Header Ads

  • Breaking Green News

    ΟΤΑΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΥΨΗΛΕΣ ΠΡΟΣΔΟΚΙΕΣ ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ ΝΑ ΧΑΝΕΙΣ ΑΠΟ ΟΜΑΔΕΣ ΟΠΩΣ Η ΒΙΛΕΡΜΠΑΝ

    Το αποτέλεσμα στη Γαλλία από τη Βιλερμπάν, δεν άρεσε σε κανέναν, διοίκηση, κόσμο και ομάδα...

    Οι αντιδράσεις ήταν αρκετές, ήταν πιο πολύ η συνολική εικόνα και το πώς ήρθε η ήττα στο φινάλε. Δεν γίνεται, να συνεχίζει αυτή η νοοτροπία με την όποια +10 διάφορα υπέρ μας μετα να γίνετε "κατεδάφιση" στην απόδοση, να γίνονται μαρκαρίσματα με τα μάτια και οι βολές να είναι σε τραγικά ποσοστά, όπως και στα ριμπάουντ φυσικά μια από τα ίδια.

    Η τελευταία φαση, μάρτυρα κάτι ακόμα λάθος, το έχουμε τονίσει πολλές φορές, γιατί έχει γίνει και στο παρελθόν, ο Καλάθης δεν χρειάζεται να παίρνει πρωτοβουλίες για σουτ στα τελευταία 1-2 λεπτά των αγώνων, ούτε ο προπονητής να του δίνει το "οκ" σε κάτι τέτοιο, πόσο μάλλον φέτος που έχουμε καλούς σουτέρ, δυστυχώς δεν ήταν ποτέ ο Νικ μεγάλος σουτέρ, ούτε έχει και την κατάλληλη ψυχολογία τις περισσότερες φορές στα ευρωπαϊκά ματς, αυτό που έκανε στην τελευταία επίθεση των 14" ήταν μια βλακεία, παγιδεύτηκε μόνος του και χάθηκε η ευκαιρία να πάρει η ομάδα μας το διπλό και να κανει το 2/2.

    Τα προτερήματα του Καλαθη είναι άλλα, όπως στην άμυνα, στα κοψίματα, στις ασίστ και στην οργάνωση της ομάδας, σαφώς υπάρχουν και μέρες που είναι σε φόρμα-ψυχολογία και βάζει και αρκετούς πόντους, αλλά όταν η μπάλα καίει και το ματς πηγαίνει στον πόντο, καλύτερα να έχει την τελική επίθεση παίχτης με καλύτερο σουτ, αυτό είναι το καλύτερο για την ομάδα. 

    [Ακολουθήστε μας και στην επίσημη σελίδα του σαιτ στο Instagram, κάνοντας κλικ εδώ]

    Σε γενικές γραμμές ήταν ένα πίσω γύρισμα η ήττα από την Βιλερμπάν, φέτος οι στόχοι είναι υψηλοί και στην Ευρωλίγκα, μια διοργάνωση που φέτος είναι πολύ πιο δύσκολη γιατί το μεγαλύτερο ποσοστό των ομάδων έχουν ενισχυθεί σημαντικά, στο υπόλοιπο ποσοστό είναι η Βιλερμπάν και ομάδες σαν αυτή απαγορεύεται να χάνεις γιατί η κάθε ήττα μετράει στο τέλος, ήταν μια ήττα εκτός προγράμματος που λέμε, αυτό μας αναγκάζει να "σβήσουμε" την "στραβή" παίρνοντας τη νίκη με μια ομάδα εκτός έδρας με μεγαλύτερη δυναμική, όποια ομάδα και αν είναι αυτή έτσι κ' αλλιώς πρέπει να επιδιώκουμε τη νίκη και μόνο.

    Στο παιχνίδι της Πέμπτης με την Αρμάνι Μιλάνο, απαγορεύεται η στραβή, είτε είμαστε 100% έτοιμοι ή 70% σαν ομάδα, το αποτέλεσμα πρέπει να είναι νίκη υπέρ του Παναθηναϊκού! Θα πρέπει και οι παίχτες να καταλάβουν την κρισιμότητα για να μην επαναληφθούν εικόνες σαν το παιχνίδι με την Βιλερμπάν που φέρνουν γενική απογοήτευση, για αυτό λοιπόν να το πάρουν αλλιώς οι πράσινοι και να δίνουν χαρές στον κόσμο τους!

    Editorial: (greenarea team)

    Δεν υπάρχουν σχόλια

    Post Top Ad