Header Ads

  • Breaking Green News

    ΖΗΤΕΙΤΑΙ ΣΤΑΘΕΡΟΤΗΤΑ ΜΕ ΠΕΙΣΜΑ ΓΙΑ ΝΑ ΒΓΕΙ Η ΟΜΑΔΑ ΑΠΟ ΤΟ ΤΕΛΜΑ

    Αυτό που μένει από το ντέρμπι με τον αιώνιο πέτσινο, είναι η σωστή αντίδραση και η ψυχή που έβγαλαν οι πράσινοι μετα από τρεις αγώνες...

    Σαφώς υπάρχει δυσαρέσκεια για το αποτέλεσμα, δεν πανηγύρισε κάνεις πανηγυρίζει για ένα άδικο Χ, για τον απλούστατο λόγο ότι ήμασταν καλύτεροι και στα 90 λεπτά, περισσότερες τελικές και ευκαιρίες στην αντίπαλη εστία και με περισσότερη επιθετική διάθεση.

    ( *Το άρθρο αυτό ει ναι κατά κάποιο τροπο 2 σε 1, αφού αναφορές γίνονται για το ντέρμπι με τον γαύρο και το διπλό στη Νέα Σμύρνη, όπως θα είδατε δεν είχαμε ανεβάσει άρθρα λόγο της όμορφης ανανέωσης που γίνονταν στο σαιτ μας)

    Ενώ οι αντίπαλοι ήρθαν για να κρατήσουν το μηδέν, όσοι είδαν καλά τον αγώνα, είδαν έναν αντίπαλο να φοβάται όπως πάντα τον Παναθηναϊκό, τον Σα να καθυστερεί στα ελεύθερα από το πρώτο ημίχρονο και να δέχεται κάρτα, τους παίχτες του να γυρίζουν τη μπάλα πίσω από την σέντρα αρκετές φορές, ανήμποροι να αναπτύξουν το παιχνίδι, ένα σουτ έκαναν και σκόραραν και αυτό τυχερό σε μια αδράνεια της πράσινης άμυνας, δεν υπήρχε γαύρος στις τέσσερις γραμμές γιατί απλά δεν μπορούσαν, φοβόταν τους πράσινους που είχαν μαχητική διάθεση.

    [Ακολουθήστε μας και στην επίσημη σελίδα του σαιτ στο Instagram, κάνοντας κλικ εδώ]

    Το ζητούμενο όλων είναι αυτή η αφύπνιση να συνεχιστεί με ακόμα ανοδική πορεία, σταθερά, στα επόμενα ματς, αλλά και στα άλλα ντέρμπι με τους δικέφαλους, ζητείται διάρκεια λοιπόν ώστε να γυρίσει θετικά και οριστικά ο διακόπτης από την καθίζηση των πρώτων τριών αγώνων.

    Όπως έχουμε τονίσει και άλλες φορές από εδώ, γιατί και άλλες σεζόν επί ημερών Αλαφούζου δεν είχαμε δυνατό ρόστερ, ενώ οι γαύροι μιλούσαν για 5αρες κλπ εντός και εκτός έδρας δεν γινόταν ποτέ, γιατί απλά η φανέλα μας είναι τόνους βαρύτερη από κάθε άλλη, πάντα έπεφταν έξω και έτρωγαν και "τάπες" στο γήπεδο αγωνιστικά.

    Οι γαύροι πάντα στα λόγια ήταν και στο ψέμα και από ουσία τίποτα, πριν το ντέρμπι της Κυριακής μιλούσαν για διασυρμό μέσα στο ΟΑΚΑ για 3αρες και 4αρες αλλά και για ευκαιρία να ρεφάρουν την ξεφτίλα του 8-2, αλλά μουφα τα λόγια και τα όνειρα τους για πολλοστή φορά, ενώ μέσα τους ξέρουν πως μπροστά στην ιστορική φανέλα του Παναθηναϊκού η δική τους είναι κουρέλι, ακόμα και όταν ο Παναθηναϊκός είναι στα χειρότερα του, αγωνιστικά και διοικητικά είμαι ανώτερος! Ο μεγαλύτερος αντίπαλος του Παναθηναϊκού πάντα ήταν ο εαυτός του και πάντα έτσι θα είναι! Αν θέλουν οι παίχτες του Παναθηναϊκού ξανά τον κόσμο δίπλα τους να κρατήσουν τα θετικά του ντέρμπι και να επαναφέρουν την αγωνιστική διάθεση που είχαν στα φιλικά με μεγάλες ομάδες του καλοκαιριού, αν γίνει αυτό θα περισωθούν πολλά πράγματα στη σεζόν, αφύπνιση διάρκειας λοιπόν!

    Καταρχήν αισθανόμαστε δικαιωμένοι για τον 19 χρόνο μαχητή Περεα, πρώτοι εμείς από την πρώτη μάλιστα στιγμή με αναφορές εδώ στα άρθρα του σάιτ αλλά και στις σελίδες μας στα σοσιαλ, (ακολούθησαν και άλλα σάιτ μετά) πιέσαμε με τον τρόπο μας λοιπόν ώστε ο προπονητής να δώσει περισσότερο χρόνο στον Περεα και μας δικαίωσε όπως και τον προπονητή τελικά και πρέπει να τον βάζει βασικό γιατί η ταχύτητα και το πρίσμα του σε συνδυασμό με την τεχνική του κατάρτιση δημιουργεί ταραχή στις αντίπαλες άμυνες, το είδαμε πως ξεφτίλιζε σε όλες τις φάσεις τον Σεμεδο που οι γαύροι τον θεωρούν ως την καλύτερη μονάδα τους.

    Πάμε να σταθούμε λοιπόν σε 6 +1 πρόσωπα του ντέρμπι:

    Περέα:
    Ο MVP του αγώνα! Από την ώρα που μπήκε στον αγώνα, με την μαχητικότητα του στην αντίπαλη άμυνα, παρέσυρε όλη την ομάδα ώστε να φτάσουν στην ανατροπή του σκορ, έκανε άνω κάτω την κόκκινη άμυνα, αναγκάζοντας τον Σεμεδο να του κάνει αντικανονικό φάουλ με τον αγκώνα για να τον σταματήσει, ενώ έβγαινε τετ α τετ με τον Σα.

    Μολο:
    Ο έμπειρος! Με κρύο αίμα ενώ η μπάλα έκαιγε στο 90' πήρε την μπάλα και με ένα δυνατό και άριστο τεχνικά πέναλτι σε εκτέλεση έφερε το ματς στα ισα. Από την αλλαγή του χρονικά μαζί με τον Περεα, οι δύο τους έδωσαν ακόμα πιο ισχυρή επιθετική ισχύ. Αυτό το γκολ θα τον βοηθήσει στη συνέχεια να βγάλει τα ηγετικά χαρακτηριστικά που τον διακρίνουν στην καριέρα του, με μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση, καθώς ο προπονητής και ο κόσμος περιμένουν περισσότερα από τον Γάλλο.

    Μακεντα:
    Ο μοιραίος! Φανερά εκτός εαυτού ο Ιταλός εδώ και εβδομάδες, με νευρικότητα εκτέλεσε το πέναλτι πολύ άσχημα, ενώ θα έπρεπε να είναι πιο ψύχραιμος, γιατί αυτή η αστοχία στο 60' ήταν κομβική, αν έκανε εκεί το 1-1 και με βάση την εικόνα της ομάδας στα υπόλοιπα 30 λεπτά θα έπαιρναν τη νίκη και τους τρεις πολύτιμους βαθμούς. Μπορεί να ήταν πολλαπλός ο ρόλος του γιατί κινούνταν ελεύθερα στο μισό γήπεδο, λειτουργούσε και ως κρυφό δημιουργικό χαφ, ανεβάζοντας την μπάλα από πολύ πίσω προς την αντίπαλη άμυνα, αλλά στην κρίσιμη φάση του πρώτου πέναλτι τα έκανε θάλασσα.

    Ζαχιντ:
    Εκτός τόπου και χρόνου! Ο Νορβηγός παρουσιάζει κακή εικόνα μετά τα φιλικά του καλοκαιριού, βαρύς στο παιχνίδι του χωρίς διάθεση. Επίσης φέρει την κυρία ευθύνη του καθώς χάνει τον παίχτη του γαύρου που έβγαλε τη σέντρα και σκόραραν στη μοναδική τους ευκαιρία. Πρέπει να συνέλθει άμεσα γιατί μέχρι τώρα απογοητεύει τον προπονητή και τον κόσμο, καθώς οι προσδοκίες ήταν διαφορετικές.

    Σεκενφελντ:
    Η εμπειρία στην άμυνα με το καλημέρα! Ο έμπειρος Ολλανδός από την ακαδημία της Φέγενορντ, με παρουσία στην πρώτη ομάδα αλλά και άλλες ομάδες του Ολλανδικού πρωταθλήματος. Έδειξε χαρακτηριστικά που έψαχνε ο προπονητής για την άμυνα, παρά το ντεμπούτο του σε ντέρμπι ήταν σταθερός και έβγαζε σιγουριά σε όλη την αμυντική γραμμή, να συνεχίσει έτσι.

    Διούδης:
    Ο αγωνιστής και ο υπερασπιστής του πάνω απ' όλα η ομάδα! Ο πράσινος κιπερ έπαιζε με σοβαρό πρόβλημα στη μέση, αναγκάστηκε να κάνει 5 ενέσεις στη μέση για να βγάλει τον αγώνα, μπορεί να μην απειλήθηκε ιδιαίτερα αλλά ακόμα και το γκολ που δέχθηκε παρά το πρόβλημα στη μέση, εκτινάχθηκε χαμηλά στη γωνία του αγγίζοντας την μπάλα με τα ακροδάχτυλα, για ελάχιστα λοιπόν χιλιοστά δεν την έβγαλε την μπάλα. Περαστικά και γρήγορα στις επάλξεις να του ευχηθούμε.

    +1
    Ο Καραγκιόζης Σάββας! Ο γραφικός των γραφικών του ελληνικού ποδοσφαίρου, ντροπιάζει το άθλημα ως στέλεχος της ομάδας της ντροπής για τη χώρα! Μετά και από αυτό το ματς έκανε παράπονα για 1915η φορά για τη διαιτησία, αυτή τη φορά του Γερμανού ρεφερι, πηγαίνοντας το πράγμα ακόμα πιο πέρα, λέγοντας πως η διαιτησία έκλεψε δύο πρωτάθλημα από την ομάδα του, παραλήρημα σταθερά για τον μπάρμπα Σάββα με ψέματα για την ευρωπαϊκή ομάδα τους και τους εκατομμύρια κατα φαντασια οπαδούς τους, ενώ θα ήταν προτιμότερο να πει την αλήθεια πως η διαιτησία έχει δώσει όλα πρωταθλήματα στην ομάδα του από το 1997 και μετά! Τράβα σπίτι σου και βούλωσε το γιατί εκτίθεσαι, μην συνεχίζεις να γίνεσαι πιόνι του χοντρού μπας και πάρει την εύνοια του γιου σου στα ευρωπαϊκά ματς για τα πακέτα της ΟΥΕΦΑ.

    Τι είδαμε στη Νέα Σμύρνη:

    Αυτό το διπλό στη Νέα Σμύρνη είναι η καλύτερη συνέχεια από το ντέρμπι με τον γαύρο, οι τρεις βαθμοί ήταν εξαρχής αυτοσκοπός, για πολλούς λόγους, ψυχολογίας και ηρεμίας σε όλο το ποδοσφαιρικό τιμ.

    Στα θετικά η βελτιωμένη εικόνα των παιχτών, ήταν το ζητούμενο από την αρχή των επισήμων υποχρεώσεων στο πρωτάθλημα, έπρεπε να δείξουν κάτι από τα πολύ επιτυχημένα φιλικά παιχνίδια του καλοκαιριού.

    Πολλοί παίχτες συνέχισαν την θετική εικόνα που είχαν στο ντέρμπι όπως οι Σέκενφελντ, Μπουζούκης και Περέα, ενώ κέρδισε η ομάδα έναν παίχτη ή για να το θέσουμε αλλιώς, περίμενε έναν παίχτη και ήρθε στη Νέα Σμύρνη για να ξανά συστήσει τις ποδοσφαιρικές του ικανότητες στον προπονητή του που τον πιστεύει και στον κόσμο, το όνομα του, Ζαχιντ, ήταν ο πολυτιμότερος παίχτης στη νίκη επί του Πανιωνίου, ήταν φανερό σε όλους, έκανε μόνος του 6 τελικές, έβαλε και το ωραίο γκολ, ήταν σταθερός σε όλη τη διάρκεια του αγώνα με διάθεση για δημιουργία στο παιχνίδι, αυτή τη φορά έπαιζε στη θέση του, πίσω από τον φόρ, ως ελεύθερος επιθετικός, δίνοντας του και τον χώρο ο Περεα αφού ξανά η ταχύτητα του ανάγκασε τον αντίπαλο προπονητή να τον παίζουν κλειστά δύο αμυντικοί.

    Έγιναν τα αυτονόητα λοιπόν, η ομάδα δεν είναι ούτε στο 70% από αυτό που μπορεί ένα παίξει, το τόνισε και ο προπονητής, αρα στο ματς με την Ξάνθη, απαιτείται ακόμα καλύτερη απόδοση, να έρθει η νίκη που θα δώσει ακόμα περισσότερη ώθηση για τη συνέχεια...!

    Editorial: (greenarea team)

    1 σχόλιο:

    Post Top Ad