Header Ads

  • Breaking Green News

    ΟΙ ΚΟΤΕΣ ΤΟ ΞΑΝΑ ΕΣΚΑΣΑΝ! [No 1925]

    Ο ANTIred επέστρεψε, σπάει πλάκα και βουλώνει στόματα στην αστεία προπαγάνδα των γαύρων, γράφοντας: Δεν αμφισβητείτε η ανωτερότητα του Παναθηναϊκού στον ημιτελικό του Κυπέλλου Ελλάδος με τους πελάτες του λιμανιού...

     Αν δει κανείς προσεκτικά από τα πρώτα λεπτά την ένταση και τον ρυθμό των πράσινων απέναντι σε αυτούς του γαύρου, θα καταλάβει ο κάθε ένας ότι οι του λιμανιού ήταν χεσ...νοι από την πράσινη λάβα στην εξέδρα, επίσης ήταν εντελώς αδιάφοροι, γιατί; Γιατί είναι απλήρωτοι μήνες, μόνοι τους το λένε, νηστικό Αρκούδι χορεύει; Δεν χορεύει! Έτσι και οι παίκτες του Μπλατ και επίσης ξέρανε ότι θα χάσουν γιατί πολύ απλά ούτε σε καλό φεγγάρι ήταν ούτε είναι καλύτεροι από τους πράσινους!

    Έψαχναν απλά μια ανύπαρκτη αφορμή για να δικαιολογήσουν τα αδικαιολόγητα στα πρόβατα τους, δηλαδή την ανυπαρξία τους!

    Η καραμέλα με την διαιτησία δεν έχει υπόσταση, λένε για τα 3 φάουλ στις αρχές, αφού ήταν γιατί να μην δοθούν; Και καθίστε λίγο, αυτά τα φάουλ που λένε, δύο ήταν στον Τίμα, ωπα ρε σιγά το βαρόμετρο, τον παιχταρα που θα έπαιρνε μόνος του το ματς, ένας κάτω του μετρίου παίχτης είναι και ένας παίχτης κάτω του μετρίου θα κάνει και αλόγιστα φάουλ, άρα ας αφήσουν την κλάψα! Πάντως όπως λέγανε, για τους και καλά "βάλτους" διαιτητές, θα φόρτωναν με πολύ νωρίς φάουλ τον Μουλουτίνοφ, αυτό δεν έγινε, ενώ ο Καλάθης από την άλλη είχε ήδη δύο φάουλ! Ας αφήσουν τις κλάψες, να δικαιολογήσουν την ανυπαρξία τους ήθελαν για τα πρόβατα οπαδούς τους!

    [Ακολουθήστε μας και στην επίσημη σελίδα του σαιτ στο Instagram, κάνοντας κλικ εδώ]

    Ξεχνάνε την αβάντα που έχουν από τους γκρι στην Ευρωλίγκα; Αλλά πρώτα να θυμηθούν κάποιοι γιατί έχουν επιλεκτική μνήμη, ότι στο πρώτο ματς του ΟΑΚΑ για την Ευρωλιγκα ήταν ξεροί διαιτητές και είχαν δώσει κατά τους 4 φάουλ σε λιγότερα ή ίδια πάνω κάτω δευτερόλεπτα, εκεί τι ήταν στημένοι;...όχι φυσικά! Πάμε και στο τελευταίο μεταξύ μας ματς στο γήπεδο τους πάλι για την Ευρωλίγκα, οι βολές ήταν 26-6 υπέρ τους, ε τι να λέμε τώρα; Δηλαδή εμείς τι έπρεπε να κάνουμε σέ εκείνο τον αγώνα; Μείναμε όμως και παίξαμε όλο τον αγώνα στο παρκέ! Επίσης να μην πάμε πολύ παλιά, στο τελευταίο τους πρωτάθλημα, στον τελικό στο ΟΑΚΑ, με τα βήματα του βηματουλη φραγκοΣπανουλη, ο ένας από τους διαιτητές στο ματς της 13ης Φεβρουαρίου, ήταν και τότε που πήραν το πρωτάθλημα με τα βήματα οι ρεζιλιδες, μάλιστα όταν ρωτήθηκε ο συγκεκριμένος διαιτητής πως δεν είδε τα βήματα, απάντησε: "Κοίταγα τη μπάλα ψηλά μήπως γίνει επαφή σε φάουλ και όχι χαμηλά στα πόδια", αστεία απάντηση. Τότε τους άρεσε η διαιτησία τους, τώρα βρήκαν μια άστοχη δικαιολογία που τους έκανε διεθνώς ρεζίλι!

    Ήθελαν να γλιτώσουν την συντριβή στο παρκέ για αυτό οι "κότες το έσκασαν", φανταστείτε το σκορ ήταν 40-25 στο πρώτο 20λεπτο και λίγο πριν στους 20 πόντους η διαφορά, τι θα γινόταν στο δεύτερο ημίχρονο, η τελική διαφορά στο ματς μπορεί έφτανε και πάνω από τους 30 πόντους, ήθελαν να προλάβουν να μην ξεφτιλιστούν στο παρκέ και τελικά ξεφτιλίστηκαν που δεν κατέβηκαν χωρίς ουσιαστικό λόγο! Και ένα ρητορικό ερώτημα: Ανά η διαφορά στο ημίχρονο αντί για 40-25, ήταν 40-35 θα επέστρεφαν ή όχι στο παρκέ;....

    Για άλλη μια φορά αποδεικνύεται πόσο δειλός και μικρός σύλλογος γενικά είναι, στο ποδόσφαιρο στη Λεωφόρο έγινε την πρώτη φορά για να μην ταπεινωθούν στις τέσσερις γραμμές, έγινε στην Τούμπα με τα κολάρα στο λαιμό του προπονητή τους που και καλά τραυματίστηκε από...τον αέρα, έγινε και στο μπάσκετ 13 Φεβρουαρίου του 2019, το έβαλαν στα πόδια, όπως κάνουν και οι οπαδοί τους όλα τα χρόνια μόλις βλέπουν πράσινα αλλά και από άλλους οπαδούς. Αυτοί οι ίδιοι ψεύτες και ανύπαρκτοι δεν ήταν που κορόιδευαν τους παίχτες της κούλας, με το: πέστε κάτω, πέστε κάτω οε οε";(!!!)

    Όσο και να ρίχνουν σανό στα πρόβατα, οι ομάδες τους σε ποδόσφαιρο και μπάσκετ είναι υπερχρεωμένες όσο δεν πάει. Στο ποδόσφαιρο κόπηκαν τα πακέτα της ΟΥΕΦΑ που τους έδινε ως ψευτοπρωταθλητές από το 1997 μέχρι και το 2017, ο φαταουλ τους κοροϊδεύει με μεταγραφές της πλάκας και αυτοί κάνουν μπεεε, από την άλλη στο μπάσκετ οι αυγουλοματηδες δεν υπάρχει σάλιο (όπως τα είπε και ο Πρίντεζης), το χρέος είναι τεράστιο και πάνε να βαρέσουν κανόνι, γι αυτό και τα πρόβατα τρέχουν να τους κάνουν υποδοχές για τα μάτια του κόσμου, γιατί τρέμουν μην φύγουν αυτοί που τους ταΐζουν, γιατί το βλέπουν πως οι κορνέδες και τα πέτρινα χρόνια επιστρέφουν όλο και πιο πολύ, το νοιώθουν στο πετσί τους, ξέρουν πως τόσα χρόνια τους συντηρούσαν οι παράγκες, τα ψέματα και η μπόχα, αυτά όμως τελειώνουν όπως και αυτοί μαζί.

    Ο Εξάστερος Παναθηναϊκός αφησε πίσω του τα ξεφτιλίκια τους που δεν τον αγγίζουν καν και εστίσε στον τελικό κυπέλλου που εγινε στην Κρήτη κόντρα στον παοκ και κατεκτησε την πρώτη κούπα της σεζόν! Οι άλλοι ας μείνουν στο κόμπλεξ, στα ψέματα και στην κλάψα τους, εξάλλου πάνω σε αυτά βασίστηκε όλη η "ιστορία τους" στον αθλητισμό!

    Υ.γ. Τα συγχαρητήρια από όλους εμάς εδώ στο σαιτ, για την κατάκτηση του 19ου κυπέλλου, αλλά και για τα 24 σερί χρονιά τίτλων!!! 

    Υ.γ. Επιβάλλεται και περιμένουμε να παραμείνει και στην έφεση η ποινή των -6, που είναι και η παραδειγματική τιμωρία του πιο βρώμικου σωματείου στον πλανήτη σε όλα τα σπορ!!!


    Δεν υπάρχουν σχόλια

    Post Top Ad