Header Ads

  • Breaking Green News

    Διαδικαστική η νίκη επί της Βιλερμπάν! Στη συνέχεια τα δύσκολα...

    Με σοβαρότητα στο δεύτερο ημίχρονο ο Εξάστερος, νίκησε εύκολα την Βιλερμπάν και παρέμεινε τρίτος στη βαθμολογία...


    Μπροστά σε 17 χιλιάδες κόσμου, στο κλειστό του ΟΑΚΑ, παρά την χαμηλή δυναμικότητας ομάδα της Βιλερμπάν, πήγαν στο γήπεδο και στήριξαν την ομάδα να φτάσει στο 18/10 νίκες/ήττες.

    Στο πρώτο ημίχρονο οι πράσινοι ήταν χαλαροί στο παιχνίδι τους, η Βιλερμπάν έμεινε κοντά στο σκορ, χωρίς να κινδυνεύουν ιδιαίτερα.

    Στο δεύτερο ημίχρονο, η παρέα του Σλούκα, σοβαρευτηκαν, μπήκαν σε ρυθμό, ανέβασαν ταχύτητα και με χρήση καλού ροτέισιον από τον κόουτς, το σκορ έφτασε στους 20 πόντους διαφορά, για να λήξει με τελικό 85-67!

    Οι κορυφαίες ομάδες, έτσι πρέπει να αντιμετωπίζουν τέτοιας δυναμικότητας ομάδες όπως η Βιλερμπάν, όταν "γκαζόνουν" έτσι να τις "καθαρίζουν" εύκολα.

    _Facts and players on game:

    Θα αρχίσουμε με τον Τζέριαντ Γκράντ, ο οποίος έκανε εμφάνιση καριέρας, με 21 πόντους, 3 κλεψίματα, 3 ριμπάουντ, 2 ασίστ.

    Ο αρχηγός Σλούκας, κεφατος, σε σταθερή καλή κατάσταση, εκτελούσε και δημιουργούσε, 14 πόντους, 8 ασίστ, 5 ριμπάουντ. Ενώ είναι και σε ένα ακόμα highlight κάρφωμα όπως στη Ρεάλ, πάλι με τον Λεσόρ, σχεδόν παρόμοιο με αυτό που είχαν σε συνεργασία Νάν και του Γάλλου.

    Ο "γίγαντας" των πράσινων, ο Λεσόρ, με σπασμένα φρένα έκανε ακόμα ένα εξαιρετικό παιχνίδι, οδοστρωτήρας στην ρακέτα της Βιλερμπάν, είχε 17 πόντους, 5 ριμπάουντ, 3 κλεψίματα, 2 ασίστ.

    Η σταθερή δύναμη του Παναθηναϊκού, ο Γκριγκόνις, από τους πολύτιμους ξανά, είχε 14 πόντους, 7 ριμπάουντ.

    Ο Χουάντσο, ήταν για ένα ακόμα παιχνίδι σταθερά καλός, όχι τόσο στην επίθεση, βοήθησε όμως σε κρίσιμα σημεία του αγώνα, είχε 3 πόντους, 4 ριμπάουντ, 2 κοψίματα και 1 κλέψιμο.

    Για το τέλος αφήνουμε τον Νάν, ο Αμερικανός, δεν είχε καλή βραδιά, κούραση και το man to man των Γάλλων, δεν έβαλε αρκετούς πόντους, δικαιούται και αυτός σε αυτά τα ματς να είναι χαλαρός.

    _

    Αυτό το παιχνίδι ήταν διαδικαστικό για τον Παναθηναϊκό Aktor, η συνέχεια είναι η δύσκολη, απομένουν 6 παιχνίδια μέχρι το τέλος της regular season, αυτή η σειρά αρχίζει με εκτός έδρας από το ΣΕΦ, κρίσιμο παιχνίδι για το πλεονέκτημα έδρας στα play off, με νίκη έστω και με 1 πόντο οι πράσινοι θα έχουν κάνει τεράστιο βήμα για την 4αδα αλλά και την ισοβαθμία με τον οσφπ αν χρειαστεί μέχρι το τέλος της κανονικής περιόδου.

    Μετά ακολουθούν Ερυθρός Αστέρας εκτός ξανά και η Μπαρτσελόνα στο ΟΑΚΑ, αυτά τα τρία παιχνίδια θα κλειδώσουν την 4αδα οριστικά αν γίνει το 3/3, χωρίς να χρειαστεί να πιεστεί για το επόμενο εντός έδρας στην Βίρτους Μπολόνια. Γι αυτό το αποτέλεσμα στο ΣΕΦ, θα παίξει σημαντικό ρόλο στην υπόθεση πλεονέκτημα έδρας, σε καμία περίπτωση πάντως ακόμα και με ήττα οι πράσινοι δεν βγαίνουν εκτός διεκδίκησης για το πλεονέκτημα.

    υ.γ. Η νίκη επί της Βιλερμπάν ήταν αφιερωμένη στη μνήμη της μοναδικής Ρούξι. Η Θύρα 13 είχε επίσης ένα τέταρτο πανό προς τιμήν της.


    (Editorial: greenarea team)

    Δεν υπάρχουν σχόλια

    Post Top Ad