Header Ads

  • Breaking Green News

    ΤΑ ΑΧΡΗΣΤΑ ΚΟΡΑΚΙΑ ΑΧΡΗΣΤΕΥΟΥΝ ΚΑΙ ΤΟ VAR

    Δεν είναι τυχαίο που οι φίλαθλοι έχουν δώσει το προσωνύμιο "κοράκια" στους Έλληνες διαιτητές...

    Αυτό άρχισε από την πρώτη παράγκα το 1997 και μέχρι σήμερα το λεξιλόγιο που αφορά τους διαιτητές έχει αυξηθεί γιατί έχουν γίνει σκάνδαλα μεγατόνων.

    Τι να πρώτο θυμηθούν οι φίλαθλοι, με το καλημέρα της παράγκας έστειλε μήνυμα με το γνωστό Παπουτσελιο πέναλτι έξω από την περιοχη σε ένα ντέρμπι με τον οσφπ, θύμα ο Παναθηναϊκός φυσικά, αυτή ήταν η αρχη...

    Αμέτρητες σφαγές πάντα κατά του Παναθηναϊκού κυρίως, πάντως οι παράγκες είχαν πάντα κόκκινες αποχρώσεις, και είχαν δύο μέρη, το δεύτερο άρχισε το 2010, η μετά Κόκκαλη είχε αρχίσει, από τότε μέχρι σήμερα το ελληνικό ποδόσφαιρο βίωσε τις πιο ντροπιαστικές σελίδες της ιστορίας του οδό ποτέ, καθώς δεν κράταγε ούτε τους "τύπους" όλα έγιναν ρημαδιό, καθώς η παράγκα παρέμενε κόκκινη πάντα με νέο αρχηγό βέβαια στη πιο χειρότερη μορφή της.

    [Ακολουθήστε μας και στην επίσημη σελίδα του σαιτ στο Instagram, κάνοντας κλικ εδώ]

    Ενώ τα σκάνδαλα μικρά οι μεγάλα συνέχιζαν για το συμφέρον μιας ομάδας, με το καλημέρα όμως και η νέα διοίκηση της παράγκας έδειξε το στίγμα της τη σεζόν 2011/12, στο ντέρμπι πάλι, το ντέρμπι που θα μείνει για πάντα χαραγμένο στο φίλαθλο κοινό ως "Καλοπουλιο ντέρμπι", "Ντέρμπι της ντροπής" ή "Κάλυπτα και εγώ τον Κατσουράνη", το σόου του διαιτητή Καλόπουλου, 200/0 υπέρ του οσφπ, αυτό θεωρείται το μεγαλύτερο σκάνδαλο όλων των εποχών καθώς έγιναν πολλές φάσεις και απροκάλυπτα ευνοούσαν μόνο τους γαύρους κλασικά.

    Και αφού σιγά σιγά χάνονται τα ηνία από την κόκκινη παράγκα από το 2017 με την έλευση της ΟΥΕΦΑ και τους ξένους στην ΚΕΔ αλλά και σε πολλά ματς με ξένους διαιτητές, φτάσαμε στο σήμερα με την χρήση της τεχνολογίας, του VAR δηλαδή για να μην υπάρχουν αδικίες του παρελθόντος, τελικά τα πράγματα δεν άλλαξαν, γιατί αυτοί που σκέφτηκαν τη χρήση της τεχνολογίας για το καλό, ξέχασαν και τον ανθρώπινο παράγοντα, τους Έλληνες διαιτητές, που πάντα ήταν πουλημένοι και δέσμιοι στα στα κόκκινα συμφέροντα(οι περισσότεροι τουλάχιστον), έτσι φτάσαμε σε ένα ακόμα μεγα σκάνδαλο με θύμα πάλι τον Παναθηναϊκό, σε κάθε βρώμικη εποχή λοιπόν θύμα οι πράσινοι, έγινε και με VAR, στο παιχνίδι με την Ξάνθη, δεν έγινε απλά αλλοίωση αποτελέσματος, αλλά διαμόρφωση (στη φώτο άρθρου, οι δυο εικόνες που έκριναν τον αγώνα) αφού το κοράκι ο Σκουλάς που ήταν στο μπουθ VAR, ακύρωσε κανονικό γκολ του Παναθηναϊκού ως οσ σάιτ στο πρώτο ημίχρονο, και στις καθυστερήσεις του αγώνα μέτρησε γκολ οφ σάιτ της Ξάνθης, και στις δύο περιπτώσεις με τη χρήση του VAR, απίστευτο σκάνδαλο επί δύο, άχρηστοι διαιτητές, αχρηστεύουν την τεχνολογία που ήρθε για να βοηθήσει, πραγματικά όμως μόνο σε αυτό το βρωμερό πρωτάθλημα γίνονται αυτά σκάνδαλα μέγα τόνων και με θύμα τον Παναθηναϊκό.

    Καμία δικαιολογία δεν υπάρχει ότι δεν υπάρχει το σύστημα με τις γραμμές στις οθόνες του VAR, όταν οι διαιτητές που ορίζονται έχουν δώσει δεκάδες φορές πριν σε άλλους αγώνες και περιπτώσεις δείγματα γραφής για το πόσο πουλημένοι είναι και άχρηστοι παράλληλα και αυτό είναι ο χειρότερος συνδυασμός, δεν υπάρχει σωτηρία λοιπόν με αυτούς τους "ανθρώπους"...!!!

    Είδατε τι έγινε με το var στο Καραΐσκάκη την πρώτη αγωνιστική, είδατε τι έγινε και με τον οφη, με τον ίδιο διαιτητή, αυτά σίγουρα δεν είναι τυχαία, το άθροισμα λέει πάντως 6 βαθμοί από αυτά τα δυο ματς.

    Μην ακούμε τη δικαιολογία ότι οι διαιτητές var, δεν έχουν τη γραμμή του οφ σαιτ, θα έπρεπε σαφέστατα, αλλά είναι δικαιολογία, όταν έχεις τη δυνατότητα να έχεις οπτική από 9 ή και παραπάνω κάμερες, απο πολες ληψεις, αλλά και τη δυνατότητα του zoom μπορείς να δεις αρκετά καλά μια δύσκολη φάση.

    Ο άχρηστος δεν θα γίνει ποτέ χρήσιμος και μιλάμε για το 95% των ελλήνων διαιτητών!

    Editorial:(greenarea team)

    1 σχόλιο:

    1. Η ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΤΟΥ ΣΑΙΤ ΤΑ ΣΠΑΕΙ ΠΑΙΔΙΑ, ΝΤΙΖΑΙΝΑΤΟ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΕΎΧΡΗΣΤΟ! ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ,ΑΠΟΛΥΤΑ ΣΩΣΤΟ, Ο ΑΛΑΦΟΥΖΟΣ ΕΥΘΎΝΕΤΑΙ!

      ΑπάντησηΔιαγραφή

    Post Top Ad