Header Ads

  • Breaking Green News

    Ολοκληρώστε τις μεταφραφές άμεσα!

    Αυτό το γελοίο με τις μεταγραφές στον Παναθηναϊκό να αργούν υπερβολικά, έχει καταντήσει κουραστικό και επικίνδυνο για την ομάδα... 


    Η ομάδα έχει άμεσες ανάγκες όπως προέκυψαν αυτές μετά από ατυχίες τραυματισμών Αιτορ και Τρουγιε ή και άλλες ανάγκες που προέκυψαν στην πορεία, όπως και να έχει ήταν γνωστές αυτές οι ανάγκες από νωρίς, έχουν γίνει οι συζητήσεις με παίχτες, γενικά οι στόχοι είχαν κλειδώσει, έπρεπε να ήταν ήδη στο Καλαφάτης οι παίχτες και από 1η Γενάρη που θα έχουν δικαίωμα συμμετοχής να αγωνιστούν. 

    Φτάνει αυτό το "ξεσκόνισμα" των κάθε μεταγραφικών στόχων, από τον Ιβάν, από τη στιγμή που οι σκαουτ έχουν βρει τους παίχτες που ζήτησε ο προπονητής, ναι να γίνει μια κρίση από τον κόουτς αλλά όχι να καθυστερήσει σε υπερβολικό βαθμό. 

    Οι παίχτες πρέπει να έχουν ποιότητα και να έχουν τις προυποθέσεις για βασικούς, ειδικά η θέση του εξτρέμ για αντί Αιτορ πρέπει να είναι βασική επιλογή, ο Αιτορ θα αργήσει και όταν με το καλό γυρίσει να δείξει ότι είναι έτοιμος για βασικός ξανά, να διεκδικήσει ξανά την θέση του, κάνεις δεν παίρνει την "θέση" σπίτι του, γι αυτό υπάρχει ο ανταγωνισμός που βοηθά τους παίχτες, άρα λοιπόν βασικός ο εξτρέμ. 

    Και στα χαφ επίσης, χρειάζεται λύση βασικού ή εν δυνάμει βασικού, να παίζει και πίσω απο τον φορ, να έχει μια σχετική έφεση στο γκολ. 

    Υπάρχουν λοιπόν συζητήσεις, όπως ο Πούχατς που έκλεισε κ.α, πρεπει να ολοκληρωθουν όλες οι μεταγραφές, επίσης ο Βραζιλιάνος Κάουλι της Λουντογκόρετς, μια καλή επιλογή, πρεπει να κλείσει, οι διαδικασίες να τρέξουν και οι παίκτες να έχουν έρθει μέσα στην πρωτη βδομάδα του 2023, το καλυτερο να είχαν έρθει τον Δεκέμβριο, αυτο θα ήταν το ιδανικό. 

    Το άλλο θέμα που προβληματίζει, αυτοί οι μικρό τραυματισμοί, όπως του Βέρπιτς και Σένκεφελντ, μήπως πολλες φορες ή πρόληψη είναι υπερβολική σε κάποιες περιπτώσεις; Αυτό θέτει σε κίνδυνο και το αγωνιστικο κομμάτι των αγώνων της ομαδας, είδαμε τι έγινε με τον Ιωνικό, δεν υπήρχαν λυσεις στον πάγκο, η απουσία του Σένκεφελντ, ήταν τρανταχτή, το γκολ της ισόφαρισης είναι κάτι παραπάνω από αστείο, το πως μαρκάρει η άμυνα, επί της ουσίας δεν μάρκαρε κάνεις. 

    Φάνηκε η "γύμνια" της ομάδας και στο εντός με ΟΦΗ, φαίνεται πως η θέση του Αιτορ φωνάζει από μακριά, πρέπει να καλυφθεί άμεσα, χθες, επιθετικά η ομάδα δεν έχει το νεύρο και την έκρηξη, αυτή που είχε ο Αιτορ στις κλειστές άμυνες. Απαράδεκτος ο τρόπος που έγινε η δεύτερη σερί γκέλα, απαράδεκτο από όταν έμειναν με 10, να μην καθαρίσεις το ματσάκι. 

    Η ομάδα έχει γίνει προβλέψιμη, όπως φάνηκε, οι ακραία κλειστές άμυνες, όπως έπαιξαν του οφη, έδειξε πως δεν μπορεί να διασπάσει αυτές τις άμυνες, ακόμα και όταν το κάνει οι παίχτες δεν δεν είναι συγκεντρωμένοι για να πετύχουν το γκολ, όπως με τον Παλάσιος για παράδειγμα, που δυστυχώς δεν "πατάει" καλά μετά τον τραυματισμό του. 

    Η προτεραιότητα ήταν η θέση του Αιτόρ να καλυφθεί άμεσα, όχι να έρθει πρώτα το αναπληρωματικό μπακ, ο Πούχατς, ως τέτοιος ερχεται, άσχετα αν στην πορεία καταφέρει να γίνει βασικός, στα εξτρέμ έπρεπε ο παίχτης να είχε κλείσει πρώτος, ανάποδα και αυτή τη φορά, όπως και το καλοκαίρι, τα περιθώρια πλέον έχουν στερέψει, το ρόστερ έτοιμων παιχτών πρέπει να μεγαλώσει. 

    Μεταγραφές, μεταγραφές, μεταγραφές, τώρα, να ολοκληρωθούν και να μπορούν να αγωνιστούν, δεν γίνεται ο πάγκος να είναι τόσο "γυμνός" ενώ έχουμε μαραθώνιο αγώνων μέχρι το φινάλε και των play off! 

    Editorial: (greenarea team)

    1 σχόλιο:

    1. Πολύ σωστό το άρθρο! Και πολύ έχουν αργήσει, ο Αντουνα, εξεταστική λύση!

      ΑπάντησηΔιαγραφή

    Post Top Ad