Header Ads

  • Breaking Green News

    Αυτοί είναι οι λόγοι που ο Παναθηναϊκός πάει ΟΑΚΑ και κάνει Αύξηση Μετοχικού Κεφαλαίου 20 μύρια

     


    Η χρονιά τελείωσε για τον Παναθηναϊκό, όχι ευχάριστα τη σεζόν, βάζει πλώρη όμως για μια νέα σεζόν πολύ καλύτερη...


    Γιατί τα πράγματα έφτασαν σε σημείο που δεν πάει άλλο, η διοίκηση βλέπει πως η υπομονή του κόσμου εξαντλήθηκε και αυτό φάνηκε με πολλούς τρόπους προς το τέλος του πρωταθλήματος και κυρίως με το συλλαλητήριο.

    Το μήνυμα εστάλη, από τον κόσμο όπως έχουμε τονίσει σε άλλα άρθρα! Φαίνεται πως η διοίκηση έπιασε το μήνυμα!...

    Η κατάκτηση του Κυπέλλου δεν αρκεί για τον κόσμο, έφερε μεν λίγα χαμόγελα, αλλά περισσότερο λόγω του Ευρωπαϊκού εισιτηρίου.

    Πάμε και στην ουσία του άρθρου...

    Ο Παναθηναϊκός πέρσι έπαιξε με την Μπράγκα και τη Βιγιαρεάλ σε δύο παιχνίδια με κατάμεστο το ΟΑΚΑ και τον κόσμο σε διάθεση, περασμένων ωραίων πράσινων εποχών.

    Η διοίκηση αυτή τη στιγμή και μέσω του προέδρου της ΠΑΕ, έχει επιλέξει να αλλάξει τροπάριο, για να το κάνει πράξη ξέρει και ο ίδιος πως πρέπει να κάνει μεγάλη επένδυση στην ομάδα που δεν έχει κάνει μέχρι σήμερα, αλλά ούτε έχει γίνει από άλλη ελληνική ομάδα, πλην του πολυμετοχικού το 2008-2009.

    Το ΟΑΚΑ λοιπόν είναι η βάση και το μύνημα για το τι έρχεται....

    Το ΟΑΚΑ για να γεμίσει ο κόσμος θέλει όραμα, μεγάλο προπονητή σε κύρος και σε βιογραφικό, έναν Αταμάν δηλαδή, θέλει μεγάλο μπάτζετ μεταγραφών και μεταγραφές κορυφαίου επιπέδου,  τύπου Μαξίμοβιτς αλλά και δύο επίπεδα πιο πάνω.

    Ο προπονητής είναι το Α και το Ω, από τα ονόματα που έχουμε μάθει, πως συζητά η ομάδα μετά την απομάκρυνση του Τερίμ, μαρτυρά πως βαδίζει σωστά η διοίκηση και θα είναι η πρώτη μεγάλη επένδυση οικονομική.

    Όταν λοιπόν κλείσει τον προπονητή, τότε θα προχωρήσει η ομάδα και σε μεγάλες μεταγραφές, για να δώσει και στον κόσμο τις απαντήσεις που χρειάζεται, πως πλέον η ομάδα θα διεκδικεί με ακόμα μεγαλύτερη δυναμική τους τίτλους αλλά και την μεγάλη επιστροφή των πράσινων σε ευρωπαϊκές πορείες.

    Η Α.Μ.Κ των 20 εκατομμυρίων ευρώ, που ήδη ανακοινώθηκε, τα χρήματα αυτά θα πάνε για μεταγραφές που θα ανεβάσουν την ποιότητα της ομάδας αρκετά παραπάνω. Ποσά που θα έχει ο νέος προπονητής για να φτιάξει μια δυνατή ομάδα τη νέα σεζόν, όποιος και αν έρθει, ώστε να προσελκύσει τον κόσμο ξανά στο γήπεδο. Ίσως να μην είναι και η μόνη αύξηση μετοχικού κεφαλαίου αυτό το καλοκαίρι.

    Η διοίκηση το ξέρει πως αν δεν δει ο κόσμος σοβαρότητα και όραμα, πράξεις με σημαντική ενίσχυση, δεν θα γεμίσει το ΟΑΚΑ, άρα για να γίνει έδρα το ΟΑΚΑ πρέπει να έχει από 30 με 40 χιλιάδες και πάνω σε αγώνες με μικρές ομάδες, στα ντέρμπι όλοι θα είναι εκεί, θέλει λοιπόν κάτι παρόμοιο να δει ο κόσμος όπως το 2008, για να σπάσει ξανά τα ρεκόρ στα διαρκείας.

    Αυτή τη στιγμή η διοίκηση θέλει η ομάδα να αγωνίζεται στο ΟΑΚΑ και στα παιχνίδια πρωταθλήματος, όχι μόνο στα Ευρωπαϊκά, θα δούμε την οριστική απόφαση τις επόμενες μέρες.

    Πέρα από όλα αυτά, η διοίκηση θέλει να τρέξει και άλλα θέματα, όπως να φέρει ακόμα μεγαλύτερους χορηγούς, δεν αποκλείεται λοιπόν η φανέλα τη νέα σεζόν να έχει άλλο χορηγό, με περισσότερα έσοδα.

    Μείνετε συντονισμένοι, έρχονται πολλές εξελίξεις...


    Editorial: (greenarea team)

    1 σχόλιο:

    1. Ανοχή τέλος. Άμεσες ενέργειες να ξαναφτιαχτεί η ομάδα να επανέλθουμε στα πρωταθλήματα.

      ΑπάντησηΔιαγραφή

    Post Top Ad