Header Ads

  • Breaking Green News

    Ο ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΝΑΓΚΗ ΟΥΤΕ ΤΟΝ ΜΠΑΣΚΕΤΙΚΟ ΟΥΤΕ ΤΟΝ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΟ ΟΣΦΠ

    Νομίζουν οι διοικητικοί ηγέτες του μπασκετικού οσφπ πως επειδή πουλάνε φούμαρα στους φιλάθλους τους, κρύβοντας την πλήρη αποτυχία τους, θα πείσουν και την υπόλοιπη φίλαθλη γνώμη, αμ δε...

     Περνούσαν προς τα έξω τους σοβαρούς και τα καλά παιδία, αλλά έπεσαν οι μάσκες όταν είδαν ότι δεν πάει άλλο και τα χρέη αυξάνονται προς αθλητές και μη, είπαν να το πάνε στα άκρα και να αγγίξουν τις τακτικές της ποδοσφαιρικής διοίκησης μπας και..., ξαφνικά στο παιχνίδι με τον Κολοσσό, ήρθαν αγκαλιά με τα κόκκινα foul face, μια από τις πολλές κυβιστησεις των αδερφών...

    Έγινε και η γενική συνέλευση του ΕΣΑΚΕ, ξεκαθάρισε τις ομάδες που θα συμμετέχουν στην Α1 τη σεζόν 2019/2020 και ποιες ομάδες υποβιβάζονται στην Α2 μεταξύ αυτών και του οσφπ.

    Τελεσίδικες όλες οι εφέσεις προς τον ΑΣΕΑΔ, ο γαύρος υποβιβάζεται στην Α2! Και για να γίνει η ανατροπή θα πρέπει να γίνουν μια σειρά από σκάνδαλα, ελπίζουν δηλαδή η νέα κυβέρνηση να βάλει κάποιον υπουργό κόκκινων αποχρώσεων, αλλά και πάλι δεν τους φτάνει ένα απλό νομοσχέδιο αναδιάρθρωσης, θα πρέπει να πάρει έγκριση από ΕΟΚ και ΕΣΑΚΕ.

    [Ακολουθήστε μας και στην επίσημη σελίδα του σαιτ στο Instagram, κάνοντας κλικ εδώ]

    Δεν χρειάζεται λοιπόν να υπάρχει στην Α1 μια ομάδα που δυσφημίζει το μπάσκετ διεθνώς με ψευτομαγκιες, σαν αυτές που δεν κατέβηκαν στο ημίχρονο για να μην φανε 40 πόντους ενώ έχαναν ήδη με 15, καλύτερα λοιπόν στην Α2 με ομάδες του "ύψους" τους.

    Ούτε την ποδοσφαιρική ομάδα τους έχει ανάγκη ο Ελληνικός αθλητισμός, τι να την κάνεις μια ομάδα που από το 1997 μέχρι και το 2017 δεν κατέκτησε ούτε ένα πρωτάθλημα καθαρό, υποβαθμίζοντας το "προϊόν" με παράγκες κορακιων, κλέβοντας έτσι και τα εκατομμύρια ευρώ της ΟΥΕΦΑ από άλλες ομάδες που δικαιούνταν να είναι πρωταθλητές, αποδυναμώνοντας τες παράλληλα και οικονομικά. Παρά τις απευθείας συμμετοχές μέσω των κάλπικων πρωταθλημάτων τους για τις χρόνιες που σας προανέφερα, δεν έχουν καταφέρει να κάνουν καμία αξιόλογη πορεία στο Champions League, ούτε καν αγγίζουν στο χιλιοστό τις μοναδικές πορείες του Παναθηναϊκού στις κορυφαίες διασυλλογικές διοργανώσεις της ΟΥΕΦΑ που ακόμα μνημονεύουν η ευρωπαϊκή ομοσπονδία αλλά και μεγάλα τηλεοπτικά δίκτυα στα διάφορα αφιερώματα τους.

    Είναι μια αλήθεια αυτή και την αναγνωρίζουν πάνω από το 80% φιλάθλων της χώρας, ότι δηλαδή ο οσφπ δεν μπορεί να σταθεί σε κανένα άθλημα επί ίσοις όροις!!!

     Editorial: (greenarea team)

    Δεν υπάρχουν σχόλια

    Post Top Ad