Header Ads

  • Breaking Green News

    ΘΥΡΑ 13: ΚΑΛΟ ΤΑΞΙΔΙ ΤΥΦΩΝΑ ΘΑΝΑΣΗ ΜΑΣ!

    Συγκινητική ανακοίνωση εξέδωσε η Θύρα 13 για την απώλεια του αγαπημένου μας Θανάση Γιαννακόπουλου...
    Αναφέρει αναλυτικά:

    "Ήσουν πάντα παρών για τον Παναθηναϊκό Α.Ο., ήσουν πάντα ο ένας από μας :
    Είτε στο μπάσκετ που μαζί με τα αείμνηστα αδέρφια σου Παύλο και Κώστα, έκανες τo σύλλογο παντοδύναμο και αναγνωρίσιμο σε όλη την υφήλιο.
    Είτε στον ερασιτέχνη που λάτρευες και που μεγαλούργησε επι των ημερών σου.
    Είτε στο ποδόσφαιρο που δεν έχανες παιχνίδι . Μα πάνω απ όλα αντιπροσωπευες τα ιδανικά του συλλόγου . Απλός προσιτός μα πάνω απ όλα τυφώνας πραγματικος, όταν έβλεπες ότι πάνε να αδικήσουν τον Παναθηναϊκό και τον κόσμο του.
    Ποιος να ξεχάσει την εισβολή σου στον ΕΣΑΚΕ όταν δεν πήραμε εισιτήρια για το σεφ.
    Ποιος ξεχνάει ότι το πρώτο πράγμα που έκανες όταν επιανες στα χέρια σου τρόπαιο ήταν να έρθεις στον κόσμο.
    Τα αμέτρητα τρόπαια που προσέφερες στον Παναθηναϊκό Α.Ο.

    Θα μπορούσαμε να γράφουμε τέτοια περιστατικά για μέρες όπως για το ήθος που σε χαρακτήριζε και αναγνωριζόταν απ όλους μέχρι κ από τους αντιπάλους. Εμείς το μόνο που μπορούμε να κάνουμε ως ελάχιστο φόρο τιμής είναι να κανοιμε την επιθυμία σου πραγματικότητα …. Μια πράσινη λαοθάλασσα να πλημμυρίσει την Αθηνα να σε συνοδεύσει και να σε σκεπάσει με τη σημαία με το ένδοξο τριφύλλι. Καλούμε αύριο όλο τον οργανωμένο και απλό κόσμο του Παναθηναϊκού να γεμίσει το ΟΑΚΑ και να τιμήσει όπως ξέρει τον Θανασαρα μας στο παιχνίδι με τη μπασκόνια. Δε θα αναρτηθεί κανενα πανό εις ένδειξη πένθους Τα τελευταία σου λόγια θα ηχούν σαν καμπάνες και θα μας κόβουν την καρδιά στα 2.

    «Φίλοι μου αγαπημένοι σας ευχαριστώ για την παρουσία σας και επίσης γιατι ακολουθείτε την Παναθηναικη ιδέα. Σας παρακαλώ θέλω να με ακούσετε με λίγη ησυχία. Εχω μια παρεναιση και μια παράκληση. ΌΤΑΝ ΠΕΘΆΝΩ ΝΑ ΜΕ ΘΆΨΕΤΕ ΜΕ ΤΗΝ ΣΗΜΑΙΑ ΤΟΥ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΥ» 

    Αντίο δικε μας άνθρωπε. Αντίο τυφώνα Θανάση Γιαννακοπουλε. Τα θερμά μας Συλλυπητήρια στην οικογένεια και στους οικείους του.

    Υγ: Θα υπάρξει τοποθέτηση εντός των επόμενων ημερών για τα γεγονότα του ντερμπι".

    Δεν υπάρχουν σχόλια

    Post Top Ad