Header Ads

  • Breaking Green News

    Ξέσπασμα Β.Παπαθεοδώρου με αλήθειες! (Vid)

     


    Την Κυριακή το βράδυ στην εκπομπή του open, Total Football, μίλησε ο διευθυντής του κορυφαίου και πιο αντικειμενικου σάιτ στην Ελλάδα, του sdna... 

    Ο Βασίλης Παπαθεοδώρου, με μεγάλη εμπειρία στα αθλητικά ΜΜΕ, μίλησε για το ελληνικό ποδόσφαιρο, που βαδίζει σε καλύτερες μέρες, σχολιάζοντας την μεγαλυτερη οπαδική εκστρατεία που έγινε στο Πανθεσσαλικό του Βόλου, για αγώνα πρωταθλήματος, όπου 17+ χιλιάδες Παναθηναϊκοί έδωσαν ρεσιτάλ. 

    Μεταξυ άλλων τόνισε πως αυτή η μετακίνηση οπαδών ξεφεύγει των απλων αθλητικών δρωμενων, είναι μια κοινωνική κίνηση που δείχνει τον καθαρό ρόλο που πρεπει να έχει το ποδόσφαιρο στην κοινωνία μας χωρίς την δυσωδία που είχε τα προηγούμενα χρόνια. 

    Για την "φωτιά "του κόσμου του Παναθηναϊκού, που έδωσε νόημα στις ψυχές κάθε φιλάθλων. Αυτό είναι το καθαρό ποδόσφαιρο που στέρησε το συστήματα πολλά χρόνια από κάθε φίλαθλο για να ευνοείται μια ομάδα που την έφερε πολυ κατω στην 21η θέση στο ρανκινκ της ΟΥΕΦΑ. 

    Για τον γίγαντα του Ελληνικού ποδοσφαίρου, τον Παναθηναϊκό, που πλεον ξυπνησε, αφου διάφοροι παράγοντες εξωτερικοί και μη τον είχαν κοιμώμενο. 

    Για τους Γιάννη Αλαφούζο που πρωτος θα θυμίσουμε ξεκίνησε τον πόλεμο κατά της παραγκας που ευνόησε μια συγκεκριμένη ομάδα από το 1997! Επίσης τον Ιβάν Σαββίδη και Δ. Μελισσανίδη, που οι τρεις τους έφεραν μια καποια κάθαρση στο ελληνικό πρωτάθλημα. 

    Περισσότερα στο βίντεο: 

     Εδώ

    Editorial: (greenarea team

    1 σχόλιο:

    Post Top Ad