Header Ads

  • Breaking Green News

    ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΓΙΑ 38η ΦΟΡΑ Ο ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ ΣΤΟ ΜΠΑΣΚΕΤ!

    Σε έναν αγώνα γιορτή για το μπάσκετ ο Παναθηναϊκός επικράτησε του Προμηθέα Πατρών και κατέκτησε τον τίτλο του πρωταθλητή... 

    Σε ένα κατάμεστο ΟΑΚΑ άνω των 17 χιλιάδων κόσμου, οι πράσινοι του Ροκ Πιτινο νίκησαν 111-77 έκανα το 3-0 στις νίκες και πανηγύρισαν τον τίτλο!

    Δίκαιος πρωταθλητής ο Παναθηναϊκός, είχε μια εκπληκτική χρόνια στην Ελλάδα, αφού είχε κατακτήσει και το κύπελλο προ ολίγων μηνών! Δεν βρέθηκε αντίπαλος να τον σταματήσει, ενώ οι Πατρινοί αξίζουν συγχαρητήρια γιατί το πάλεψαν στο παρκέ οσό μπορούσαν, όχι σαν κάτι... άλλες ομάδες που θέλουν να λέγονται και μεγάλες, που δεν κατέβηκαν στο δεύτερο ημίχρονο και δεν κατέβηκαν ούτε στα play off, αποφεύγοντας την συντριβή από τους πράσινους

    Μπορεί φέτος οι τελικοί να μην είχαν την ένταση και τον φανατισμό άλλων ετών γιατί έλειπαν οι κόκκινες κοτουλες, οι πελάτες, για ανύπαρκτους λόγους, δημιουργώντας εντυπώσεις και εντάσεις με ψέματα.

    [Ακολουθήστε μας και στην επίσημη σελίδα του σαιτ στο Instagram, κάνοντας κλικ εδώ]

    Είχαμε όμως αθλητικό πολιτισμό και μπασκετικό θέαμα και στα τρία παιχνίδια, αξίζει να τονιστεί η κίνηση του Δημήτρη Γιαννακόπουλου να βραβεύσει τον πρόεδρο του Προμηθέα για την όντως τρομερή πορεία της ομάδας του σε ευρωπαϊκό επίπεδο και πρωτάθλημα, μάλιστα οι οπαδοί του Παναθηναϊκού χειροκρότησαν τους Πατρινούς την ώρα που έπαιρναν τα μετάλλια τους ως φιναλίστ στους τελικούς, πραγματικά μεγάλες αθλητικές στιγμές που πάντα προάγει ο Παναθηναϊκός σε όλα τα αθλήματα!

    Αυτό ήταν το 38ο πρωτάθλημα για τον Εξάστερο Παναθηναϊκό, εδώ και 25 σερί χρόνια κατακτά τουλάχιστον έναν τίτλο, αποτελεί ένα ευρωπαϊκό ρεκόρ σε όλα τα αθλήματα που δεν μπορεί να ξεπεραστεί από καμία ομάδα!

    Δεν υπάρχουν σχόλια

    Post Top Ad