Header Ads

  • Breaking Green News

    Το 2/2 να τον αλλάξει ακόμα προς το καλύτερο


     Το ζητούμενο ήταν να γίνουν δυο οι σερί νίκες στο ΟΑΚΑ και να ξεκολλήσει από το τέλος της βαθμολογίας η ομάδα...


    Οι νίκες όμως δίνουν και ψυχολογία, κάτι που ήταν στα τάρταρα από τους παίχτες πριν το παιχνίδι με την Βίρτους, ο τρόπος που ήρθε η πρώτη νίκη έδωσε καλύτερη διάθεση στους παίχτες και αυτό φάνηκε κόντρα στην Βιλερμπάν. 

    Με την Βιλερμπάν είδαμε απόλυτα κυρίαρχο παιχνίδι από τους πράσινους, με διάθεση για μπάσκετ, όταν η διαφορά όλο και μεγάλωνε υπέρ μας, τόσο η ψυχολογία ήταν και καλύτερη, είδαμε μια νίκη μη αγχωτική. 

    Σίγουρα πλεον μετά από αυτές τις νίκες, οι ελπίδες για 8αδα είναι ζωντανές, απέχουμε μια νίκη σε συνδιασμο με τους από πανω αντίπαλους. Ακολουθεί ένα εκτός έδρας ματς με την Ζαλγκίρις, αν έρθει η νίκη τότε όλα αλλάζουν υπέρ μας, με αυτό το σερί 3 νικών θα βοηθήσει την ομάδα να κυνηγάει την 8αδα πιο κοντα από ποτέ για φέτος, αυτό είναι θετικό και στην διάθεση των παιχτών. 

    Θέλουμε βήματα μπροστά και όχι πίσω, θέλουμε βελτίωση αγωνιστικά, λιγότερα λάθη στην άμυνα και περισσότερη ευστοχία στην επίθεση, έχουμε τους παίχτες με το καταφέρουν, Γουόλτερς, Λι, Μπέικον, Ουίλιαμς, Γκουντάιντις και Παπαγιάννης, ίσως η ομάδα να παίζει καλύτερα χωρίς τον Γκριγκόνις, αλλά χρειαζεται αυτός ο παίχτης στα καλύτερα του και όχι στα ρηχά που κινείται από την ημέρα που ήρθε. 

    Στο παιχνίδι με την Βιλερμπάν, άλλαξε και η ψυχολογία των παιχτων, είδε την ομάδα όπως την θέλει, είδε ψυχή και ένταση, όμως δεν είναι κριτήριο η εμφάνιση αυτή γιατί ήταν επι χαμηλής δυναμικότητας ομάς. Με τη Ζαλγκίρις θα είναι ένα δυνατό τεστ, για περισσότερα συμπεράσματα. 

    Στο πρωτάθλημα θέλουμε να δείξει σταθερότητα επίσης, είδαμε στο παιχνίδι με τον παοκ, συνέχεια απο την αύρα απο Βιλερμπάν, θεαματικό μπάσκετ και τον Μπέικον να συνεχίζει να τα "στάζει ", πέτυχε 21π στο ντεμπούτο του στην Α1. Το πρωτάθλημα είναι ένας στόχος που πρέπει να διεκδικήσουμε μέχρι το τέλος! 

    Editorial: (greenarea team) 

    1 σχόλιο:

    1. ΒΑΔΊΖΕΙ ΚΑΛΑ Η ΟΜΆΔΑ ΠΑΙΔΙΑ, ΠΑΜΕ ΓΙΑ ΤΟ 4/4 ΣΤΟ ΟΑΚΑ, ΑΛΛΆ ΠΡΩΤΑ ΈΧΟΥΜΕ ΕΠΊΣΚΕΨΗ ΣΤΟ ΕΞΟΧΙΚΌ, ΑΝ ΔΕΝ ΜΑΣ ΣΦΑΞΟΥΝ ΟΙ ΠΙΤΣΙΛΚΑΣ ΤΖΟΥΝΙΟΡ ΚΑΙ Η ΠΑΡΕΑ ΤΟΥ, ΘΑ ΝΙΚΉΣΟΥΜΕ!

      ΑπάντησηΔιαγραφή

    Post Top Ad