Header Ads

  • Breaking Green News

    Τον ξεπάτωσε στα γενέθλια του και με κόντρα διαιτησία! (Pic+Vids)

     


    Ένας αποφασιστικός Παναθηναϊκός πήγε με το μαχαίρι στα δόντια και με ανατροπή επικράτησε κόντρα σε όλους 1-3 μέσα στο Καραϊσκάκη...


    Με τις χειρότερες συνθήκες πήγε στην πρεμιέρα των play offs, ο Παναθηναϊκός, με την πλάτη στον τοίχο εξαιτίας των κακών αποτελεσμάτων με Λαμία, Κηφισιά και όφη και τέταρτος στη βαθμολογία.

    Σαν να μην έφτανε η πίεση που είχαν οι πράσινοι, είχαν την ατυχία ο Ντραγκόφσκι στην αρχή του αγώνα να τραυματιστεί και να βγει αναγκαστικά, ευτυχώς υπάρχει επίσης αξιολόγηση αντικατάσταση που είναι ο Λοντίγκιν. Υπήρχε και συνέχεια...βρέθηκαν πίσω στο σκορ κόντρα στη ροή του αγώνα, με ένα τυχερό σουτ του Ποντένσε, που αν σούταρε άλλη μια φορά, η μπάλα θα πήγαινε άουτ, ακόμα και έτσι ο Λοντίγκιν την αγγίζει με τα άκρο δάχτυλα, πηγαίνει δοκάρι και 1-0 από τύχη...

    Οι παίχτες του Τερίμ, δεν πτοήθηκαν, ήταν καλύτεροι πριν το γκολ των γηπεδούχων και συνέχισαν και μετά, σαν να μην τους επηρεάζει, κυριαρχούν, με ανάπτυξη ορθολογική με κοντινές πάσες και συνδιασμούς, κάνουν το 1-1 με τον Τάσο Μπακασέτα, περνώντας το "ριμπάουντ", μετά από πλασέ του εξαιρετικού Μπερνάρτ και απομάκρυνση των γηπεδούχων πάνω στη γραμμή.

    Έχοντας την ψυχολογία οι πράσινοι, δεν σταμάτησαν, λίγα λεπτά μετά, στις καθυστερήσεις του πρώτου ημιχρόνου, με εξαιρετική επιθετική ανάπτυξη, από αριστερά, με 13 πάσες, έβαλαν τους παίχτες του γαύρου στην περιοχή, άλλαξαν τη μπάλα θεαματικά, ο Ιωαννίδης μπήκε με την μπάλα στα δίχτυα, για το 1-2.

    Στο δεύτερο ημίχρονο ο διαιτητής Σλάγκερ, άρχισε να εκτελεί το έργο του ή του έδωσαν από το αεροδρόμιο οι υπάλληλοι της κίτρινης παράγκας, στο 46' λεπτό δεν δίνει πεντακάθαρη ανατροπή του Παλάσιος, περίεργη διαιτητική συμπεριφορά αλλά και από το VAR, η φάση ήταν ολοκάθαρη, εμφανώς η πρόθεση του Γερμανού ήταν το παιχνίδι να λήξει ισόπαλο για να εξυπηρετήσει συμφέροντα άλλων ή δεν ήθελε να χαλάσει τα γενέθλια των γηπεδούχων...

    Ο διαιτητής συνέχιζε να προκαλεί, ο Παναθηναϊκός ακάθεκτος ομως, ανώτερος σε όλα τα επίπεδα, προσπαθούσε ο διαιτητής να κλείσει τον Παναθηναϊκό στην περιοχή του, άφηνε όλα τα φάουλ υπέρ των γαύρων, ενώ σε μια απίστευτη φάση στο 59' λεπτό ο Ναβάρο κοντρόλ με το χέρι απλωμένο, ούτε καν φάουλ, δεν του δίνει δεύτερη κίτρινη κάρτα, την πρώτη την είχε από το πρώτο ημίχρονο, ακόμα από αυτή τη φάση βγήκε και ένα σουτ από τις ελάχιστες φάσεις που έκαναν οι γαύροι, αλλά Λοντίγκιν έδιωξε εύκολα.

    Παρά το ύπουλο παιχνίδι του διαιτητή, ο Παναθηναϊκός, έβαλε τέλος στα όποια σχέδια του... και με μπαλιά του Κώτσιρα στον Μπέρναρντ, αυτός πάσα στον Ιωαννίδη και γκολ για το 1-3 στο 69' λεπτό, όπου ήταν και το τελικό, κόντρα σε όλους και όλα.

    Ο Παναθηναϊκός θα μπορούσε να σκοράρει και άλλα γκολ μέσα στο Καραϊσκάκη όποτε ήθελε, αλλά κατέβασε ρυθμούς, αλλά και το 1-3 είναι εκκωφαντικό και χάλασε τα γενέθλια τους, έκλεισαν 99 χρόνια ανύπαρκτης ιστορίας.

    Οι διακριθέντες αυτού του αγώνα, είναι οι Ιωαννίδης, Μπέρναρντ, Μπακασέτας, Παλάσιος, Κώτσιρας και Τσέριν. Σίγουρα δεν υπάρχουν κακοί σε αυτόν τον αγώνα, αρκετά καλοί ήταν επίσης οι Πέρεθ και Αράο, ακόμα και ο Αγκαιντίν, που θέλει ακόμα δουλειά γιατί παραμένει ο αδύναμος κρίκος στα στόπερ.

    Τα respect φυσικά ανοίκουν και στον Φατίχ Τερίμ, για όλη την προετοιμασία που έκανε πριν τον αγώνα, επικράτησε πλήρως του αντιπάλου προπονητή, παρουσίασε μια ομάδα με οργανωμένη ανάπτυξη και κυριαρχία σε όλες τις γραμμές.

    Πλέον ο Παναθηναϊκός έχει τρεις εβδομάδες ξεκούραση, ανασύνταξη και οργάνωση, μέχρι τις 31 Μαρτίου που αρχίζουν ξανά τα play off, κυρίως να επιστρέψουν μέχρι τότε όλοι τραυματίες και οι βασικοί στόπερ όπως οι Γέντβαι, Σένγκεφελντ, αλλά και οι μπακ Χουανκάρ και Βαγιαννίδης.

    Οι κρίσιμες μάχες των πράσινων είναι οι επόμενες δύο εντός, με παοκ και αεκ, όλοι στον σύλλογο να κάνουν focus σε αυτά τα παιχνίδια.

    -Videos:



    υ.γ. Θα κάνουν καιρό οι γαύροι να ξεχάσουν αυτό το ξεπάτωμα ανήμερα των γενεθλίων τούς μέσα στο Καραϊσκάκη.

    Editorial: (greenarea team)

    1 σχόλιο:

    Post Top Ad