Header Ads

  • Breaking Green News

    Θέλει μια νέα αρχή με Μπεικον ο Εξάστερος

     


    O DoctorGreen γράφει για αυτό που περιμένει ο κόσμος της ομάδας:Και επίσημα ο Παναθηναϊκός δήλωσε τον Μπέικον για το ρόστερ στην Ευρωλίγκα, ελπίζοντας στην θετική μετάλλαξη της ομαδας... 


    Ο αγώνας της Πέμπτης με την Παρτιζάν του Ζοτς, να είναι η αρχή για κάτι καλό στην πορεία της σεζόν, θέλει ο κόσμος να δει μια ομάδα με σταθερή πορεία σε Α1 και Ευρωλίγκα. 

    Η βοήθεια του Μπέικον άκρως σημαντική, το ευκολο σουτ να "γράφει", το έχει ανάγκη η ομάδα από την αρχή, αυτα τα σουτ του Αμερικανικού άσσου θα ξεμπλοκάρουν τους παιχτες στα κενά ή στην κακή έκβαση που τα έχει το ματς απο τον αντίπαλο. 

    Ο Ράντονιτς καλείτε πλεον να δέσει την ομάδα, να δέσει ρόλους, ο Μπέικον να μπει το παζλ με Γκριγκονις, Γουόλτερς, Λι, Γκουνταιντις, σαφώς σε ένα μείγμα αλλαγών με Παπαγιάννη και Γουίλιαμς, ακόμα και οι μικροί Ματζουκας, Χουγκας, Καλαϊτζακης κλπ να μπορουν να δίνουν ανάσες στους άλλους

    Το ρόστερ έχει κλείσει, η ομάδα πρέπει να βρει ρυθμό, να κάνει λιγότερα λάθη και το σημαντικό, να παψει να χάνει τις βολές, αυτό αποτελεί πρόβλημα και μας εχει στερήσει νίκες στην Ευρωλίγκα, αλλά και την ήττα από τον Άρη, θα μπορουσαμε να την αποφύγουμε. 

    Ώρα για έργα στο παρκέ από όλους, όλα τα άλλα τμήματα του συλλόγου πανε καλα, μας στεναχωρεί το μπάσκετ γιατί είχαμε μάθει αλλιώς, εννοείται στηρίζουμε την ομάδα και θα βοηθήσουμε να βρει τον δρόμο της και να κατακτά τίτλους. 

    Εξάλλου έχουμε και ένα ρεκόρ που τρέχει από το 1995, με ένα τίτλο τουλάχιστον κάθε χρόνο, ήδη είναι παγκόσμιο ρεκόρ και θα μπει στα ρεκόρ Γκίνες,το τρέχει ήδη η διοίκηση, αλλά θέλουμε να το πάμε όσο μακριά γίνεται! 

    Υ.γ. Γεια σας αδέρφια, μετά από μήνες το πρωτο άρθρο, καλη σεζόν να έχουμε και πολλούς τίτλους παντού! 

    1 σχόλιο:

    Post Top Ad