Header Ads

  • Breaking Green News

    Ο ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΑ Ο ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΣ ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ

    O DeepGreen γράφει για το πρώτο άρθρο, του σαιτ για το 2019: Η φράση του Γιώργου Δώνη στην αρχή της σεζόν: " Ο Παναθηναϊκός είναι ένας και δεν χωρίζετε σε κομμάτια", είναι κάτι το οποίο πρέπει όλοι να έχουμε στο μυαλό μας... 

    Από τον πιο απλό οπαδό μέχρι τον πιο πλούσιο Παναθηναϊκό επιχειρηματία(είναι πολλοί..), όλοι πρέπει να βοηθήσουν τον σύλλογο να βγει από το τέλμα και επειδή ένας σύλλογος πολλών αθλητικών τμημάτων, η βιτρίνα του είναι το ποδόσφαιρο, πρέπει λοιπόν όλοι να στηρίξουμε και να βγει πάλι στο δρόμο των επιτυχιών, χωρίς σκοπιμότητες και εγωισμούς!

    Όπως έλεγαν και οι μεγάλοι Παναθηναϊκοί της σύγχρονης εποχής, Παύλος, Θανάσης, Πατέρας:
    "O Παναθηναϊκός πρέπει να είναι ένας και αδιαίρετος!"

    Ελπίζουμε ο Αλαφούζος να είναι ο τελευταίος άνθρωπος που λερώνει την ιστορία του Παναθηναϊκού μας, το έπραξε μέσα σε 1 χρόνο, -6, περιορισμούς στις μεταγραφές, τιμωρία από ΟΥΕΦΑ, μη πληρωμές σε παίχτες, πολιτικά και επιχειρηματικά παιχνίδια στην πλάτη του Παναθηναϊκού και άλλα πολλά, μαύρα γεγονότα....

    Πλέον άρχισε μια νέα χρονιά,το 2019, να φέρει επιτυχίες παντού, να δούμε νέους ανθρώπους στο ποδοσφαιρικό τμήμα, με Παναθηναϊκό παρελθόν, ελπίζοντας δηλαδή σύντομα να δούμε και τις αλλαγές στα διοικητικά που και αυτές δεν θα αργήσουν...!

    [Για να κάνουμε και στο instagram μια μεγάλη "πράσινη περιοχή", ακολουθήστε μας στην επίσημη σελίδα μας εδώ]

    Σίγουρα όσο είναι ο Αλαφούζος στη διοίκηση ο κόσμος θα βγάζει οργή, όμως θα πρέπει να διαχωρίσουμε κάτι που ξεχνάνε πολλοί, ότι ο Παναθηναϊκός δεν είναι πρόσωπο, αλλά το έμβλημα, η φανέλα και η μοναδική ιστορία που έφτασε 1 αιώνα! Όλοι φέτος θα πρέπει να στηρίξουμε τα παιδιά του Γιώργου Δώνη, να βγει και αυτή χρόνια που οι περιορισμοί δεν μας αφήνουν πολλά περιθώρια, ελπίζοντας η ομάδα να τερματίσει οσό το δυνατόν πιο ψηλά μέσα στην 5αδα να σβήσει η ποινή της ΟΥΕΦΑ η να φτάσει στον τελικό του κυπέλλου για την κατάκτηση αλλά και την διαγραφή της ποινής για τον ευρωπαϊκό αποκλεισμό, όπου για εμάς τους Παναθηναϊκούς, αποτελεί "μαύρη κηλίδα" στην ιστορία μας.

    Ο κόσμος του Παναθηναϊκού τον τελευταίο χρόνο ακούει και διαβάζει ότι πιο τραγικό για την ομάδα, το ξεκαθαρίσουμε για να μην σας παραμυθιαζουν,όπως το λέγαμε και πέρσι, ο Παναθηναϊκός δεν θα φτάσει ποτέ στην κατρακύλα χαμηλών κατηγοριών που έφτασαν άλλες ομάδες, αυτό δεν νοείται να υπάρχει σε κανένα μυαλό Παναθηναϊκού, όσοι ανησυχούν προφανώς δεν ξέρουν τη ομάδα υποστηρίζουν και καλύτερα να αλλάξουν ομάδα ή να μην λένε ότι είναι Παναθηναϊκοί, η μιζέρια είναι ο μεγαλύτερος εχθρός του συλλόγου, φτάνει ως εδώ!

    Ο Παναθηναϊκός περνάει μια κρίση που οφείλεται σε πολλούς παράγοντες, εσωτερικούς αλλά κυρίως και εξωτερικούς, κλοπές τίτλων την τελευταία 8ετια, διαιτητικές σφαγές, τιμωρίες έδρας, αφαιρέσεις βαθμών κ.α, όλα αυτά είχαν απώλειες εσόδων, τίτλων και ηρεμίας στον ομαδικό κόσμο. Όλοι οι μεγάλοι σύλλογοι στον κόσμο έχουν περάσει χειρότερες κρίσεις από τον Παναθηναϊκό, πιο πρόσφατοι, η κατρακύλα της Γιουβέντους που λέρωσε ανεπανόρθωτα την ιστορία της, την έριξαν στη β' κατηγορία με την επίσημη ρετσίνα του κλέφτη, η Μίλαν των 7 ευρωπαϊκών κάθε χρόνο όλο και χειρότερα παρ όλο που ρίχνουν χρήματα, η Ντόρτμουντ είχε υποβιβαστεί για χρέη και πολλές ακόμα ομάδες, όλες βρήκαν το δρόμο τους σιγά σιγά, ο Παναθηναϊκός περνάει κ αυτός μια κρίση μεγάλη, όχι όμως και τραγική αν δούμε τι έχει γίνει με τις παραπάνω ομάδες, η κρίση αυτή λοιπόν θα τελειώσει οριστικά σύντομα, είναι θέμα χρόνου, πάντα έτσι γίνεται...!

    Καταλαβαίνουμε απόλυτα τον κόσμο, την οργή του για όλα αυτά, την πίκρα του, το πλήγμα στο Παναθηναϊκό φρόνημα τους, αλλά πρέπει να κρατήσει ο κόσμος, με στήριξη και πίστη στην ομάδα γιατί όλα τα άσχημα θα τελειώσουν, να μην ακούνε τίποτα από αντιπάλους "οπαδούς", δεν υπάρχουν, είναι όλοι νάνοι μπροστά στον Παναθηναϊκό και το ξέρουν καλά, για αυτό βγάζουν το κόμπλεξ τους, τρέμουν μήπως ξυπνήσει ο πράσινος γίγαντας, να είναι σίγουροι πείτε τους, ότι αυτό θα γίνει!!!

    Καλή χρόνια να έχουμε, σε Ποδόσφαιρο, Μπάσκετ και Ερασιτέχνη! Ο απλός κόσμος αλλά και η Θύρα 13 το μεγαλύτερο ομαδικό κίνημα στον κόσμο, θα είναι δίπλα σε κάθε αγώνα, γιατί πρέπει, γιατί ήμασταν, είμαστε και θα είμαστε πάντα Περήφανοι Παναθηναϊκοί!!!


    Δεν υπάρχουν σχόλια

    Post Top Ad