Header Ads

  • Breaking Green News

    ΡΙΚ ΠΙΤΙΝΟ ΣΕ ΕΘΝΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΚΑΙ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟ;

    Η προβληματική εικόνα του Παναθηναϊκού στα ματς της Ευρωλίγκας, όπου βαθμολογικά δεν είναι και τόσο αρεστή με βάση τις προσδοκίες, αλλά και ο απαράδεκτος αποκλεισμός από τον Προμηθέα...

    Αργά ή γρήγορα θα φέρουν ριζικές εξελίξεις. Η ευθύνη για τον αποκλεισμό από το κύπελλο είναι όλη του Αργύρη Πεδουλάκη και μόνο! Οι αλλαγές του από ψηλούς σε κοντούς, ως σχήμα σε άκυρα χρονικά σημεία, στοίχησαν σε ματς εκτός προγραμματος της Ευρωλίγκα, στοίχισαν και στην Πάτρα.
    Δεν γίνεται να βάζεις Παπαγιάννη στις τελευταίες επιθέσεις όπου ο Ελλις του Προμηθέα τον έπαιζε στην ταχύτητα. Σε όλο τον αγώνα σχεδόν ο προπονητής του Προμηθέα παίζει ζώνη και απλά δεν υπάρχει η ανάλογη κίνηση από τον πράσινο πάγκο και άυτο έγινε από τον Γιατρά, γιατί δεν έπαιζε ο Φριντεντ, το θέμα όμως είναι ο Πεδουλάκης τι έκανε για να αντιμετωπίσει το αντιμπασκετ του Γιατρά, τι έκανε; Τίποτα.

    Ο Παπαγιάννης και ο Μήτογλου κ.α, επί Πιτινο ήταν σε πολύ καλή κατάσταση, επί Πεδουλάκη δεν έχουν βοήθησει από την αρχή της σεζόν, αυτό δεν είναι τυχαίο.

    Επί της ουσίας χάθηκε το νταμπλ, γιατί το ξεκίνημα της σεζόν έλεγε νταμπλ και προσπάθεια για final 4, πλέον μας έμεινε μόνο το πρωτάθλημα! Το κλίμα είναι πολύ βάρη για την τεχνική ηγεσία, όλα τα παραπάνω έβαλαν τον πρόεδρο και τα στελέχη της ΚΑΕ σε σκέψεις, για την επόμενη μέρα, αναζητούν την καλύτερη λύση για τον πάγκο της ομάδας, αφού θεωρείτε δύσκολο με τις παρούσες καταστάσεις αλλά και για το δύσκολο πρόγραμμα που ακολουθεί μετά την Άλμπα Βερολίνου, να βελτιωθεί η ομάδα θεαματικά.

    [Ακολουθήστε μας και στην επίσημη σελίδα του σαιτ στο Instagram, κάνοντας κλικ εδώ]

    Είναι αλήθεια επίσης πως έχει δοθεί πολύς χρόνος μήπως ο Αργύρης Πεδουλάκης βελτιώσει την εικόνα της ομάδας, η τραγική εμφάνιση όμως στον προημιτελικό κυπέλλου με τον Προμηθέα, έκανε πιο δύσκολη τη θέση του, είναι υπό σοβαρή κρίση, όπως και οι παίχτες για την νοοτροπία τους και αυτή όμως, από τον προπονητή μεταφέρετε στους παίχτες, κάτι που ο "Αρτζυ" δεν μπορεί. Στο παιχνίδι με τη Βαλένθια, δεν μπόρεσε να διαχειριστεί σωστά, την μικρό ένταση με τον Φριντεντ, ο οποίος θέλει πολύ ειδική διαχείριση σε κάθε ψυχολογική κατάσταση που βρίσκεται, γιατί είναι ένα πολύ ακριβό "όπλο" της ομάδας.

    Παρ όλο που η ομάδα κερδίζει στα τελευταία εντός στην Ευρωλίγκα, δεν λείπουν τα "νεκρά σημεία" στους αγώνες, οι διαφορές στο σκορ χάνονται πολύ εύκολα, από την αρχή της σεζόν που αλλού στοίχησαν και αλλού όχι, όπως με Βαλένθια για παράδειγμα.

    Ο Πεδουλακης δεν μπορεί να μονταρει ένα ρόστερ ακριβό και με παραστάσεις από μεγάλα πρωταθλήματα αλλά και το NBA, θέλει ειδικό βάρος για να διαχειριστεί κανείς ένα τέτοιο ρόστερ και αυτός δεν το έχει, αυτό δεν είναι κακό, απλά δεν μπορεί, όλοι έχουν ένα ταβάνι.

    Οι συνομιλίες των ανθρώπων της ΚΑΕ έχουν ξεκινήσει εδώ και εβδομάδες, οι άριστες σχέσεις με τον Ρικ Πιτινο, δεν έχουν αλλάξει καθόλου, αντίθετα οι επαφές είναι συχνές, καθώς εξετάζονται όλες οι λεπτομέρειες για το ενδεχόμενο να αναλάβει ξανά ως head coach των πράσινων.

    Πως έχουν τα δεδομένα αυτή τη στιγμή και ας γυρίσουμε λίγο πίσω χρονικά, ο Ρικ Πιτινο όπως θα θυμάστε είχε συμφωνήσει τον πρόεδρο να ανανεώσει με τους "6αστερους", αλλά προέκυψε πρόβλημα υγείας με πολύ κοντινό οικογενειακό του πρόσωπο, οπότε έπρεπε να επιστρέψει στις ΗΠΑ, οι επαφές όμως δεν έπαψαν, καθώς υπήρχε μια αμοιβαία συμφωνία πως αν πάνε τα πράγματα σύντομα καλά με το θέμα που προέκυψε, θα συζητηθεί ξανά το θέμα της ανανέωσης από εκεί που έμεινε.

    Σε άλλο άρθρο (κλικ εδώ) του σάιτ υπάρχει αναφορά για τους πιθανούς προπονητές για τον πάγκο των πράσινων με ξεχωριστή αναφορά για τον Πιτινο.

    Ήταν γνωστό εδώ και καιρό ότι ο Πιτινο θα ερχόταν για την Εθνική ομάδα. Στο τώρα, το θέμα με το πρόβλημα του συγγενικού του προσώπου, όπως δήλωσε και ο ίδιος, πάει πολύ καλά και είναι έτοιμος να δουλέψει ξανά επαγγελματικά, να αφοσιωθεί στο μπάσκετ που λατρεύει.

    Και οι επαφές έχουν αναθερμανθεί ήδη, ήταν στο ματς με τη Βαλένθια, όπου του έγινε βράβευση, ο Ρικ Πιτινο αφού έχει κλείσει με την ΕΟΚ για να αναλάβει την Εθνική ομάδα μπάσκετ στο προ ολυμπιακό τουρνουά το καλοκαίρι, κάτι ακόμα που έχει την σημασία του, ο Σκουρτόπουλος θα συνεχίσει να είναι κατά κάποιο τρόπο στον πάγκο της Εθνικής, με πολλαπλό ρόλο.

    Που κολλάει το θέμα της Εθνικής με τον Παναθηναϊκό θα πείτε; Και όμως κολλάει και πάρα κολλάει! Όπως είναι σε θέση να γνωρίζουν αρθρογράφοι του σάιτ μας, έχει συζητηθεί πολύ σοβαρά να αναλάβει ο Ρικ Πιτινο παράλληλα με την Εθνική ομάδα και τον Παναθηναϊκό δεν είναι κάτι το πρωτότυπο, ούτε το τόσο αδύνατο, εξάλλου οι αναμετρήσεις και οι υποχρεώσεις της Εθνικής είναι συγκεκριμένες, με ημερομηνίες μέσα σε κάθε έτος και κυρίως όταν υπάρχουν τελικές φάσεις, EuroBasket, Mundobasket και ολυμπιακά τουρνουά.

    Εξάλλου υπάρχουν πολλά παραδείγματα κατά το παρελθόν και πρόσφατα, προπονητές ομάδων να αναλαμβάνουν προπονητές και στις εθνικές με το απαραίτητο stuff για support φυσικά, πριν κάποια χρόνια ήταν μαζί στην Εθνική Σερβίας Ίβκοβιτς και Ζοτς ενώ εργάζονταν και σε επαγγελματικές ομάδες, πριν λίγους μήνες η εθνική ομάδα των ΗΠΑ, είχαν προπονητή τον Πόποβιτς και support team άλλων προπονητών, επίσης εργαζόμενοι ως πρώτοι προπονητές σε ομάδες του NBA.

    Το θέμα όλο λοιπόν είναι στο stuff support, στην Εθνική ομάδα όταν ο Πιτινο θα έχει αυξημένες υποχρεώσεις με τον Παναθηναϊκό στην Euroleague, γιατί αυτό που απασχολεί τον Παναθηναϊκό κυρίως είναι η επιστροφή στο Final4! Το πρωτάθλημα φέτος θα είναι περίπατος(λογικά...) και τα επόμενα χρόνια, δεν απλα θέλουμε τον Πιτινο για την Α1, αλλά κυρίως για την σταθερή επιστροφή του Παναθηναϊκού στο "big4" και την κατάκτηση της Euroleague, γιατί για τον Παναθηναϊκό έχουν περάσει ήδη πολλά χρόνια αποχής, δεν χρειάζεται να αυξηθούν και άλλο, είναι σαφές σε όλους μέσα στο club, πως ο Πιτινο είναι ο ιδανικός για να επιστρέψει στην κορυφή της Ευρώπης ο Παναθηναϊκός και αυτό του έχει μεταφερθεί από τον πρόεδρο Δημήτρη Γιαννακόπουλο από πέρσι, με τον Ρικ να ενθουσιάζεται πολύ με αυτό το project κορυφής! 

    Να μην ξεχνάμε επίσης, πως ο Ρικ έχει μεγάλη συμβολή στις επιλογές που ήρθαν τη φετινή σεζόν στην ομάδα! Όπως και να έχει μέσα στις επόμενες εβδομάδες θα ξέρουμε, αν ο Πιτινο θα αναλάβει και τον Παναθηναϊκό με την εθνική ομάδα παράλληλα.

    Editorial: (greenarea team)

    9 σχόλια:

    1. ΡΙΚ ΠΙΤΙΝΟ ΣΕ ΕΘΝΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΚΑΙ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟ; #.XcyCDpF9CoE.twitter

      ΑπάντησηΔιαγραφή
    2. ΡΙΚ ΠΙΤΙΝΟ ΣΕ ΕΘΝΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΚΑΙ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟ; Η πιο σωστή λύση!!!

      ΑπάντησηΔιαγραφή
      Απαντήσεις
      1. KALHSPERA PAIDIA! SYXARHTHRIA GIA TO NEI SUPER SITE, WS PALIOS ANAGNWSTHS SAS AYTH EINAI H PIO ENTIPOSIAKH ANANEWSH! STA THS OMADAS, POSES OI PITHANOTHTES NA ANALAVEI O PITINO XANA?

        Διαγραφή
      2. DEN YPARXOUN LOGIA!O PITINO XANA STO PRASINO SPITI TOU! OTI EIPATE GI AYTO KAI SAS DIAVAZOUME XRONIA! GIATI OTI GRAFETE EINAI XWRIS SKOPIMOTHTA!

        Διαγραφή
    3. Εγω πιστευω οτι θα γυρισει αν δεν βρει δουλεια στην Αμερικη, οπου ειναι πολυ δυσκολο με τα σκανδαλα που εχει κανει(αν μπειτε στο reddit θα δειτε οτι ολοι τον βριζουν) και δεν τον θελουν στην ομαδα τους.
      Βεβαια και δουλεια να βρει, δεν προκειτα να φωναξει ολο το γηπεδο το ονομα του οπως σε εμας

      ΑπάντησηΔιαγραφή
    4. ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΈΡΘΕΙ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΑΛΛΟ ΑΥΤΗ Η ΚΑΤΆΣΤΑΣΗ ΜΕ ΤΟΝ ΑΡΓΎΡΗ, ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΌΣ,ΚΑΛΟΣ ΧΡΥΣΟΣ, ΑΛΛΑ ΔΕΒ ΚΑΝΕΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΓΚΟ ΤΟΥ ΕΞΆΣΤΕΡΟΥ!

      ΑπάντησηΔιαγραφή
    5. Πάλι καλά που υπάρχετε και εσείς παιδιά και γράφεται από κσιρο τα πράγματα με το όνομα τους! Όταν οι άλλοι στήριζαν έναν ήδη αποτυχημένο προπονητή, εσείς μιλούσατε τη γλώσσα της αλήθειας! Είστε όαση από κάθε άλλο Παναθηναϊκο σάιτ, μόνο εδώ διαβαζουμε παναθηναϊκή αλήθεια με κείμενα που δεν χαϊδεύουν αφτιά. Για αυτό έχετε φανατικό κοινό αναγνωστών, συνεχίστε έτσι!!!

      ΑπάντησηΔιαγραφή
    6. Megalh epityxia sas paidia, allh mia akoma stis polles tosa xronia!

      ΑπάντησηΔιαγραφή
    7. Σας ευχαριστούμε όλους παιδιά, για τα καλά ας λόγια!

      ΑπάντησηΔιαγραφή

    Post Top Ad