Header Ads

  • Breaking Green News

    Η μαχητική ψυχή των παιχτών, η Θύρα 13 και το διπλό στη Νορβηγία! (Vid)


     Σε ένα ντέρμπι που ξεκίνησε στραβά, η απάντηση στο φινάλε όμως ήταν εκρηκτική από τον Παναθηναϊκό...

    Σε ένα γεμάτο γήπεδο, sold out στον Άγιο Θωμά, η αρμάδα του Ανδριόπουλου βρέθηκε πισω στα σετ 0-2, ατυχώς θα πούμε γιατί από το 2ο σετ η ομάδα έδειξε βελτίωση και από λεπτομέρειες δεν μπόρεσε να κάνει το 1-1, παρ ολα αυτά ακόμα και στο 0-2 η ψυχολογία των παιχτών δεν έπεσε, αντίθετα η εντυπωσιακή ατμόσφαιρα της Θύρας 13 πώρωσε τους παίχτες και άρχισε ένα τρελό τέμπο ανατροπής. 

    Ήταν μην γίνει το 1-2, αφου έγινε, η αντεπίθεση διάρκειας και η μοναδική "τρέλα" της Θύρα 13 έφερε το 2-2 και όλα ήταν σίγουρα πως θα γυρίσουν υπέρ του Τριφυλλιού: Οι Κόβαρ, Ερνάντεζ, Ράνγκελ και τα άλλα παιδιά, έκαναν ένα δυναμικό παιχνίδι με ψυχή και πάθος, σε κρίσιμους πόντους, η απίστευτη ανατροπή 3-2 έγινε γεγονός! 

    Αυτό που ακολούθησε από παιχτες και οπαδούς,μαγικό σκηνικό, όλοι με χαμόγελα και συνθήματα στον ρυθμό της Θυρας 13! 

    Η νίκη αυτή να γίνει η αφετηρία ώστε να μην χαρίζονται σετ, οι βαθμοί να είναι ολόκληροι υπέρ μας, γιατί θέλουμε την ομάδα μας πρώτη στο πρωτάθλημα, πιστεύουμε στους παίχτες και στον προπονητή και είναι θέμα χρόνου να φτάσουμε στην κορυφή! 
     
    Οσον αφορά το πρώτο ευρωπαϊκό ματς για τη φάση των 16 του Τσαλεντζ Καπ, ο Παναθηναϊκός επικράτησε της Μπέργκεν στη Νορβηγία με 0-3, άνετη επικράτηση και μπροστά στα σετ σε ολο τον αγώνα. Η χαμηλή δυναμικότητα οπως γράψαμε στο προηγούμενο άρθρο, της Νορβηγικής ομάδας, έδωσε τη δυνατότητα στον κόουτς Ανδριόπουλος να κάνει ροτεισον και να ξεκουραστούν αρκετοί παίχτες.
     
    Στη ρεβάνς στην Αθήνα, η ομάδα θα κλειδώσει την πρόκριση για τους 8 της διοργάνωσης, περιμένοντας τον αντίπαλο για τη φάση των 8, που με δυο νίκες θα φέρει την ομάδα στο F4 CEV Challenge Cup!  

    Δείτε στιγμιότυπα απο το ντέρμπι:

     

      Editorial: (greenarea team)

    1 σχόλιο:

    1. H nikh me tous gavrous sto derby mas anevase psyxologia kai kaname megalo diplo sth norvigia kai pame foul pro hmiteliko.

      ΑπάντησηΔιαγραφή

    Post Top Ad