Header Ads

  • Breaking Green News

    ΑΠΟ ΝΤΡΟΠΗ ΣΕ ΝΤΡΟΠΗ, ΕΩΣ ΠΟΤΕ;

    Σαν να μην πέρασε μια μέρα...τι πέρσι τι φέτος ο Παναθηναϊκός! Άλλος ένας λεκές στην ιστορία του Παναθηναϊκού από τον οφη ξανά...

    Θεατρο του παραλόγου αυτό που γίνεται με τον φετινό Παναθηναϊκό! Τα φιλικά με μεγάλες ευρωπαϊκές ομάδες και πιο έτοιμες, ήταν μια ενθουσιώδη εικόνα της ομάδας στο σύνολο, τελικά ήταν μια μεγάλη οφθαλμαπάτη!

    Μετά τα "ερείπια" στη Λαμία ήρθε άλλη μια τραγωδία από την ομάδα του Ηρακλείου, φέτος στο ΟΑΚΑ στο πιο άχαρο γήπεδο της Ευρώπης!

    Οι παίκτες και προπονητής εκτός τόπου και χρόνου, ενώ έγιναν καλές προσθήκες στην ομάδα σε σχέση με πέρυσι που είχαμε απογοήτευση μεταγραφών, φαίνεται πως ο προπονητής δεν μπορεί να διαχειριστεί το ρόστερ, δεν έχει βρει συνοχή στις γραμμές και κάνει απαράδεκτα πειράματα στην 11αδα με "κολλήματα" όπως τo να βάζει βασικό τον γιο του, που ηταν άφαντος σε κάθε αγώνα, ξαφνικά θυμήθηκε τον Νούνιες που δεν είναι ακόμα έτοιμος και μάλιστα "ντουέτο" με Πουγγουρα... 

    Τρεις σερί χρονιές ο οφη λερώνει το πρεστίζ του Τριφυλλιού και μάλιστα μέσα στην έδρα του, ως πότε;...

    Το πιο τραγικό με τον Δώνη είναι ότι είναι προβλέψιμος απέναντι στον πιο τυχαίο προπονητή της πιο αστείας ομάδας, του μπλοκάρουν το σύστημα, με τον οφη πελαγοδρομούσε, οι αντίπαλοι έκαναν 10 τελικές στο πρώτο ημίχρονο χωρίς καμία αντίδραση, με απλά λόγια κοιμάται όρθιος! Ανανεωμένη η ήττα 1-3, αφού μόνο οι πράσινες φανέλες υπήρχαν μέσα στο γήπεδο... "λίγοι" αυτοί που τις φοράνε!

    [Ακολουθήστε μας και στην επίσημη σελίδα του σαιτ στο Instagram, κάνοντας κλικ εδώ]

    Αν δεν μπορεί και πιστεύει ο Γιώργος Δώνης πως αυτό μπορεί με τις γνώσεις που έχει, καλύτερα να παραιτηθεί! Σε διαφορετική περίπτωση, ας το πάρει αλλιώς χωρίς κολλήματα και να μάθει να διαβάζει τους αντιπάλους και να πράττει αναλόγως, φτάνει αυτή η εικόνα!

    Πέρσι χωρίς πίεση και στόχους στην αρχή πήγαν καλά με 6 στα 6 μετά που άρχισαν να αυξάνονται οι απαιτήσεις "καηκαν" και είδαμε τραγικές εμφανίσεις...τη συνέχεια αυτών βλέπουμε αυτές τις δύο πρώτες αγωνιστικές, φέτος που αυξήθηκαν οι απαιτήσεις, μόνοι τους το έλεγαν οι παίχτες αλλά και ο Δώνης και μάλιστα λέγανε και για διεκδίκηση τίτλου... στάχτη τελικά!

    Τώρα, αν το πράγμα στην πορεία βγει αντίθετα με πέρσι, δηλαδή ξεκινάμε άσχημα και στην πορεία βρει ρυθμό η ομάδα με διαρκεια σε όλες τις γραμμές, είναι ένα θέμα με μια λεπτομέρεια, πότε θα βρει ρυθμό; Γιατί αν βρει ρυθμό σε 10 αγωνιστικές, το πράγμα μετά δεν διορθώνεται, πέταξε η κάθε αξίωση για να μπούμε 6αδα, άρα το πράγμα πρέπει να αλλάξει άμεσα, γιατί τα μαύρα σύννεφα ήρθαν πολύ νωρίς πάνω από την ομάδα και η καταιγίδα θα είναι χωρίς επιστροφή και θα φτάσει σε όλα τα επίπεδα!!!

    Υ.γ. Όλος ο κόσμος να στηρίξει το PAO Alive, μην περιμένει, η μόνη λύση για το σύλλογο είναι ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος! 

    Υ.γ. Άμεσα η ομάδα επιστροφή στη Λεωφόρο, τώρα!!!

    Editorial: (greenarea team)

    Δεν υπάρχουν σχόλια

    Post Top Ad