Header Ads

  • Breaking Green News

    Αποκαλυπτικό: Τα δεδομένα για Μαντσίνι: Ο παίκτης θέλει, αλλά...

     


    Το ότι ο Ντάνιελ Μαντσίνι ειναι ένας παιχτης που θα μπορούσε να αγωνιστεί σε οποιαδήποτε μεγάλη ομάδα στην Ελλάδα, είναι ξεκάθαρο... 


    Διακρίνεται για τα ποιοτικά χαρακτηριστικά του στο παιχνίδι, ταχύτητα, καλή τεχνική κατάρτιση, τριπλά στο ένας με έναν, αλλά και συμμετοχή στην άμυνα ψηλά, κάτι που αρέσει αυτό το στιλ, στους προπονητές του σύγχρονου ποδοσφαίρου... 

    Αν ρωτάτε, στο αν αρέσει ο Αργεντινός στον Ιβάν, ναι αρέσει αλλά αυτό δεν σημαίνει απολύτως τίποτα. 

    Για να βάλουμε τα πράγματα με μια σειρά και ο κόσμος να μην έχει ερωτηματικά και αυταπάτες, γιατί έχουν γραφτεί πολλά από το Σάββατο το βράδυ. 

    Πάντα εδώ εμείς σας γράφουμε τα πράγματα ως έχουν και οι χιλιάδες αναγνώστες που μας διαβάζουν από το 2010 ξέρουν, γι αυτό και έχετε μια φανατική σχέση και σας ευχαριστούμε γι αυτό, με αυτήν εδώ την "πράσινη περιοχή", όπως είναι και η ελληνική μετάφραση του ιστοτόπου μας. 

    Πάμε στο θέμα μας, η "πρασινη ιστορία" για τον Μαντσίνι και Παναθηναϊκό και το αντίστροφο, ξεκινάει απο το καλοκαίρι, αλλά ως μια διακριτική προσέγγιση, μέχρι εκεί, μην ξεχνάμε στην ομάδα και ο Γκάνεα, από τον Άρη, όπου έχουν άριστη σχέση μεταξύ τους οι δυο τους, αφου ήταν συμπαίκτες. 

    Ο Μαντσίνι όμως έχει και μια καλή φιλική σχέση και με τον Παλάσιος, όντας Αργεντινός και αυτός, ο παίχτης του Άρη έχει πει σε φιλικό περιβάλλον του και όχι μόνο...πως θα ήθελε πολύ να έρθει στον Παναθηναϊκό, αν υπήρχαν και οι κατάλληλες συνθήκες...! 

    Αυτή τη στιγμή οι σχέσεις Μαντσίνι και Αρη-Καρυπίδη έχουν ραγίσει, για να το πούμε καλύτερα εδώ και πάνω απο 1 μήνα, ο λόγος τα οικονομικά και μετέπειτα τα εσωτερικά της ομαδας του, μέχρι πριν λίγα 24ωρα ο Άρης χρωστούσε χρήματα στον ποδοσφαιριστή, όμως μετά την εξέλιξη που πήρε η κατάσταση μετά τη δημόσια τοποθέτηση του παιχτη στα social media, ο Άρης πλήρωσε τον παιχτη για να μην βρει πάτημα να καταθέσει προσφυγή στην ΕΠΟ και τον χάσει ελεύθερο, χωρίς χρήματα, αφου εχει συμβόλαιο μέχρι το 2024! 

    Πάμε και στο ζουμί της υπόθεσης και ποια τα δεδομένα:

    Ναι οι σχέσεις Μαντσίνι και Καρυπίδη, έχουν ραγίσει, ο παιχτης έχει φυγει για διακοπές την Αργεντινή, αλλά δεν έχουν σπάσει όμως, γιατί ανήκει στον Άρη, το μέλλον του στην ομάδα αβέβαιο, πληροφορίες θέλουν με την τωρινή κατάσταση, απο τον Πάντριου δύσκολα θα χρησιμοποιηθεί στο υπόλοιπο της σεζόν, η διοίκηση της ομάδα του θέλει να τον πουλήσει, αλλά... 

    Το τονίζουμε ο Παναθηναϊκός δεν θα κινηθεί για την αγορά του με την υπάρχουσα κατάσταση, ο Αλαφούζος δεν θέλει να δώσει χρήματα στον Καρυπίδη τη δεδομένη στιγμή, για άλλους λόγους και όχι οικονομικούς και πολύ σωστά, πόσο μάλλον τα κοντά 2+ μύρια που ζητάει, σε καμία των περιπτώσεων. 

    Αλλά και σε πιο νορμάλ ποσό να τον πουλούσε δηλαδή 700 χιλιάδες για παράδειγμα, δεν θα τον άφηνε ο ίδιος ο Καρυπίδης να παει στον Παναθηναϊκό, για τους γνωστούς λόγους, οι σχέσεις του με τον οσφπ, όπου θα έχει και τον πρώτο λόγο, ακόμα όμως και αν δεν τον ήθελε ο οσφπ, θα τον πουλούσε σε ομάδα του εξωτερικού. 

    Γι αυτό λοιπόν ο κόσμος του Παναθηναϊκού να μην περιμένει καμία εξέλιξη στην παρούσα φάση, ο Παναθηναϊκός δεν θα κάνει καμία κίνηση για τον παίχτη, όπως δεν έκανε και για τον Φερνάντες του Βόλου, είναι η ίδια κατάσταση με διαφορετικά πρόσωπα και ομάδες, το κοινό που έχουν αυτοί οι δυο παίχτες, είναι ότι και οι δυο ήθελαν να έρθουν σαν τρελοί στον Παναθηναϊκό, αυτό σας το λέμε με βεβαιότητα, όμως δεν ειναι στο χέρι των παιχτών, γιατί όσο πληρώνονται ανήκουν στις ομάδες τους κατ επέκταση, είναι "περιουσιακό στοιχείο" τους, γι αυτό και ο Άρης "πλήρωσε"(με τα χρήματα απο ποιόν, είναι άλλη ιστορία...)αμέσως τον παίχτη, με τον φόβο της προσφυγής και όσα ακουγόταν για περί Πρασίνων. 

    Ένας τρόπος υπάρχει να έρθει στον Παναθηναϊκό τώρα ο Μαντσίνι, να μείνει ελεύθερος ή όπως έγινε με Γκάνεα με το ίδιο στάτους, κάτι πολύ δύσκολο, άρα δεν υφίσταται τίποτα τώρα για τον παίχτη από Παναθηναϊκό και μην δίνεται σημασία το τι λένε ή γράφουν στη Θεσσαλονίκη και αλλού, αν αλλάξει κάτι, αν, θα σας ενημερώσουμε. 

    Όσο για τις μεταγραφές του Παναθηναϊκού μας, οι παίχτες έχουν σχεδόν εντοπιστεί, είναι σε λίστα και θα καθοριστούν οι τελικοί στόχοι, πάντα μετά το τελικό ΟΚ του Ιβάν Γιοβάνοβιτς. Θα επανέλθουμε όμως για τις μεταγραφές σε άλλο άρθρο, πιο αναλυτικό, προσεχές... 

    Editorial: (greenarea team

    5 σχόλια:

    1. Pali kala pou to Xekatharizete paidia, giati olo kotsanes diavazoume apologize xthes.

      ΑπάντησηΔιαγραφή
    2. Καλυτερα ουτε σεντ στο παραρτημα. Αν μείνει ελευθερος έχει καλώς, αλλιώς υπάρχουν και αλλου παιχτες.

      ΑπάντησηΔιαγραφή
    3. OPWS PANTA POLY MPRWSTA APO TA ALLA SAIT, PANATHINAIKA KAI MH, H ARTHOGRAFIA SAS AUTO POU THERE O KOSMOS THS OMADA MAS! MIA ERWTHSH, PAIZEI TOU KRISTENSEN AKOMA?

      ΑπάντησηΔιαγραφή
      Απαντήσεις
      1. Υπάρχει άρθρο για Κρίστιανσεν, οι πιθανότητες αρκετές, αρκεί ο προπονητής να ανάψει το πράσινο φως. Ευχαριστουμε για τα καλά σας λόγια!

        Διαγραφή
    4. ΟΠΩΣ ΤΑ ΓΡΑΨΑΤΕ ΤΕΛΙΚΑ, ΣΙΓΑ ΜΗΝ ΤΟΝ ΑΦΗΝΕ Ο ΚΑΡΙ ΝΑ ΠΑΕΙ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟ, ΣΩΣΤΑ Η ΠΑΕ ΔΕΝ ΕΚΑΝΕ ΚΙΝΗΣΗ! ΓΙΑ ΕΜΕΝΑ ΠΟΥ ΣΑΣ ΔΙΑΒΑΖΩ ΧΡΟΝΙΑ, ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΣΑΣ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΝΟΥΝ ΠΛΗΡΗΣ ΟΙ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ! ΕΔΩ ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΕΓΡΑΦΑΝ ΚΑΙ ΕΛΕΓΑΝ ΔΙΑΦΟΡΑ, Ο ΡΑΠΤΟΠΟΥΛΟΣ ΤΟ ΞΕΚΙΝΗΣΕ.

      ΑπάντησηΔιαγραφή

    Post Top Ad