Header Ads

  • Breaking Green News

    ΕΙΔΑΤΕ ΕΣΕΙΣ ΚΑΜΙΑ ΥΠΟΒΑΘΜΙΣΗ ΤΗΣ Α1 ΕΠΕΙΔΗ ΥΠΟΒΙΒΑΣΤΗΚΕ ΣΤΗΝ Α2 Ο ΟΣΦΠ;

    Ο GreenSniper επέστρεψε και γράφει: Όταν επενδύεις στην καταστροφολογία και στο ψέμα για να αποκρύψεις τις αδυναμίες σου από την φανερή αλήθεια τότε γίνεσαι ρεζίλι... 

    Αυτό γίνεται με την διοίκηση της μπασκετικής ομάδας του οσφπ που προσπαθεί με στάχτες και επικοινωνιακά τρικ όπως με την ονομασία της ομάδας τους που παίζει στην Α2, να περάσει τα δικά της παράλογα πράγματα στο φίλαθλο κοινό της χώρας, χωρίς να το καταφέρει φυσικά με τίποτα, γιατί πολύ απλά η πραγματικότητα με την μπασκετική ομάδα τους είναι ξεκάθαρη: Δεν έχουν ομάδα να ανταγωνιστούν κανέναν αντίπαλο!

    Μας τα είχαν ζαλίσει ότι επειδή θα έπεφταν αυτοί στην Α2 θα έχανε η Α1 σε όλα τα επίπεδα, οικονομικά, ανταγωνιστικά, τηλεοπτικά κλπ κλπ και αντί αυτού έγινε το ακριβώς αντίθετο και μάλιστα ακόμα καλύτερα από ότι ήταν και αυτοί πέρσι στην Α1, άρα είναι πολύ καλύτερα για όλους χωρίς αυτούς.

    [Ακολουθήστε μας και στην επίσημη σελίδα του σαιτ στο Instagram, κάνοντας κλικ εδώ]

    Η Βaaket League βρήκε καλύτερο κεντρικό χορηγό για το πρωτάθλημα τα ΕΛ.ΠΕ (Ελληνικά πετρέλαια) μέσα από την θυγατρική της την ΕΚΟ, μια από της κορυφαίες εταιρίες καυσίμων στη χώρα με διεθνή προεκτάσεις. Η συμφωνία έκλεισε για τρία χρόνια με αυτόματη ανανέωση κάθε χρόνο με τα ίδια λεφτά αλλά στο σύνολο περισσότερα, ενώ πέρσι για ένα έτος η συμφωνία με τη στοιχηματική εταιρεία ήταν 880 χιλιάδες ευρώ, με την ΕΚΟ συνολικά θα φτάσουν στα 3 μύρια περίπου, πολύ καλύτερη συμφωνία και σταθερή χωρίς να αναζητηθεί ξανά του χρόνου κεντρικός χορηγός! Αυτό έχει οφέλη και για τις ΚΑΕ γιατί τα λεφτά αυτά θα μοιραστούν στις ομάδες κάθε χρόνο όπου θα τις βοηθήσουν για μεγαλύτερη οικονομική άνεση στον σχεδιασμό τους σε όλους τους τομείς.

    Επίσης ανανέωσαν ενώ έληγαν δύο ακόμα συμβόλαια μεγάλων χορηγών και η διοργάνωση βρίσκετε σε συζητήσεις για συμφωνία με έναν ακόμα νέο μεγάλο χορηγό.

    Στα τηλεοπτικά, όπου οι γαύροι επίσης πόνταραν στην καταστροφολογία, έπεσαν και εδώ έξω, καθώς η ΕΡΤ συνεχίζει κανονικά να έχει τα δικαιώματα της Α1 όπως και πέρσι (εκτός από τα κλειστά συμβόλαια που είχαν και έχουν Παναθηναϊκός και ΑΕΚ με την κοσμοτε, ενώ οι γαύροι το χάνουν αφού έπεσαν στην Α2).

    Όσο για την ανταγωνιστικότητα, και εδώ έφαγαν τα μούτρα τους οι γαύροι, καθώς οι ομάδες όλες σχεδόν έχουν ενισχυθεί, ακόμα και οι παοκ και Άρης (πόνταραν οι γαύροι στο να πέσουν Α2 για οικονομικούς λόγους και να χαθεί η αίγλη της Α1), η αεκ έχει κάνει σοβαρές μεταγραφές που μπορούν θα την κάνουν ακόμα πιο ανταγωνιστική φέτος, αλλά φυσικά και ο Προμηθέας, που κάλυψε τα κενά και φέτος μαζί με την αεκ θα προσπαθήσουν να κοντράρουν τον αιώνιο δίκαιο πρωταθλητή Παναθηναϊκό και αυτό είναι απολύτως θεμιτό και έτσι είναι το σωστό για τη Λίγκα και ο καλύτερος θα επικρατήσει, όπως έχει δηλώσει και ο πρόεδρος του Παναθηναϊκού, Δημήτρης Γιαννακόπουλος, η Α1 λοιπόν αναμένεται με πολύ περισσότερο ενδιαφέρον από τις τελευταίες σεζόν που οι γαύροι με τις παράλογες πρακτικές τους εντός και εκτός αγωνιστικού χώρου υποβάθμισαν το πρωτάθλημα, αυτά όμως πέρασαν και όλα θα είναι πολύ καλύτερα χωρίς αυτούς!

    Και κάτι ακόμα, φώναζαν για τη ΚΕΔ, η ΚΕΔ λοιπόν άλλαξε ριζικά στο 80% από την κεφαλή της μέχρι και τους διαιτητές, νέα πρόσωπα και καλύτερη οργάνωση και εδώ έφαγαν τα μούτρα τους οι Ρεντ Καρπαζίερς, τους ευχόμαστε όμως να έχουν μια καλή σεζόν με τα μεγαθήρια που θα παίζουν σε όλα τα χωριά της Ελλάδας, στα ντέρμπι με τον Χαρίλαο Τρικούπη, τον Οιαξ Ναυπλιου, τον ΑΟ Τρίτων, το Κολεγιο Ανατολια και τις άλλες ομάδες και όπως έμαθε όλη η Ελλάδα με την ψυχή στο στόμα επικράτησαν στον Λαγκαδά, για την β' φάση του κυπέλλου Ελλάδας, ήταν ντέρμπι πραγματικό, μετά βέβαια ήρθε ο αποκλεισμός.

    Το πρώτο ντέρμπι στην Α2 με τον "Χαρίλαο Τρικούπη" έγινε στο Μεσολόγγι, πραγματικό γλέντι για τον "Χαριλαο" αφού ήταν ο άνετος νικητής κόντρα στον ολυμπιακό σφπ. 

    Και που είστε γαυρακια, μπορεί να βγήκατε εκτός κυπέλλου από το... Κολέγιο Ανατόλια με συντριβή για να μας αποφύγετε σε πιθανή συνάντηση μας στις επόμενες φάσεις του κυπέλλου. Σίγουρα όμως θα σας βρούμε δυο φορές στην Euroleague, άρα δεν γλιτώνετε...


    2 σχόλια:

    1. ΕΙΔΑΤΕ ΕΣΕΙΣ ΚΑΜΙΑ ΥΠΟΒΑΘΜΙΣΗ ΤΗΣ Α1 ΕΠΕΙΔΗ ΥΠΟΒΙΒΑΣΤΗΚΕ ΣΤΗΝ Α2 Ο ΟΣΦΠ;#.XbC38k5WkAQ.twitter

      ΑπάντησηΔιαγραφή
    2. ΕΙΔΑΤΕ ΕΣΕΙΣ ΚΑΜΙΑ ΥΠΟΒΑΘΜΙΣΗ ΤΗΣ Α1 ΕΠΕΙΔΗ ΥΠΟΒΙΒΑΣΤΗΚΕ ΣΤΗΝ Α2 Ο ΟΣΦΠ;Ας μην κλαινε αλλο

      ΑπάντησηΔιαγραφή

    Post Top Ad