Header Ads

  • Breaking Green News

    'Έδωσε τη μάχη του και έχασε απο τους διαιτητές (Pics)


     Αποφασισμένος πήγε ο Παναθηναϊκός στο εξοχικό για το διπλό, αλλά οι διαιτητές για άλλη μια φορά καθόρισαν το αποτέλεσμα... 


    Οι θετικές εμφανίσεις των τελευταίων αγώνων από τους πράσινους, συνεχίστηκαν και στο σεφ, ανταγωνιστικός σε όλα τα δεκάλεπτα, γύρισε και διαφορά κατά -10 φτάνοντας στο +7 υπέρ του, αλλά ατομικά λάθη και επιπόλαια σουτ στην επίθεση του στέρησαν την αύξηση της διαφθοράς ακόμα περισσότερο, που θα του έδινε και ψυχολογικό αβάνταζ. 

    Η πράσινη άμυνα λειτούργησε θετικά στο μεγαλύτερο μέρος του αγώνα, σε κρίσιμα όμως σημεία στην επίθεση, καθυστερούσαν στο τελικό σουτ, με τον χρόνο να μηδενίζεται και να γίνονται βεβιασμένα σουτ, άστοχα χωρίς πλάνο, χάνοντας έτσι και το μομέντουμ στο παιχνίδι. 

    Το τριφύλλι εκεί που βρισκόταν πίσω στο σκορ, στο τελευταίο δεκάλεπτο πότε με -3 ή -5 έβρισκε τον τρόπο, τόσο με μεγάλα σου του Λι, του Γουόλτερς αλλά και του Μπέικον, να πηγαίνει στα ίσα ποντο πόντο ή και +1, αυτό έκανε τους διαιτητές να δράσουν γιατί έβλεπαν πως οι πράσινοι θα κυνηγήσουν τη νίκη μέχρι το τέλος. 

    Στα τελευταία 30" δευτερόλεπτα έγινε μεγάλη προσπάθεια από τους πράσινους, από το -5, με τρίποντο μπόμπα του Μπέικον και με φάουλ του Γουοκαπ που ο Πιτσίλκας αγνόησε, η διαφορά στο -2, επίθεση δική μας δυο βολές για τον Γκουντάιντις, ευστοχεί στη 1, φάουλ στην επιστροφή και δυο βολές για τους γηπεδούχους, ευστοχούν στη 1, πλεον στα 4" και κάτι δέκατα ο χρόνος, επίθεση με τον Μπέικον σηκώνεται για σουτ και ο Γουοκαπ ξανά του κάνει φάουλ με τον αγκώνα και το σώμα όπως φαίνεται και στη εικόνα, πάλι ο Πιτσίλκας δεν έδωσε φάουλ και βολές, η αλλοίωση αποτελέσματος έγινε γεγονός 68-66! 

    Αυτός που διαμόρφωσε με τις τελικές του αποφάσεις ως πρώτος διαιτητής ήταν ο γιος του γνωστού Πιστίλκα, ο αγαπημένος του πρόεδρου της ΕΟΚ με τις ευλογίες της ομάδας του λιμανιού, πάλι καθάρισε για να μην κινδυνέψει το πλεονέκτημα έδρας. 

    Λίγα λεπτά μετά το τέλος του ντέρμπι, η ΚΑΕ Παναθηναϊκός με ανακοίνωση του τονίζει πως έγινε αλλοίωση αποτελέσματος από τον διαιτητή και καλεί τον πρόεδρο της ΕΟΚ να αναλάβει τις ευθύνες του για ίσα έγιναν στον αγώνα. 

    Δείτε τις φωτογραφίες από τα δυο σουτ του Μπέικον:

     

     
     
     
     
     
     
     
     
    Editorial: (greenarea team)

    1 σχόλιο:

    1. Χάθηκε ενα δικο ματς ματς, οι διαιτητές δεν μας άφησαν! Η ΚΑΕ να κάνει ότι πρέπει για να προστατεψει την ομάδα μάς!

      ΑπάντησηΔιαγραφή

    Post Top Ad