Header Ads

  • Breaking Green News

    Μπορεί την πρόκριση στους 8 του Challenge Cup η ομάδα βόλεϊ!


     Η ομάδα βόλεϊ ανδρών του Παναθηναϊκού, φέτος έχει υψηλούς στόχους, τόσο σε Ελλάδα όσο και Ευρώπη... 


    Πριν λίγες μέρες η αρμάδα του Δημήτρη Ανδριόπουλου, προκρίθηκε στη φάση των 16 του Τσάλεντζ Καπ επί της Οντολενα Βοντα, στο πρωτο ματς στην Αθήνα με 3-0 ευκολα, ενώ στη ρεβάνς με 1-3, νίκη ξανά αν και χρειαζόταν τα μπλοκ του Πετρέα στα σετ, σε συνδυασμό με την καθαρή νίκη στο πρωτο παιχνίδι ο στόχος προκριση επιτευχθεί, παρά την κόπωση των παιχτων από το ταξίδι νίκη και εκτός έδρας. 

    Οι τριφυλλοφοροι έχουν την ευκαιρία να περάσουν στους 8 της διοργάνωσης, αφού θα αντιμετωπίσουν την Νορβηγική Μπεργκεν, αυτή την αντιπαλο έβγαλε η κλήρωση, από μια χώρα που δεν φημίζεται για την δυναμική της στο βόλεϊ, ευκολα ή δυσκολα λοιπόν, αν οι πρασινοι παίξουν με σοβαρότητα και στα δυο παιχνίδια, θα προκριθούν στους 8, θα είναι ένα ακόμα βήμα σημαντικό, προς τους τελικούς. 

    Η ομάδα είναι δυνατή φέτος με την ενίσχυση που έγινε, Ερνάντες, Κόβαρ και τα άλλα παιδιά, φέτος έχουν στόχους, όλους τους τίτλους που υπάρχουν, σε κάθε διοργάνωση. 

    Editorial: (greenarea team 

    3 σχόλια:

    1. ΈΧΟΥΜΕ ΟΜΑΔΑΡΑ! ΧΆΝΟΥΝ ΟΜΩΣ ΔΥΟ ΣΕΤ ΣΤΑ ΠΑΙΧΝΊΔΙΑ ΠΡΩΤΑΘΛΉΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΧΆΝΟΥΜΕ ΒΑΘΜΌ, ΜΗΝ ΜΕΊΝΟΥΜΕ ΠΙΣΩ ΣΤΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΊΑ! ΤΟ ΕΥΡΩΠΑΪΚΌ ΘΑ ΤΟ ΠΆΡΟΥΜΕ ΜΕ ΤΗ ΒΟΉΘΕΙΑ ΚΑΙ ΤΩΝ ΟΠΑΔΏΝ ΜΑΣ!

      ΑπάντησηΔιαγραφή
    2. Η ομάδα δεν έχει πιασει τοπ επίπεδο ακόμα, λογικό είναι αρχή σεζόν! Με τους παιχταραδες Ερνάντες, Κόβερ, Γιαγκοπσεν, Ρανγκελ και τους άλλους, μπορούμε όλους τίτλους! Μην ξεχνάμε έρχεται το ντέρμπι!

      ΑπάντησηΔιαγραφή
    3. Νικήστε τον γαύρο! Ερναντες παιχταρα κάρφωσε τους!

      ΑπάντησηΔιαγραφή

    Post Top Ad