Header Ads

  • Breaking Green News

    Ανατροπή με ξέσπασμα Μπερνάρντ

     


    Πάλι ο Παναθηναϊκός από λάθη έμεινε πίσω στο σκορ και έκανε ανατροπή με εκπληκτικό Μπέρναρντ...


    Έκλεισε τον πρώτο γύρο των play offs με νίκη ο Παναθηναϊκός, επικράτησε της Λαμίας με 3-1, αντί για 6-1 χωρίς καμία υπερβολή, αφού οι πράσινοι έχασαν πολλές κλασικές ευκαιρίες.

    Το ότι ξανά οι πράσινοι στα 4 από τα 5 παιχνίδια των play offs, έμειναν πίσω στο σκορ και έκαναν ανατροπή, είναι θετικό εν μέρει, αλλά και πρόβλημα, αφού βάζει δύσκολα στο εαυτό του, αυτό δεν θα γίνεται πάντα η ανατροπή στο σκορ, ήδη η ζημιά έγινε μια φορά με τον παοκ στη Λεωφόρο, όπου πάλι έγινε 0-1, ισοφάρισε αλλά έχασε, αυτη είναι και η μόνη ήττα του Παναθηναϊκού από το απόλυτο 5/5, θα μπορούσε και εκεί να μην χάσει, αλλά όπως είπαμε και στο άρθρο τότε, ο προπονητής και οι παίχτες δεν έκαναν καλή διαχείριση του αγώνα.

    Στον αγώνα με τη Λαμία, οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν με απαράδεκτο λάθος του Κώτσιρα, σε μια αβίαστη στιγμή λάθος γύρισμα, έχει γίνει πολλές φορές φέτος από τους παίχτες του Τερίμ, απαιτείται στη φάση που είναι η μάχη για τον τίτλο, τα αστεία λάθη να εκλείψουν εντελώς.

    Πέρα από το γκολ των φιλοξενούμενων, δεν απειλήθηκε ιδιαίτερα η άμυνα του Παναθηναϊκού, οι Αγκαιντίν και Γέντβαι είχαν καλή συνεργασία, δεν έχασαν σχεδόν ποτέ τον έλεγχο στην αμυντική γραμμή τους.

    Η επιθετική ανάπτυξη του Παναθηναϊκού ήταν καλή, αλλά χάθηκαν ξανά πολλές ευκαιρίες, ο Μπέρναρντ μόνος του έχασε άλλες δύο πολύ σημαντικές ευκαιρίες, που απλά με ένα απλό πλασέ θα σκόραρε δύο ακόμα γκολ, μάλιστα ήταν κρίσιμες ευκαιρίες γιατί έγιναν στο 0-1 και 1-1, η αστοχία των πράσινων είναι μεγάλη και αυτό πρέπει αλλάξει, γιατί με ομάδες άλλης δυναμικότητας, η κάθε ευκαιρία που δεν θα γίνεται γκολ θα στοιχίζει.

    Ακολουθεί το παιχνίδι στη Λαμία, απαραίτητος το 2/2 με τη συγκεκριμένη ομάδα, χρειάζεται σοβαρότητα χωρίς λάθη και ευστοχία, ώστε να έρθει το διπλό.

    Ο Παναθηναϊκός είναι η μόνη ομάδα που παίζει κόντρα σε σωματεία που έχουν επιρροή από άλλη ομάδα που διεκδικεί το πρωτάθλημα, αυτό πρέπει να δίνει έξτρα κίνητρο και πείσμα στους παίχτες του Παναθηναϊκού, το είδαμε ξανά, μετά τον Άρη η Λαμία, επίσης αδιάφορη βαθμολογικά, έπαιξε λες και ήταν παιχνίδι σωτηρίας, ενώ με άλλες ομάδες, έβαζε αυτογκόλ ή μάρκαρε με τα μάτια, κάτι που ποτέ δεν έχει κάνει με τον Παναθηναϊκό, ενώ και στο επόμενο παιχνίδι που είναι στην έδρα της θα συνεχίσει να παίζει σκληρά το παιχνίδι της απέναντι στον Παναθηναϊκό, για αυτό οι πράσινοι πρέπει να είναι έξτρα έτοιμοι και έξυπνοι στο παιχνίδι τους.

    Αρχίζει η αντίστροφη μέτρηση, στην τελική ευθεία για τον τίτλο, απομένουν άλλοι 5 τελικοί, απαιτείται από όλους πείσμα και Παναθηναϊκή ψυχή μέχρι τέλους για να είναι επιτυχημένη η χρονιά.


    Editorial: (greenarea team)

    1 σχόλιο:

    Post Top Ad