Header Ads

  • Breaking Green News

    ΤΩΡΑ ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΤΩΝ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΩΝ

    Ο Τριφυλλάτος γράφει ενα άρθρο άκρως σημαντικό και Παναθηναϊκό: Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος μίλησε και ήταν ξεκάθαρος, σε ένα κάλεσμα που αφορά όλο τον κόσμο του Παναθηναϊκού, σε Ελλάδα, Ευρώπη και Αμερική...

    Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος αποφάσισε ξανά να βγει μπροστά να δώσει λύσεις σε ένα όραμα που μπορεί να γίνει πράξη: Ενιαίος και αδιαίρετος Παναθηναϊκός!

    Όμως μίλησε και για το τι πρέπει να γίνει, α) Να γίνουν πράξεις όσα υποσχέθηκαν για το πρότζεκτ στο Βοτανικό τα δύο μεγάλα κόμματα για μέρα τις 7Ιουλιου, ο δήμαρχος Αθηναίων το πράττει ήδη αφού το έχει πάρει πολύ ζεστά, β) Ο κόσμος του Παναθηναϊκού, απλός, οργανωμένος και ο πλούσιος κυρίως να συνδράμουν ώστε μέσα σε ένα χρόνο ή και νωρίτερα να μαζευτούν στα ταμεία του ερασιτέχνη περίπου 20 εκατομμύρια ευρώ ως μαξιλάρι εκκίνησης για να φτάσει ο Παναθηναϊκός στην κορυφή σε όλα τα σπόρ, εννοούμε ότι αυτά τα χρήματα θα πάνε μόνο για το αγωνιστικό κομμάτι!

    Όταν λοιπόν στο πρώτο μπουν υπογραφές ίσως και μέσα στο καλοκαίρι δείχνουν οι ενδείξεις, τότε αφού θα γίνουν και οι κατάλληλες συζητήσεις των δύο πλευρών, ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος θα ζητήσει τις μετοχές του Γιάννη Αλαφούζο έναντι 20 εκατομμυρίων ευρώ να μεταβιβαστούν στον Ερασιτέχνη, όσο για το μπάσκετ είπε πως θα δωρίσει τις μετοχές της ΚΑΕ στον Ερασιτέχνη, ώστε να πάμε σε ένα κεντρικό σχήμα, με διαφορετικές διοικήσεις σε όλα τα τμήματα του συλλόγου, ένα μοντέλο διοίκησης δηλαδή τύπου Μπαρτσελόνα, Ντόρτμουντ και Φέγενορντ.

    Για τα παραπάνω μοντέλα διοίκησης πρώτο το σάιτ μας έχει γράψει αναλυτικά άρθρα τα τελευταία εφτά χρόνια, ως χαρακτηριστικά παραδείγματα για το πώς πρέπει να διοικηθεί ο Παναθηναϊκός, μάλιστα ήταν αφορμή να τα αναφέρει και ο Αλαφούζος σε συνέντευξη τύπου όταν προσπαθούσε να κάνει κάτι καλό για την ομάδα, όμως δεν έπειθε τον κόσμο γιατί δεν είχε ιστορικό παρελθόν στην οικογένεια του Παναθηναϊκου, ήταν στην ουσία ξένος, δεν του είχε εμπιστοσύνη η μεγαλύτερη μάζα του κόσμου και πολύ σωστά όπως αποδείχθηκε λίγα χρόνια αργότερα που πρόδωσε τον σύλλογο και τα βρήκε με αυτούς που έβριζε και έλεγε εχθρούς.

    [Ακολουθήστε μας και στην επίσημη σελίδα του σαιτ στο Instagram, κάνοντας κλικ εδώ]

    Χαιρόμαστε που ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος αναφέρθηκε στα παραδείγματα της Μπαρτσελόνα και της Ντόρτμουντ, πράγματι με αυτόν μπροστά, που κουβαλάει στις πλάτες του ένα όνομα συνδεδεμένο με τις πιο χρυσές σελίδες για τον σύλλογο, το Γιαννακόπουλος, που συνέδεσαν ο πατέρας και ο θείος του, ανεξίτηλα με το μεγαλείο του Παναθηναϊκού για πάνω από 40 χρόνια και τον κόσμο να τους αγαπάει παντοτινά! Τώρα ήρθε η ώρα του Δημήτρη να ακολουθήσει τα βήματα που είχαν οι Παύλος και Θανάσης και να οδηγήσει τον Παναθηναϊκό ξανά στην κορυφή παντοτινό πρωταθλητή σε όλα τα σπορ και σε αυτό τον δρόμο πρέπει να έχει δίπλα του κάθε αληθινό Παναθηναϊκό, μακριά από εγωισμούς και κόντρες, γιατί απλά δεν περισσεύει κανείς πλέον.

    Κόσμος σαφώς μέσα του διερωτάται αν μπορεί να πετύχει αυτό το πρότζεκτ. Σαφώς και μπορεί αρκεί ο κόσμος να μην το δει:"ωχ μωρέ κάποιος θα βρεθεί να τα βάλει", όχι αυτή η νοοτροπία πρέπει να βγει από το μυαλό των Παναθηναϊκών αυτή τη φορά! Είναι αδυνάτων να μην μπορεί ένας φίλαθλος του Παναθηναϊκού ακόμα και αν ανήκει στην "χαμηλή οικονομική τάξη" να μην μπορεί να διαθέσει για την ομάδα του 10 ευρώ το χρόνο, ή 20 κλπ. Άλλοι θα μπορούν και πιο πολλά, 50€ ή 100 κλπ, άλλοι 500€ ή 1000 και οι ακόμα πιο πλούσιοι αρκετές χιλιάδες ευρώ, μιλάμε για το χρόνο όχι το μήνα, άρα αυτή τη φορά δεν υπάρχει δικαιολογία καμία.- 

    Για τον απλό δύσπιστο κόσμο, που λέει πως δεν έχει λεφτά, ας πάρει τρία πακέτα λιγότερα το χρόνο, ας πάρει τρεις καφέδες λιγότερους το χρόνο, ας πάρει τρεις πιτογυρα λιγότερο το χρόνο, ας αγοράσει μια μπλούζα λιγότερη το χρόνο και πολλά άλλα απλά παραδείγματα ασήμαντα μπροστά στον Παναθηναϊκό μας! Ο κόσμος του Παναθηναϊκού είναι μοναδικός στην Ελλάδα και το έχει αποδείξει πολλές φορές, δύο σερί χρονιές(2008/2009) ρεκόρ διάρκειας ποδοσφαίρου που δεν πρόκειται να καταρριφθούν ποτέ, ρεκόρ στο μπάσκετ επίσης και πολλά άλλα! Το τονίζουμε ξανά δεν υπάρχει καμία δικαιολογία αυτή τη φορά.- 

    Ζήτησε ο κόσμος να αναλάβει ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος τον ερασιτέχνη να τον ξεχρεώσει, να επιστρέψει όλα τα τμήματα στις πρώτες κατηγορίες και να κάνουν πρωταθλητισμό στην επόμενη χρονιά, το έκανε! Ζητάει ο κόσμος να μπει στο ποδόσφαιρο και αυτός το πάει στο ακόμα καλύτερο στάδιο...θα φτιάξει μια Παναθηναϊκή Πολιτεία με γήπεδα κλπ που θα είναι για όλα, ήδη το έχει τρέξει πολύ αυτό το πρότζεκτ! Ζήτησε και αυτός κάτι από όλους τους Παναθηναϊκούς, να τον ακολουθήσουν σε όλο αυτό και να έχουν μια συμμετοχή μικρή από τους οικονομικά ασθενέστερους και μεγάλη από τους εύπορους οικονομικά, μάλιστα όλοι θα έχουμε λόγο, γιατί ο σύλλογος γενικά θα διοικηθεί όπως διοικείτε ή Μπαρτσελόνα ή Ντόρτμουντ! Δεν υπάρχει καμία δικαιολογία αυτή τη φορά.- 

    Δύο απλά παραδείγματα (ακόμα και αν δεν συνεισφέρουν τα εκατομμύρια των οπαδών μας όπως επί παραδείγματι είπε ο Γιαννακόπουλος στη συνέντευξη): 

    200.000 Παναθηναϊκοί από μεσαία οικονομική τάξη και κάτω: 200.000×45€ το έτος κατά μέσω όρο= 9.000.000 μύρια. 

    Ας πάμε και σε ένα άλλο παράδειγμα, ας πούμε 100.000 παναθηναϊκοί όσα και τα μόνιμα μέλη της Μπαρτσελόνα:

    100.000 Παναθηναικοι ξανά από τη μεσαία τάξη και κάτω: 100.000×45€ το έτος κατά μέσω όρο= 4,5 μύρια! 

    * Στα δύο παραδείγματα σαφώς το τελικό ποσό μπορεί να πάει πολύ παραπάνω γιατί αρκετοί μπορούν να δώσουν και παραπάνω από 45€ το χρόνο. 

    ** Επίσης μην ξεχνάμε πως υπάρχουν διάφορες κατηγορίες επιχειρηματιών , πχ οι επιχειρηματίες μεσαίου και μεγάλου "βεληνεκούς" και οι εκατομμυριούχοι, αυτοί μπορούν να καλύψουν το υπόλοιπο ποσοστό των παραπάνω δύο παραδειγμάτων κατά πολύ περισσότερο για να φτάσουμε στα τελικά 20 εκατομμύρια! Εν κατακλείδι το πρότζεκτ του Γιαννακόπουλου είναι πλήρως εφικτό, αρκεί και ο απλός κόσμος του Παναθηναϊκού να το δει πιο σοβαρά αυτή τη φορά. 

    Ο Γιάννης Αλαφούζος το τελευταίο έτος, μπορεί να έχει μειώσει αισθητά το χρέος της ομάδας κάτω από 20 μύρια, αλλά αν θέλει έστω να αφήσει μια έστω μικρή θετική πινελιά στον κόσμο της ομάδας που ο ίδιος πρόδωσε, να απαντήσει στην πρόταση του Γιαννακόπουλου, για τα 20 εκατομμύρια για την αγορά μετοχών, να τα χαρίσει ο ίδιος στην ομάδα αυτά τα χρήματα και να μην χρειαστεί να μαζευτούν στην πρώτη χρονιά από τον κόσμο ή αν δεν πράξει αυτό, να συμβάλει έστω και να σταθεί αρωγός στην κίνηση Γιαννακόπουλου με πράξεις και μετά να αποχωρήσει από τον σύλλογο!

    Τέλος, ένα μεγάλο παράπονο του κόσμου μετά το 2010, αλλά και του ίδιου του Γιαννακόπουλου: που είναι οι πάμπλουτοι Παναθηναϊκοί της χώρας;(οι περισσότεροι από όλους), θα στηρίξουν αυτή τη φορά; Τι θα κάνει ο Πολέμης; (Τεράστιο γιατί του κόσμου ο Πολέμης τόσα χρόνια ενώ διαθέτει πολύ μεγάλη περιουσία και από τον β.μ) Τι θα κάνει ο Πατέρας; Τι θα κάνει ο Βενιάμης; Τι θα κάνει ο Λάτσης; Τι θα κάνει ο Αγγελικούσης; Και παρά πολλοί άλλοι που μόνοι τους κατέχουν το 80% του ΑΕΠ της χώρας! Όλοι οι παραπάνω μπορούν εύκολα και ο καθένας μόνος του να βάλει τα 20 μύρια για πλάκα, αλλά δεν ζητάει αυτό ο κόσμος, αλλά να συνεισφέρουν από κάποιο ποσοστό και να υπερκαλυφθεί ακόμα το ποσό των 20 μυρίων που θα είναι ως μαξιλάρι εκκίνησης όλου του συλλόγου αγωνιστικά μέχρι να μπούμε στον Βοτανικό.

    Αυτή τη φορά υπάρχει όραμα και ένας άνθρωπος με μεγάλο Παναθηναϊκό βαρόμετρο λόγο και της οικογένειας του, ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος, ήδη υπάρχουν επιχειρηματίες που δήλωσαν δημόσια πως θα στηρίξουν το πρότζεκτ γιατί μπορεί να υλοποιηθεί, όπως ο Γιώργος Νίκας, μεγάλο επιχειρηματίας με δραστηριότητα σημαντική και στις Η.Π.Α, ήταν στην πολυμετοχικότητα, φίλος επίσης του Νικόλα Πατέρα. Επίσης θα βοηθήσει όπως βοηθάει από το 2010 οικονομικά κάθε χρόνο, πιστός Παναθηναικος, ο Mr Chipita, Σπύρος Θεοδωρόπουλος, στις επόμενες μέρες θα βγουν και πολλοί άλλοι να δηλώσουν στήριξη είτε δημόσια είτε διακριτικά, κυρίως προσωπικά στον πρόεδρο του Π.Α.Ο.

    Όλοι να είμαστε στις επάλξεις για το τριφύλλι...!

    Δεν υπάρχουν σχόλια

    Post Top Ad