Header Ads

  • Breaking Green News

    Με σπασμένα φρένα κόντρα σε διαιτησία και αντιαθλητικό παιχνίδι αντιπάλων

     


    O Trifilatos γράφει για το σερί του Τριφυλλιού: Οι Πράσινοι έκαναν το 9στα9 και βαδιζουν σταθερά με νίκες κόντρα σε όλους και όλα... 


    Έχουμε μήνες να τα πουμε εδώ στην "πρασινη περιοχη" μας, έχουμε  επιστρέψει οι περισσότεροι αρθρογραφοι, θα επιστρέψουν όλοι για μια χρονιά που πρέπει και θέλουμε να γίνει καταπρασινη σε όλα τα σπορ! 

    Ας παμε στο χθεσινό μάτς, σε μια γεμάτη Λεωφόρο ξανά sold out, ο Παναθηναϊκός ξεκίνησε θεαματικά είχε 3-4 ευκαιρίες για γκολ, στην πιο γεμάτη κλασική, αυτή του Μπερνάρντ, όπου κάνει ένα απίστευτο κοντρολ, αλλά με λίγη ορατότητα, πλασάρει και ο Κουεστα το βγάζει δυσκολα. 

    Μετά το 20' λεπτό άρχισε το αντιαθλητικό παιχνιδι των φιλοξενουμεων, έγιναν κάποια λάθη όπως του Σάντσες, αλλά ευτυχώς δεν το πλήρωσε η ομάδα. Η διαιτησια έδειχνε παλι ανοχή στα σκληρά μαρκάρισματα. 

    Στο δευτερο ημιχρονο έγινε η τρίτη σερί σφαγή, αντί ο Άρης να παιζει με 10 από νωρίς, ο διαιτητής παλι χαρίζει κάρτες και ανοχή μόνο στους αντιπάλους. 

    Η φάση της ακυρωσης του γκολ του Μπερνάρντ στο στο 57', ήταν αδιανόητη από το βάρ, ο Βερμπιτς παιζει κανονικά, απλά διεκδικεί την μπάλα, δεν χτυπάει τον αντίπαλο, απλά το ποδι του αμυντικού βρίσκει το αριστερό ποδι του Βερμπιτς, τίποτα άλλο. 

    Ο Τομπανοβιτς και ο βάρ τα έκαναν θάλασσα μεταξυ τους, λες και δεν ήθελαν να νίκησει ο Παναθηναϊκός, όλο το δεύτερο ημίχρονο ο Παναθηναϊκός έπαιζε και κόντρα σε κίτρινο πουλμαν και ακραία μαρκάρισματα, σε μια φάση του Πάλμα πανω στον Τσοκαι, ο διαιτητής δεν δίνει τίποτα και η φάση γίνεται μπροστά του, αυτό μαρτυρά πως ο διαιτητής είχε δόλο, δεν εξηγείται αλλιώς, ευτυχώς ο βάρ έσωσε την ξεκάθαρη φάση που ήταν κόκκινη. 

    Ο βάρ έχει ευθύνη όμως και στον βάρη τραυματισμό του Αιτορ, γιατί το λέω αυτό; Γιατί ο Ιβαν δεν θα έβαζε μέσα τον Αιτορ αν το σκορ ήταν ήδη 1-0, αν δεν είχε ακυρώσει το καθαρό γκολ του Μπερνάρντ. Ήταν άτυχος όμως και ο Αιτορ, ήταν μια φάση που πηγε άγαρμπα να μαρκάρει και με ένταση με αποτέλεσμα να γίνει ολική ρήξη όπως μάθαμε αργότερα, αδικία. 

    Το γκολ λύτρωση, ήρθε στο 92', μετά από μια τρομερή σέντρα στο 2ρο δοκάρι και τον Σποραρ με εξαίρετη κεφαλια περνά τη μπάλα μέσα από τη "βελόνα" και καταλήγει στα δίχτυα... τρέλα, πανικός, έκρηξη από ομάδα και οπαδους, 1-0 μαγκικο και δίκαιο, κόντρα σε όλους και όλα, 3x9=27! 

    Πραγματικά αυτά που βιώνει η ομάδα τις τελευταίες 3 αγωνιστικές, από μη επαγγελματική προσέγγιση και αντικανονική αντιμετώπιση ομάδων και διαιτητών ξεφευγει του νορμαλ. 

    Με τον Αστέρα Τρίπολης, οι φιλοξενουμενοι είχαν ανοχή από τον διαιτητή στα μαρκαρίσματα, έπρεπε να μείνουν με 10 παίχτες από το 22' λεπτό, ο διαιτητής άφηνε το αντικανονικο παιχνίδι χωρίς κάρτες, ήθελαν να χαθουν βαθμοί απο τους πρασινους αλλά δεν μπόρεσαν. 

    Στο εκτός με την Λαμία, παλι τα ίδια, απίστευτα όσα έγιναν, οι πρασινοι απο τους πολλους τραυματισμους έκαναν 5 αναγκαστικές αλλαγές, παλι ο διαιτητής Φωτιάς, άφηνε το σκληρό παιχνίδι, αυτά δεν ήταν καθόλου τυχαία, είχαν στόχο το κόψιμο βαθμών αλλά και τραυματισμό παιχτών, λες και είχαν εντολές να παιζουν τόσο αντικανονικα αφου δεν μπορουν να σταματήσουν τον Παναθηναϊκό με ποδόσφαιρο, ή μήπως είχαν;;;... 

    Και για να τελειώνουμε με την αστεία προπαγάνδα των απέναντι, ξεκάθαρα, τίποτα δεν χαρίστηκε στον Παναθηναϊκό ποτε, ουτε φέτος ουτε στο μέλλον θα γίνει! Μόνο δίκαια και με την μαχητική του ψυχή, κοντραρει τους πάντες και νικάει!!! 

    Αξίζει όμως να τονίσω και κάτι άλλο, Ο φετινός Παναθηναϊκός έχει και τον 12ο παιχτη του που είναι άπαιχτος εδώ και πάνω από μισό αιώνα, τη ΘΥΡΑ13!!! 

    Editorial: Trifilatos

    2 σχόλια:

    1. Νίκες μέχρι το τέλος! Προσοχή στο Βόλο, μόνο φωνή παιδιά, θα είναι μαγική ατμόσφαιρα!

      ΑπάντησηΔιαγραφή
    2. ΠΑΜΕ ΓΙΑ ΤΟ 10/10, ΞΕΧΝΑΜΕ ΑΤΥΧΊΑ ΚΑΙ ΟΤΙ ΑΛΛΟ! ΜΟΝΟ ΝΙΚΗ ΣΤΟ ΒΟΛΟ!

      ΑπάντησηΔιαγραφή

    Post Top Ad