποιότητας.

    1. Να γίνονται οι πληρωμές των παιχτών, προπονητών και εργαζομένων στη ΠΑΕ, στην ώρα τους!

    2. Να βρεθεί άμεσα λύση στο προβλήματα που έχει προκύψει με τη Λεωφόρο, είτε με την τωρινή διοίκηση είτε με την επόμενη, δεν γίνεται ο φετινός Παναθηναϊκός να παίξει σε ένα αχανές ΟΑΚΑ, πρέπει να επιστρέψει στη Λεωφόρο χθές. 

    3. Ενα από τα πιο σημαντικά βήματα ήταν το άμεσο σβήσιμο του -6, αυτό έγινε με 5 σερί νικες, ηρθε η ηρεμία παιχνίδι με παιχνίδι, και παμε για όσο το δυνατόν πιο ψηλά στο πρωτάθλημα, αυτό θα ήταν και το εύλογο. 

    4. Πρέπει να αλλάξει άμεσα όλο το Δ.Σ της ΠΑΕ με νέα πρόσωπα και με σωστό Παναθηναϊκό παρελθόν. 

     5. Η νέα διοίκηση να υπερασπιστεί τα συμφέροντα του συλλόγου, όσο συνεχίζουν πρόσωπα όπως ο Κωνσταντίνου στη διοίκηση, τότε οι κάθε Σιδηρόπουλο θα μας σφάζουν με το γάντι, πρέπει να αποκατασταθεί η ντροπή που έγινε την περασμένη σεζόν, όπου ο Παναθηναϊκός πήγαινε σε κάθε έδρα και αντιμετωπίζονταν ως ομάδα του μπάτσου και του κλότσου. 

    6. Όλος ο κόσμος να στηρίξει την προσπάθεια των παικτών του Γιώργου Δώνη σε κάθε γήπεδο που μπορεί να βρεθεί. Αν γίνουν τα παραπάνω, τότε ο Παναθηναϊκός μπορεί να μπει στην 5αδα του πρωταθλήματος ακόμα και με αυτό το ρόστερ (Το Γενάρη θα δούμε αν αλλάξουν οι περιορισμοί), εδώ θα είμαστε να δούμε τι θα γίνει από τα παραπάνω και θα κρίνουμε. 

    Υ.γ. Καλή αγωνιστική χρονιά στον Παναθηναϊκό μας σε όλα τα σπόρ!


    Δεν υπάρχουν σχόλια

    Post Top Ad