Header Ads

  • Breaking Green News

    "ΜΑΓΕΙΡΕΥΟΥΝ" ΓΙΑ ΝΑ ΤΡΩΕΙ ΜΟΝΟ ΕΝΑΣ

    Τελευταία μαζεύονται πολλά μαύρα σύννεφα πάνω από την Τρούμπα, πολύ ταραχή, νευρικότητα, αγωνία, αλαζονεία χωρίς ουσία και γενικά φόβος για αυτά που έρχονται... 

    Ας κάνουμε μια σούμα των τελευταίων ημερών, τι έγινε και τι γίνεται:

    Οι δηλώσεις μετά την ισοπαλία με την Τότεναμ και όχι νίκη όπως το πέρασαν τα υποκινούμενα μμε τους, γεμάτες κόμπλεξ και υπεροψία κράτησαν μέχρι τις 8:30 το βράδυ της Κυριακής, γιατί μετά ήρθε η ανώμαλη προσγείωση και πάλι καλά που τη γλίτωσαν με το 1-1 γιατί το αντικειμενικό σκορ έπρεπε να ήταν 3-1 με τις φάσεις και τα πέναλντι που εγιναν.

    Πήραν μια ισοπαλία από μια Τότεναμ επειδή μετά το 0-2 έκατσαν και περίμεναν ποτέ να πάνε Ελ.Βενιζελος για επιστροφή στην Αγγλία και δεν σημαίνει πως επειδή πήγε τελικό Τσάμπιονς Λιγκ μια φορά πως έπαψε να είναι μια μεσαία ομάδα με ανοδική πορεία τα τελευταία δύο χρόνια στην Πρέμιερ Λιγκ, μέχρι εκεί όμως, όχι κάτι το τρομερό, να ήμαστε και λίγο σοβαροί χωρίς υπερβολές.

    [Ακολουθήστε μας και στην επίσημη σελίδα του σαιτ στο Instagram, κάνοντας κλικ εδώ]

    Και ο Παναθηναϊκός έχει παίξει με την Τότεναμ το 2012 για τους ομίλους του Γιουρόπα λιγκ, 1-1 τελικό με δική μας ισοφάριση και ανώτεροι σε όλο τον αγώνα όχι σε ένα 20λεπτο και με ρόστερ πολύ ισχυρό, ας ανατρέξετε σε εκείνο το ρόστερ της Τότεναμ και θα καταλάβετε, σε ποιες ομάδες πήραν μεταγραφές και με τι ποσά. Δεν κάνανε έτσι εμείς οι Παναθηναϊκοί επειδή ηρθαμε ισοπαλία, ενώ οι γαύροι λες και πέρασαν στους 16 έκαναν.

    Πήγε λοιπόν στην Αγγλία αυτή η "υπερομάδα" η Τότεναμ με την αξία να φτάνει στα 900 εκατομμύρια περίπου και τι έκανε με την αποδυναμωμένη Λέστερ; Έχασε 2-1! Έπαιξε και για το Λιγκ Καπ Αγγλίας μετά και τι έκανε; Αποκλείστηκε από ομάδα 4ης κατηγορίας, το μεγαθήριο την Κόλτσεστερ!!! Καταλάβατε γαυρακια με ποιον παίξατε; αφήστε λίγο το σανό στην άκρη...

    Αυτοί η νευρικότητα λοιπόν που βγάζουν πηγάζει και από αλλού για το αφεντικό τους, επανέρχονται στην επικαιρότητα "παλιές" αμαρτίες, άρχισε η δίκη των 28 για την υπόθεση που από "εγκληματική οργάνωση" έγινε με πολύ μαγείρεμα και παρασκήνιο σε Συμμορία, με 2-1 ψήφοι στο Δικαστικό Συμβούλιο, υπάρχει όμως έφεση και έρευνα για αυτή την σκανδαλώδη μετατροπή που είναι σε εξέλιξη, όμως δεν κατάφεραν να αφαιρέσουν στο μαγείρεμα την κατηγορία για στημένα παιχνίδια- αλλοίωση αποτελέσματος που είναι κακούργημα και αυτός είναι ο λόγος που επικρατεί πανίκος στην Τρούμπα και πιέζουν παντού... παρακαλάνε τους φίλους τους στη ΝΔ να βοηθήσουν στις δικαστικές εκκρεμότητες και να ανταποδώσουν όσα έκανε για αυτούς ο "επενδυτής"-κουμπαρος..

    Υπάρχει όμως και κάτι άλλο που αγγίζει και την ποδοσφαιρική τους ομάδα, καθώς το αμετάκλητο βούλευμα για τη συμμορία και τα στημένα στο ποδόσφαιρο έφτασε από τις αρχές καλοκαιριού στην Επιτροπή Δεοντολογίας της ΕΠΟ που αποτελείτε από ανώτατους εν ενεργεία δικαστικούς, στο ποδοσφαιρικό κομμάτι της υπόθεσης λοιπόν, δεν χρειάζονται τελεσίδικες ποινικές αποφάσεις σύμφωνα με το καταστατικό της ΦΙΦΑ/ΟΥΕΦΑ, αλλά απλά ενδείξεις, αυτές υπάρχουν και είναι ξεκάθαρες.

    Αν δεν γίνουν λοιπόν εξωτερικές παρεμβολές προς την ΕΠΟ, το καταστατικό που έχει εναρμονιστεί πλήρως με της ΕΠΟ, λέει για τις ποινές: Αιώνια απαγόρευση από κάθε αθλητική δραστηριότητα και ανάμιξη για φυσικά εμπλεκόμενα πρόσωπα-στελέχη ομάδων και για τις ομαδες φτάνει μέχρι και υποβιβασμό!!! Εδώ όμως δύσκολα να γινουν αυτά, δεν ήμαστε Ιταλία, εδώ υπάρχει μεγάλη μαυρίλα σε όλα τα επίπεδα...

    Για αυτό λοιπόν ο επενδυτής μιλούσε για... πόλεμο που δέχεται η ομάδα του (και καλά) και διερωτήθηκε μήπως να ακολουθήσει και η ποδοσφαιρική ομάδα το παράδειγμα της μπασκετικής;! Και εμείς όλοι του απαντάμε πως εδώ και χρόνια έπρεπε να είχαν πέσει τρεις φορές Γ' εθνική αν τηρούνταν έστω και τα ελάχιστα από τις τότε πειθαρχικές επιτροπές της ΕΠΟ με αυτά που έχουν γίνει τόσα χρόνια! Στο μπάσκετ όμως υπάρχουν κανόνες και οι συνέπειες ξεκάθαρες, της είδαμε και στο ντέρμπι με τον Λαγκαδά...

    Από την αγωνία τους λοιπόν τρώνε τρώνε και έχουν γίνει σαν καζάνια από τις γουρουνοπουλες και τα κοντοσούβλια, χρόνο με το χρόνο έχουν φτάσει τα προκοίλια πάνω από το λαιμό και δεν μπορούν να ανασάνουν, ούτε λόγο λίγων λέξεων δεν μπορούν να αρθρώσουν χωρίς βαθιές ανάσες που ακούγονται μέτρα μακριά, πραγματικοί μπουχεσες δηλαδή.

    Στα τσακίδια λοιπόν, δεν έχει ανάγκη το ελληνικό ποδόσφαιρο μια ομάδα που δεν έχει κερδίσει τίποτα καθαρό τα τελευταία 20 χρόνια, αντίθετα το βρομίζει, αυτό είναι το συμπέρασμα του 90%(πλην των δικών σας) των φιλάθλων της χώρας, είχε μάτια και έβλεπε τις σφαγές και άκουγε τις νόμιμες τηλεφωνικές συνομιλίες για τα στημένα υπάρχουν ελεύθερα και στο ίντερνετ, ξέρει ο κόσμος να αναγνωρίζει τι και πώς γινόταν εδώ και 20 χρόνια, δεν περιμένει καμία δικαστική ή πειθαρχική επιτροπή για κάθε μία από τις υποθέσεις που έγιναν και οι αποφάσεις τελικά προκάλεσαν γέλιο, αφού ούτε στην Νιγηρία τα προφανή δεν θα μετατρέπονταν σε "παράλογα", ξευτιλίζοντας κάθε έννοια ηθικής! Την αλήθεια ο κόσμος την ξέρει από το 1997, έχει βγάλει μόνος τους της οριστικές αποφάσεις για όσα καταστροφικά έγιναν και από ποιους και ποιες ομάδες με συνέπεια το Ελληνικό ποδόσφαιρο να έχει πιάσει πάτο και να προσπαθεί τα τελευταία δύο χρόνια να βγει αυτόν τον βούρκο με άγνωστο ακόμα αν τα καταφέρει γιατί τα δείγματα δείχνουν πως γίνονται πολλά και διάφορα ώστε να φτάσει ξανά το ποδόσφαιρο στην κόκκινης μπόχα των γκιρτζικιδων και σαρρηδων κ.α.

    Φανερά λοιπόν οι μεθοδεύσεις τους για να φτάσουν ξανά στο βρώμικο παρελθόν σχετίζονται και με την εξαγορά μεγάλου ποσοστού μετόχων της φορθνετ με άμεσο αντίκτυπο και στη νοβα φυσικά, ώστε να μπορεί να "ελέγχει" πάρα πολλές ομάδες, να εξαρτώνται λοιπόν από τα λεφτά της Νόβα φανερά και μη ώστε η ομάδα της Τρούμπας να έχει τις οποίες εύνοιες, είτε στα παιχνίδια τα δικά τους ή των άλλων διεκδικητών του τίτλου, να κόβουν βαθμούς κλπ, γνωστά αυτά από το παρελθόν.
    Και όλα αυτά γιατί δεν μπορούν να έχουν πρόσβαση στην ΚΕΔ όσο θα ήθελαν, άρα αναζητούν άλλες τακτικές επιρροής, μέχρι να γίνουν εκλογές στην ΕΠΟ όπου αναμένεται να γίνει πάλι μεγάλη μάχη στο παρασκήνιο πάντα για την πλειοψηφία των ποδοσφαιρικών ενώσεων αν την επικράτεια, για αυτό φέτος τονίζουν με κάθε επισημότητα πως πρέπει να κατακτηθεί με κάθε τρόπο το πρωτάθλημα, γιατί αν για τρίτη σερί χρονιά δεν έρθει στην Τρούμπα οι εξελίξεις εσωτερικά και σε άλλα επίπεδα ήσουν γίνουν μη αναστρέψιμες για τα επόμενα χρόνια.

    Editorial: (greenarea team)

    Δεν υπάρχουν σχόλια

    Post Top Ad