Header Ads

  • Breaking Green News

    Το μεγαλύτερο γηπεδικό project του κόσμου θα γίνει στον Βοτανικό!

    Votanikos-project


    Το μεγαλύτερο γηπεδικό πρότζεκτ του κόσμου, θα γίνει πραγματικότητα και είναι για τον μεγαλύτερο συλλόγο της Ελλάδας, τον Παναθηναϊκό Αθλητικό Όμιλο... 

    Επιτέλους δικαίωση, μετά από δεκαετίες εμποδίων, σκανδάλων, κορμοράνων και μη τήρηση υποσχέσεων από πρώην κυβερνήσεις και Δημάρχων, φτάσαμε στο τώρα, έτος 2022, το έτος που ο Παναθηναϊκός βαδίζει στην κανονικότητα σε όλα τα σπόρ, κάνει πρωταθλητισμό. 

    Σε αυτό το σημείο ανοίγουμε μια παρενθεση: να πουμε δυο λόγια για τον ιστότοπο μας, με αφορμή την ολική επαναφορά του συλλόγου μας, έπειτα από λίγους μήνες αποχής από την αρθρογραφία μας εδώ, επιστρέφουμε και εμείς ξανά και δυναμικά όπως γνωρίζετε καλά όλοι εσείς οι χιλιάδες αναγνώστες μας εδώ και πανω απο 10 χρόνια. Ήδη τα παιδια του διαχειρίζονται τις σελίδες του greenarea  στα σοσιαλ έχουν γράψει για την επιστροφή μας, στην Παναθηναϊκή ενημέρωση, όπως δεν σας τα γράφουν πουθενα αλλου! Θα τα λέμε συχνά λοιπόν οπως παλια με μοναδική αρθρογραφία για τον Παναθηναϊκό μας! Κλείνει η παρένθεση. 

    Όπως θα θυμάστε και υπάρχει στον ιστότοπο μας, είχαμε παρει ξεκάθαρη θέση, 1,5 χρόνο πριν, απο τα λίγα σάιτ μάλιστα, για το θέμα του γηπέδου στον Βοτανικό με ανάλυση, ο τίτλος του άρθρου τοτε: Η μοναδική εφικτήν λυση  το project του Βοτανικού (εδώ)! ", εκεί γράφαμε το γιατί εκεί πρεπει να γίνει και γιατί, το ποδοσφαιρικο γήπεδο και οι εγκαταστάσεις του  Παναθηναϊκου Αθλητικου Ομίλου. Περίπου ένα χρόνο μετά έρχεται η δικαίωση: Παρουσιάστηκε η πλήρη μελέτη της διπλής ανάπλασης, πανω στο αρχικό προεδρικο διάταγμα, υπογράφηκε από όλους τους φορείς, εξασφαλίστηκε πληρως η χρηματοδότηση, πέρασε από την Γενική Συνέλευση του Ερασιτέχνη ΠΑΟ με μεγάλο ποσοστο υπέρ, περασε απο το Δημοτικό Συμβούλιο, ψοφήστε στη Βουλή, έγινε νόμος του κράτους και τώρα, τις τελευταίες μέρες, στην τελική ευθεία, η δημοπράτηση του  ποδοσφαιρικού γηπέδου υπερψηφίστηκε και την Δευτέρα 17/10 το πρωί, η επίσημη έναρξη του διεθνή διαγωνισμού δημοπράτησης που θα προκύψει η αναδοχος κατασκευαστική εταιρία για την κατασκευή του γηπέδου και των όμορων έργων γύρω από αυτό. 

    Μετά από όλα τα παραπάνω, αλλά και τα σπουδαία των τελευταίων ημερών, ο κόσμος του Παναθηναϊκού, νιώθει μια ανακουφιση, ήδη ζει στον ρυθμό των νέων εγκαταστάσων, κάνει όνειρα, υπάρχουν όραμα ξανά για τον μεγαλύτερο συλλογο, όραμα για εκτόξευση σε όλα τα επίπεδα, πολυ μπροστά από κάθε άλλη ομάδα στην Ελλάδα και όχι μόνο, λέμε και όχι μόνο γιατί αυτό το complex stadium project, -οπως ειναι και η διεθνή ορολογία- δεν υπάρχει πουθενα στον πλανήτη, δηλαδή μια ολόκληρη περιοχη γεμάτα αθλητικά γήπεδα δεκάδων διαφορετικών αθλημάτων, υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις μοναδικών προδιαγραφων για την Ελλάδα και το ακόμα πιο μαγικό; Από εντός και εκτός του ποδοσφαίρου γηπέδου, θα έχει θέα την Ακρόπολη, φαντάζεστε για τι μιλάμε, ακομα και αθλητικός τουρισμός μπορεί να γίνει αν το επιθυμεί ο συλλογος, στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις για παραδειγμα θα σχολιάζετε απο τα διεθνή ΜΜΕ αυτή η θέα από το γήπεδο, αλλά και από τους φιλοξενούμενους ξένους φιλάθλους που θα έρχονται να για τους εκάστοτε αγώνες. Φανταστείτε την θέα με το μυαλό σας, κάτι το μοναδικό! 

    Η ομάδα της πρωτεύουσας και ο κορυφαίος σύλλογος της Ελλάδας, θα αποκτήσει αθλητικές εγκαταστάσεις μοναδικές για τον παγκόσμιο αθλητισμό, αφου πολλά στάδια θα είναι στον ίδιο χώρο, το άξιζε ο Παναθηναϊκός, το αξίζει η Αθήνα, για την ομάδα και τα εκατομμύρια των οπαδών και ακόλουθων σε όλο τον πλανήτη! 

    Την Δευτέρα 17/10/22 γράφτηκε άλλη μια ιστορική στιγμή που φέρνει το γήπεδο όλο και πιο κοντά χρονικά, αφου υπογράφηκε η έναρξη δημοπράτησης του διεθνή διαγωνισμου για το ποια κατασκευαστική εταιρία θα αναλάβει την ανέγερση του γηπέδου, μέσα στα χρονικα ορια που έχουν υπογραφεί, δηλαδή μεταξύ δυο έως τρία χρόνια μάξιμουμ, το αργότερο αρχές καλοκαιριού του 2026 να παραδοθεί το έργο στην ΠΑΕ Παναθηναϊκός! 

    Επίσης ο Δήμαρχος Αθηναίων, παραχώρησε συνέντευξη τυπου στον χώρο που θα κατασκευαστεί το ποδοσφαιρικό γήπεδο στον Βοτανικό! Εμφανίστηκε απόλυτα σίγουρος πως το γήπεδο θα ολοκληρωθεί εντός χρονικών ορίων! Μάλιστα τόνισε πως ο διαγωνισμός για την ανάδοχο εταιρία δεν χρειάζεται να κρατήσει 1 χρόνο, αλλά μέχρι το τέλος του έτους να αναλάβει η εταιρεία το έργο και αρχές ή μέσα στο καλοκαίρι του 2023 να αρχίσουν τα έργα κανονικά. 

    Το γήπεδο θα είναι το πιο συγχρονο στην Ελλάδα οπως και το μεγαλυτερο για συλλογο, με 38.500 θεατών + 1600 θέσεις για τις σουίτες, επισης το μοναδικό στην Ελλαδα με τρία διαζωματα, πολλα εμπορικά, μουσείο και πολλα άλλα! 

    Οι Εγκαταστάσεις του Ερασιτέχνη, θα ειναι 7,000 τετραγωνικών μέτρων, με πολλά γήπεδα, όπως κλειστό μπάσκετ/βόλεϊ περίπου 3.500 θεατών, πισίνα των μεγαλυτέρων στάνταρ επιπέδου πόλο, κολυμβητήριο 500+ θέσεων, γήπεδα πινγκ πονγκ, σκάκι, ποδηλασίας και άλλα πολλά, δηλαδή μια Παναθηναϊκή πολιτεία, που ο φίλαθλος του Παναθηναϊκού θα μπορεί να πηγαίνει όλες τις μέρες τις εβδομάδας και όχι μόνο τις ημέρες αγώνων, αυτό θα γίνει πολλαπλά, γιατί η θέα στην Ακρόπολη είναι τεράστιο κίνητρο, αλλά και ως τουριστικός προορισμός για ξενάγηση εκτός εγκαταστάσεων κ εντός σε συγκεκριμένα σημεία του γηπέδου όπως στο μουσείο και άλλα. Καταλαβαίνει κανείς γιατί project μιλάμε μαζί με το ποδοσφαιρικό γήπεδο, με διεθνή προβολή και έλξη από όλο τον κόσμο! 

    Μετά από όλα αυτά ο κόσμος του Παναθηναϊκού, πιο αισιόδοξος από ποτέ, ανυπομονεί να μπει στο νέο υπερσύγχρονο γήπεδο, κάτι που αξίζει τόσο ο κόσμος οδό και η ομάδα! Τα καλύτερα είναι μπροστά και όλα θα πάνε καλά!!! 



    Editorial: (greenarea team) 


    2 σχόλια:

    1. ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΠΑΛΙ ΠΑΓΚΕΣ ΣΤΗΝ ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΙΑ, ΜΑΣ ΛΕΙΨΕΤΕ! Ο ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ ΜΑΣ ΘΑ ΓΙΓΑΝΤΩΘΕΙ ΞΑΝΑ, ΑΥΤΗ ΤΗ ΦΟΡΑ ΜΟΝΙΜΑ ΚΑΙ ΣΕ ΣΤΑΘΕΡΕΣ ΒΑΣΕΙΣ, ΟΠΩΗ Η ΓΗΠΕΔΑ ΑΥΤΗ!!! ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΥΣ!

      ΑπάντησηΔιαγραφή

    Post Top Ad