Header Ads

  • Breaking Green News

    ΣΕ ΡΥΘΜΟΥΣ ΧΕΛΩΝΑΣ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ΚΑΙ ΑΝΑΝΕΩΣΕΙΣ ΣΤΟΝ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟ

    Ο Ιούνιος...έφυγε και ο Παναθηναϊκός του Αλαφούζου ακόμα δεν έχει κάνει ούτε τα αυτονόητα στον μεταγραφικό σχεδιασμό... 

     Οι χειρισμοί που μαθαίνουμε για το θέμα των ανανεώσεων αρχικά είναι παιδικοί, ευθύνη για την μέχρι τώρα ολιγωρία, έχουν Νταμπίζας-Δωνης με κύρια όμως αυτή του Αλαφούζου και την σφικτή οικονομική πολιτική του.

    Αυτή τι στιγμή έχουν μπει σε προτεραιότητα οι ανανεώσεις σε δύο δικά μας παιδιά από τα σπλάχνα του συλλόγου, των Μπουζούκη και Χατζηγιοβαννη, για την πρώτη περίπτωση παρα τα πρόβλημα αρχικά, βρέθηκε χρύση τομή, για τον δεύτερο που εδώ να τονίσουμε πως έχουν πάρει τα μυαλά του αέρα και θέλει να φέρει πρόταση από τώρα για να πουληθεί σε ομάδα του εξωτερικού.

    Αυτά είναι καραγκιοζιλίκια και οι δύο παίχτες έπρεπε να ανανεώσουν χθες, γιατί το συμβόλαιο τους λήγει το καλοκαίρι του 2020 και από τον προσεχή Γενάρη θα μπορούν να κλείσουν σε όποια ομάδα θέλουν χωρίς το παραμικρό οικονομικό όφελος για τους πράσινους.

    [Ακολουθήστε μας και στην επίσημη σελίδα του σαιτ στο Instagram, κάνοντας κλικ εδώ]

    Στα των μεταγραφών τα παζάρια που γίνονται για ελεύθερους πιο έμπειρους παίχτες είναι επιπέδου μπακάλικου για το μέγεθος του Παναθηναϊκού. Όλοι οι ανταγωνιστές του Παναθηναϊκού στην 6αδα έχουν κάνει μεταγραφές και ο Παναθηναϊκός ούτε μια, αυτή η κατάσταση είναι γελοία και τραγική!

    Ας αφήσουν τις δικαιολογίες της πλάκας στην ΠΑΕ ότι οι ανανεώσεις δεν έχουν γίνει ακόμα για λόγους αξιολόγησης των παικτών και όχι για οικονομικούς, μπούρδες! Όσο μένει ο Αλαφούζος ο Παναθηναϊκός θα είναι στην παρακμή, για αυτό άμεσα πρέπει να επέλθει αλλαγή ιδιοκτησίας.

    Editorial: (greenarea team)

    Δεν υπάρχουν σχόλια

    Post Top Ad