Header Ads

  • Breaking Green News

    Σαρωτικός με 5αρα στην καταπράσινη Λαμία και οι τέσσερις μάχες ακόμα...

     


    Σε παιχνίδι με πρέπει, ο Παναθηναϊκός σοβαρός και αποφασιστικός πέρασε άνετα από τη Λαμία...


    Με θέαμα και ουσία, το σκορ έφτασε στο 0-5 και λίγο φαντάζει με τις πολλές ευκαιρίες που έχασαν οι πράσινοι στο δεύτερο ημίχρονο, όταν ήταν και πιο χαλαροί.

    Σε τέτοιου τύπου παιχνίδια, έτσι πρέπει να τα καθαρίζεις, επιβλητικά και να κοιτάς το επόμενο ματς, αλλαγές των βασικών για ξεκούραση και όλα καλά.

    Σε τρομερή φόρμα ο Φώτης Ιωαννίδης, απάντησε κατάλληλα στα ψεύδη διαφόρων για να τον ρίξουν ψυχολογικά, εικόνα του στο γήπεδο, πάντα θα τους βουλώνει, δύο γκολ και μια ασίστ.

    Σε ένα ακόμα καλό παιχνίδι και ο Τάσος Μπακασέτας, 2 ασίστ και δύο γκολ, μαζί με τον Φώτη βρίσκει ο ένας με κλειστά μάτια τον άλλο.

    Το παιχνίδι αυτό ήταν ένα πρέπει, ολοκληρώθηκε και τώρα αρχίζει αντίστροφα η τελική μάχη, τέσσερις στροφές πριν το τέλος.

    Βοήθησαν όλες οι αλλαγές, ο Βέρπιτς μετά την προληπτική αλλαγή του Μπερνάρτ, καθοριστικός με το γκολ του, έδωσε το σύνθημα για την επικράτηση, ενώ και τον ίδιο θα τον βοηθήσει σε ψυχολογία για τη συνέχεια, όπου δεν περισσεύει κανείς.

    Όλοι να ξεχάσουν την εμφάνιση με τη Λαμία, απαιτείται ακόμα καλύτερη εμφάνιση από όλους στα δύσκολα που ακολουθούν, αρχή με αεκ, αγώνα με αγώνα, τώρα προέχει το παιχνίδι στην  Ν. Φιλαδέλφεια εκεί πρέπει να τα δώσουν όλα και χωρίς λάθη, με προσήλωση και σοβαρότητα.

    Όλα είναι στα πόδια των παικτών του Τερίμ, με 4x4, το πρωτάθλημα είναι του Παναθηναϊκού ότι και να γίνει, αλλά μπορεί και χωρίς αυτό το σερί είναι ξανά φαβορί, αρκεί να μην χάσει από την αεκ, δηλαδή με νίκη στην Τέταρτη, έχει περιθώριο και μια ισοπαλία στην Τούμπα, πάλι φαβορί γιατί υπάρχουν πολλά παιχνίδια μεταξύ των άλλων, προϋπόθεση λοιπόν το διπλό.

    Όλη αυτή η ψυχή και η ποδοσφαιρική πείνα του Φώτη, του Μπερνάρτ, του Μπακασέτα κλπ, να περάσει σε όλους, έτσι η ομάδα θα φτάσει μέχρι τέλους με νίκες.

    Υ.γ. Πάλι χωρίς elite διαιτητή σε ντέρμπι του Παναθηναϊκού, με Γάλλο Α κατηγορίας διαιτητή, είναι τουλάχιστον από τα τοπ πρωταθληματα, δεν είναι όμως elite, ελπίζουμε να πάνε όλα καλά και να υπάρχει μόνο 50-50.

    Υ.γ. Μοναδικός ο κόσμος του Παναθηναϊκού, 5 χιλιάδες ήταν στη Λαμία, ρεκόρ σε αυτό το γήπεδο, δημιουργώντας φανταστική ατμόσφαιρα.


    Editorial: (greenarea team)


    1 σχόλιο:

    1. EFTASE H VDOMADA POU THA KRINEI TA PANTA SE PODOSFAIRO KAI BASKET! PAME TRIFYLARA GIA TIS MEGALES MAXES, PAME DYNATA!!!

      ΑπάντησηΔιαγραφή

    Post Top Ad