Header Ads

  • Breaking Green News

    Να "χτίσει" πάνω στο δεύτερο ημίχρονο που είχε με την Μπασκόνια

     


    Το παιχνίδι που έγινε στο ΟΑΚΑ με την δυνατή μέχρι τώρα Μπασκόνια, οι Πράσινοι έκαναν το καλύτερο τους ματς... 


    Με κυριότερο μέρος, το 2ρο ημίχρονο, όπου ελαχιστοποίησαν τα λάθη στην άμυνα και σε συνδυασμό με την ευστοχία έκαναν την καλυτερη τους εμφάνιση για φέτος. 

    Φανερό της ανοδικής επίδοσης των πρασινων στα δυο τελευταία δεκάλεπτα, οι 60(!) πόντοι, αυτό απεικονίζεται και στο τελικό σκορ, συνολικά για τον Παναθηναϊκό 98π, παρα 2 έφτανε την πρωτη κατοστάρα για φέτος. 

    Τώρα που ο Ράντονιτς, έχει ολο το ρόστερ στη διάθεσή του, η επιστροφή όμως που βελτίωσε την επιθετική διάθεση των πράσινων, ήταν ο Γουόλτερς, ένας κανονικός ασσος, που για χρόνια η ομάδα δεν είχε και τώρα προσπαθεί να δημιουργήσει μαζί του επιθετικά σε συνδυασμό φυσικά και με τον Λι. 

    Είδαμε επίσης πολυ θετική εικόνα από τον Παπαγιάννη και τον Γκριγκόνις, επιτέλους θα πουμε για τον δευτερο, γιατί από την αρχή της σεζόν ήταν πολυ αδρανής επιθετικά, ενώ με τη Μπασκόνια έβαλε και σημαντικά τρίποντα. 

    Θετικος και ο Ουίλιαμς, αλλά πολυ επιπόλαια λάθη επιθετικά που πρέπει να βελτιωθεί, ο Γκουνταιτις, δυναμικός ναι, βοηθάει στα ριμπάουντ, στις βολές όμως πρέπει να το φτιάξει, έχει πολυ αρνητικό ποσοστό, οι βολές φέτος γενικά δεν πανε στους πράσινους  από την αρχή της σεζόν, αν έβαζαν έστω το 50% οι νίκες θα ήταν περισσότερες στην Ευρωλίγκα, αλλά και η ήττα από τον Άρη δεν θα υπήρχε. 

    Αφήνουμε τελευταίο τον Μπέικον, είναι παιχταρας και το δείχνει, έχει παιξει δυο ευρωπαϊκά ματς και στο κάθε ένα χωριστά έχει από 17π περίπου, στο παιχνιδι με την Μπασκόνια μπορεί να μην είχε πολύ ευστοχία έξω από την περιφέρεια, αλλά μόνος του εκτελούσε περισσότερο από μέσα για να βοηθήσει την ομάδα, αφου δεν του έβγαινε με τα τρίποντα. 

    Αυτό το δεύτερο ημίχρονο λοιπόν, να γίνει η βάση για τον προπονητή, να "χτίσει" με τους παίχτες, ώστε αγώνα με αγώνα να αποκτήσει μια συνοχή η ομάδα και να κερδίζει, παίζοντας οργανωμένο μπάσκετ με σταθερή απόδοση και όχι με σκαμπανεβάσματα στο παιχνίδι της. 

    Δεν μιλάμε μόνο για το ματς με την Φενέρ στην Πόλη,  που είναι σαφώς δυσκολο, αλλά γενικά και για τη συνέχεια, πρέπει η ομάδα να κάνει ένα σερί νικών, αυτό θα γίνει μόνο με καλό μπάσκετ 40 λεπτών, για να έχουν περισσότερη αυτοπεποίθηση και οι παίχτες στην πορεία της διοργάνωσης. 

    Editorial: (greenarea team) 

    1 σχόλιο:

    1. Μπορεί τη νίκη με Φενέρμπαχτσε, ας αρχίσει απο την παρασκευη το σέρι νικών

      ΑπάντησηΔιαγραφή

    Post Top Ad