Header Ads

  • Breaking Green News

    Lorenzo Brown: Ένας ακόμα superstar στη φαρέτρα του Αταμάν

     


    Πέρασαν λίγες εβδομάδες από το 7ο Ευρωπαϊκό και την κατάκτηση του πρωταθλήματος από τον Παναθηναϊκό, αλλά οι μεταγραφικές μπόμπες ξεκίνησαν γρήγορα...


    Πριν καλά καλά αρχίσει επίσημα η off season στις μεταγραφές για τις ομάδες στην Euroleague, ο Επτάστερος έριξε νωρίς τη μπόμπα στην Ευρώπη, με την απόκτηση του Λορέντζο Μπράουν! 

    Ο Αμερικανό/Ισπανός γκαρντ ήρθε να προστεθεί στην ήδη φανταχτερή τριάδα των γκαρντ, Σλούκας, Νάν, Γκράντ και με τον Μπράουν κλείνει ιδανικά η τετράδα και γίνεται σούπερ με έναν ακόμα superstar! Για πολλούς είναι καλύτερη και από την τετράδα της ομαδάρας του 2009, θα συμφωνήσουμε.

    Είναι με διαφορά η καλύτερη γκαρντ τετράδα στην Ευρωλίγκα των τελευταίων ετών, ο Λορέντζο Μπράουν ήταν η προσθήκη που ζήτησε ο Αταμάν και ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος έκανε πράξη την επιθυμία του κόουτς.

    Οι πρώτες κουβέντες του Μπράουν με το που πάτησε στο Ελευθέριος Βενιζέλος, ήταν: "Ηρθα για να κάνω τους συμπαίκτες μου ακόμα καλύτερους!"

    Τι θα προσφέρει ο Μπράουν στον Επτάστερο Παναθηναϊκό; 

    1) Δημιουργεί για τους συμπαίκτες του.

    2) Ακόμα και αν οι συμπαίκτες του είναι μαρκαρισμένοι, δημιουργεί για τον εαυτό του.

    3) Εκτελεί από κάθε σημείο του γηπέδου, δίποντο/τρίποντο τον βοηθά η εξαιρετική "μηχανική" που έχει στο σουτ του.

    4) Ο σωματότυπος του και το ύψος του 1,96 τον βοηθά να μαρκάρει από 1 έως 4 τους αντιπάλους.

    5) Το καλύτερο απ' όλα φυσικά, είναι ότι είναι ο ένας εξπέρ του pick & roll.

    Ο Παναθηναϊκός σόκαρε την Ευρώπη με την απόκτηση του Λορέντζο Μπράουν, γιατί τον ήθελαν πολλές ομάδες, από τις κορυφαίες στην Euroleague, αλλά με κίνηση ματ τον έκλεισαν οι πράσινοι! Η εντύπωση που έκανε η κίνηση αυτή, σχολιάστηκε από προπονητές, παίχτες και δημοσιογράφους.

    Τον Μπράουν τον γνωρίζουν όλοι, από όταν έπαιζε στο NBA, μάλιστα τον τίτλο που πήραν οι Τορόντο Ράπτορς το 2019, ήταν στο ρόστερ μέχρι το πρώτο μισό της σεζόν εκείνης, άρα εν μέρει έχει κατακτήσει και τον τίτλο του πρωταθλητή NBA.

    Έχει κατακτήσει φυσικά πρωταθλήματα με τις ομάδες που έχει αγωνιστεί κατά καιρούς, όπως για παράδειγμα με την Μακάμπι φέτος κατέκτησε τον τίτλο στο πρωτάθλημα του Ισραήλ, επίσης κατάκτησε και το EuroBasket με την Εθνική Ισπανίας το 2022, όπου πραγματοποίησε εξαιρετικά παιχνίδια όπως και ο συμπαίκτης του και στον Παναθηναϊκό, Χουάντσο Ερνανγκόμεθ.

    Έναν τίτλο δεν έχει κατακτήσει ακόμα ο Λορέντζο Μπράουν και αυτό τόνισε επίσης στις πρώτες του δηλώσεις, την ημέρα που ήρθε για να υπογράψει: "Μου λείπει ένα τρόπαιο ακόμα, αυτο της Euroleague, γι αυτό ήρθα στον Παναθηναϊκό, να το κατακτήσω!"  

    Η ομάδα που θα φτιαχτεί για τη σεζόν 2024/25, έχει ως πρώτο στόχο το Back to Back F4 και κατάκτηση του 8ου αστεριού για τον Παναθηναϊκό. Είναι λίγες ακόμα οι πινελιές για να ολοκληρωθεί το ρόστερ, μια ακόμα μεταγραφή σίγουρα και ίσως κάτι ακόμα έξτρα αν προκύψει στην αγορά, οι πράσινοι πλέον κινούνται ήρεμα στην παγκόσμια αγορά, έχουν αυτό το πλεονέκτημα, έχουν το χρόνο να βρούν και να περιμένουν το κάτι ακόμα εξαιρετικό.

    Οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού κοιτάνε έντονα σημαντικούς παίκτες στο NBA, αλλά και κάποιους εδώ κοντά στη γειτονιά μας.Πιστεύουμε πως μέχρι το πρώτο 20ήμερο του Ιουλίου θα ολοκληρωθεί και το ρόστερ, χωρίς να αποκλείεται να γίνει πολύ νωρίτερα. Μείνετε συντονισμένοι εδώ...


    Editorial: (greenarea team)

    Δεν υπάρχουν σχόλια

    Post Top Ad